Asiula - komentarze
Moderator: infernal
- jackma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 3:09:06
Wszystkie przerwy miały po 3min.
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
- Życiówka w maratonie: brak
Dziękuję juz poprawiam Nie patrzyłam na zegarek, tylko biegłam jak krzyczelijackma pisze:Wszystkie przerwy miały po 3min.
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Asieńka, ładnie się rozpędziłaś...
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52,58
- Życiówka w maratonie: 4'19
Ale poszalałaś :uuusmiech: Tak mi to wygląda,ze wspomnienie niedomagań wszelakich chcesz poprostu przegonić, zgubić i już
SUPER :uuusmiech:
SUPER :uuusmiech:
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Moja zawodniczka!Asiula pisze: Analizuje powoli przyszłoroczny festiwal biegowy w Krynicy... oj, poszalejemy tam
Btw, Asia,skoro już wracasz w pięknym stylu do treningu,to może by zmienić tytuł bloga
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
Martyna_K pisze:Moja zawodniczka!Asiula pisze: Analizuje powoli przyszłoroczny festiwal biegowy w Krynicy... oj, poszalejemy tam
Btw, Asia,skoro już wracasz w pięknym stylu do treningu,to może by zmienić tytuł bloga
Ale jeszcze nie mam klarownych przemyśleń i nie umiem się zdecydować czego chce, jak juz do tego dojdę to zmienie Jeszcze jednak snuję plany...
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
No zyję, żyje... ale jakiś cel musi być Gdzieś trzeba dobiec...tomasir pisze:Nie gadaj, że nie wiesz czego chcesz - przecież każdy widzi, że żyjesz bieganiem :D
No i niestety coraz wiecej osób nie rozumie tego mojego człapania... to troche zniechęca
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Myślę, że każdy ma w otoczeniu kogoś takiego. Ty masz ten plus, że masz Pawła, niektórzy nawet w domu nie znajdują zrozumieniaAsiula pisze:No zyję, żyje... ale jakiś cel musi być Gdzieś trzeba dobiec...tomasir pisze:Nie gadaj, że nie wiesz czego chcesz - przecież każdy widzi, że żyjesz bieganiem :D
No i niestety coraz wiecej osób nie rozumie tego mojego człapania... to troche zniechęca
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
Asiu - ja biegam całkowicie sam i to najczęściej teraz o 20.30-22 - więc raczej późno. Dopiero jak dzieciak w łóżku mogę ruszyć. Żona cały czas puka się w głowę, parę razy dostałem przysłowiową "zjebkę" - szczególnie jak mnie kiedyś o 1 w nocy przyczaiła, że brzuszki robię :D Ona tego nie rozumie, ale mi wystarczy, że się bardzo nie czepia.Asiula pisze:No zyję, żyje... ale jakiś cel musi być Gdzieś trzeba dobiec...tomasir pisze:Nie gadaj, że nie wiesz czego chcesz - przecież każdy widzi, że żyjesz bieganiem :D
Ale przecież ja nie biegam dla niej tylko przede wszystkim dla siebie i o to chodzi. Choćby 100 osób mi mówiło, że jsetem idiota - to przecież nie uwierzę że nim jestem (a w sumie może jestem ). Bieganie jest taką fajną odskocznią od ryczącego szefa, czy problemów w robocie - że nigdy nie przestanę i Ty też nie
zgodnie z naturą!
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Asiula jak widzę tez chyba potrzebuje zjebke motywacyjną bo coś gupoty wypisuje
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
o tak! Jest odskocznią od monotonnego codziennego zyciatomasir pisze:Bieganie jest taką fajną odskocznią od ryczącego szefa, czy problemów w robocie - że nigdy nie przestanę i Ty też nie
Nie no... to w domu mam Niebo jesli chodzi o moje bieganie Paweł mi pozazdrościł, sam zaczął i teraz ma podobnie jak ja - na szczęście A pamiętam jego słowa, że On nie rozumie jak tak można biegać bez celu (zakochany w piłce nożnej). Teraz ja idę biegać - On zostaje z dziecmi.. i odwrotnie Nikt do nikogo nie ma pretensji w domu Nawet jak trzeba kupić kolejne buty biegowe:hahaha:
I faktycznie to mi wystarczy... reszta niech gada co chce Ja gadanie innych odbieram jako zazdrość, bo przecież jak komuś coś wyszło to trzeba go zgnoić, taka mentalność ma Polski naród
A mąż mi wczoraj uświadomił, że skoro się mnie czepiają tzn, że... czują się gorsi
Coś w tym jest... samoocena wzrasta dzięki bieganiu Bo mi się chce, a innym nie...
Bo ja mogę zjeść snickersa i mi w tyłek nie pójdzie ... i tak będę o tym moim bieganiu mysleć
Marcin... juz sama sobie zrobiłam zjebke
Ostatnio zmieniony 24 paź 2012, 12:13 przez Asiula, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
ja ostatnio jem gdzieś 1 czekoladę znów dziennie i w miesiąc spadłem o 3,5 kg - troszkę się przeraziłem Szczególnie, że już poniżej 70 kg jestem. A do pracy biorę 8 kromek + owoca/jogurcik i ledwo wytrzymuję
zgodnie z naturą!
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Mnie często mówią w pracy, że jak słyszą, że biegam w świątki, piątki, deszcz, to im głupio, że nie potrafią się zmotywować. Więc może cos w tym jest.
Opinii mojej babci "biegasz?! ty już masz chyba całkiem nasrane w głowie!" nikt chyba nie przebije
Poza tym Asia masz świetne wyniki, super figurę, czego chcieć więcej?
PS. Autozjebka dobra rzecz
Opinii mojej babci "biegasz?! ty już masz chyba całkiem nasrane w głowie!" nikt chyba nie przebije
Poza tym Asia masz świetne wyniki, super figurę, czego chcieć więcej?
PS. Autozjebka dobra rzecz
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
-
- Zaprawiony W Bojach
świetny czas;)
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''
Blog
Komentarze
Blog
Komentarze