40. BMW Berlin Marathon
- martinelli
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy ktoś się wybiera?
Zapisujecie się pierwszego dnia od razu po rozpoczęciu zapisów?
Zapisujecie się pierwszego dnia od razu po rozpoczęciu zapisów?
- martinelli
- Wyga
skoro są nowe zasady to chyba nie, bo nic o tym nie wiem.
może wyjaśnimy tu sobie punkt po punkcie jak się zapisać, zapłacić itd?
Ciekawe jak długo będą miejsca za najniższą kwotę.... Nie wiem czy mam się zwalniać z zajęć
może wyjaśnimy tu sobie punkt po punkcie jak się zapisać, zapłacić itd?
Ciekawe jak długo będą miejsca za najniższą kwotę.... Nie wiem czy mam się zwalniać z zajęć

- LDeska
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
Ja chcę biec, też będę polował na niższe wpisowe od razu po otwarciu zapisów
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
- hatek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:48
- Życiówka w maratonie: 3:28:01
Będę czatował na zapisy.
Ponieważ to jubileusz, ciśnienie rośnie z edycji na edycję itd. to "tańsze" zapisy skończą się BARDZO szybko. Tak szybko, że jesli będę przy komputerze dopiero o 14:00 (bo wcześniej nie dam rady) to już ich nie będzie.
Ponieważ to jubileusz, ciśnienie rośnie z edycji na edycję itd. to "tańsze" zapisy skończą się BARDZO szybko. Tak szybko, że jesli będę przy komputerze dopiero o 14:00 (bo wcześniej nie dam rady) to już ich nie będzie.
Prawdopodobnie jestem Laską Kabacką.
Na pewno należę do Afterrunners.
Biegam dla własnej przyjemności.
W treningu skupiam się na bogatej, różnorodnej diecie, odpoczynku i poszukiwaniu czasu na chwilę biegu. Do 3:30 w maratonie to wystarczy.
W treningu skupiam się na bogatej, różnorodnej diecie, odpoczynku i poszukiwaniu czasu na chwilę biegu. Do 3:30 w maratonie to wystarczy.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40:05
- Życiówka w maratonie: 2:58:55
Ja też będę polować na zapisy w tańszej cenie. Ale jeśli się nie uda to tydzień później jest też jubileuszowy 90 maraton w Koszycach i wtedy będę raczej tam celować 

10km - 40:05
21,097 km - 1:24:56
42,195 km- 2:58:55
10km - 40:05
21,097 km - 1:24:56
42,195 km- 2:58:55
- hatek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:48
- Życiówka w maratonie: 3:28:01
"at noon" jak podaje strona Maratonu Berlińskiego i nie ma powodu, żeby im nie wierzyć.Stary Koń pisze:Skoro zapisy ruszają 25.10 to myślicie/wiecie, że o północy?
Prawdopodobnie jestem Laską Kabacką.
- martinelli
- Wyga
podsumowując: zapisy w południe a nie o północy.
Czy ktoś powie mi coś o więcej o "nowych zasadach" zapisywania się?
Czy karta walutowa debetowa jest wystarczająca do płatności?
Ktoś mógł mi wyjaśnić co konkretnie trzeba będzie wpisać przy rejestracji? Czy trzeba mieć skan jakiegoś dokumentu czy np. zaświadczenie od lekarza (tak jest np. w Paryżu).
Co to jest- Paps test ?
Czy ktoś powie mi coś o więcej o "nowych zasadach" zapisywania się?
Czy karta walutowa debetowa jest wystarczająca do płatności?
Ktoś mógł mi wyjaśnić co konkretnie trzeba będzie wpisać przy rejestracji? Czy trzeba mieć skan jakiegoś dokumentu czy np. zaświadczenie od lekarza (tak jest np. w Paryżu).
Co to jest- Paps test ?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 0:45:07
- Życiówka w maratonie: 3:18:34
Pre-registration for the BMW BERLIN.-MARATHON 2013:
In order to simplify registration for the 40th BMW BERLIN MARATHON, we have implemented a pre-registration procedure for the stages with the 60- and 90-Euro organisational fees. This is how it works:
Fill in the fields with your name, date of birth, and email address, and then click on the "register" button. This will "pre-register" you; you will receive a confirmation via email.
During the week of November 5, you will receive an email with a code to complete the full online registration (Paps test, any desired extras), and when the registration has to be submitted in order for it not to become invalid.
Sponsoren des 40th BMW BERLIN MARATHON
In order to simplify registration for the 40th BMW BERLIN MARATHON, we have implemented a pre-registration procedure for the stages with the 60- and 90-Euro organisational fees. This is how it works:
Fill in the fields with your name, date of birth, and email address, and then click on the "register" button. This will "pre-register" you; you will receive a confirmation via email.
During the week of November 5, you will receive an email with a code to complete the full online registration (Paps test, any desired extras), and when the registration has to be submitted in order for it not to become invalid.
- martinelli
- Wyga
Namor pisze:Pre-registration for the BMW BERLIN.-MARATHON 2013:
też umiem skopiować tekst ze strony. nie o to chyba chodzi.
Czy na któreś z moich pytań widzisz tu odpowiedź?
- martinelli
- Wyga
To gdzie w tym tekście są odpowiedzi na te pytania:
1. Czy karta walutowa debetowa jest wystarczająca do płatności?
2. Co to jest- Paps test ?
1. Czy karta walutowa debetowa jest wystarczająca do płatności?
2. Co to jest- Paps test ?
- Stary Koń
- Wyga
- Życiówka na 10k: 53,16
Nie wiemy co to jest karta walutowa- debetowa! Jeśli chodzi o zwykłą kartę debetową, to jest ona z reguły nie wystarczająca do transakcji on-line. Jeśli nie masz "wypukłej" to trzeba zaczekać, aż wypowie się ktoś z uczestników poprzednich edycji- bo w tym tekście istotnie o tym nic nie ma. Wszytko co na razie trzeba to imię nazwisko, data urodzenia, adres email. Reszta przyjdzie na adres email właśnie po 05 listopada. Paps test kojarzy się tylko z testem, który wykonują sobie kobiety. Generalnie na razie można spokojnie martwić się czym innym niż papsy itp, ewentualnie łaskawie pozwolić sobie jakiemuś bankowi wcisnąć sobie wypukłą kartę.