Biegacze wiedzą, jakie należy mieć priorytetystrasb pisze:Po biegu przenieśliśmy się pod skałki nr 2, nie biegający zaatakowali od razu ścianę, a biegacze najpierw zaatakowali smakowite kanapki

Moderator: infernal
Biegacze wiedzą, jakie należy mieć priorytetystrasb pisze:Po biegu przenieśliśmy się pod skałki nr 2, nie biegający zaatakowali od razu ścianę, a biegacze najpierw zaatakowali smakowite kanapki
Sezonowe winogrona w okresie winobrania - no pyszniejszych nie ma!Dobajka pisze:
A pakiet regeneracyjny...REWELACJA
Jak na pająka przystało mamy przyczepioną |nitkę", więc (przynajmniej na tym stopniu zaawansowania) nic się nie dzieje - po prostu się na nitce zawisa i ładnie prosi kolegę na dole o spuszczenie na dół. Jedyny problem, to że można usłyszeć - "obijasz się, tak naprawdę to jesteś w stanie przejść tę przewieszkę, tylko się za mało starasz, dopóki nie odpadniesz co najmniej 3 razy przy próbie przejścia nie ściągam cię na dół".Wariatkm pisze:A jak zabraknie sił tak na środku ściany w pozycji pająka, albo jakiś żywy pająk wejdzie na głowę czy rękę ? To co wtedy ?
To pająk ma problem. No bo toć to samo białko... a człowiek podczas takiej wspinaczki to głodnieje, oj głodniejeWariatkm pisze:A jakiś żywy pająk wejdzie na głowę czy rękę ? To co wtedy ?
Ale na filmach zawsze jest tak, że jak ktoś odpada od ściany , to ciągnie resztę za sobą. Ja to bym miał raczej kłopot z powrotem w dół :D jak już, by mnie wciągnęli na górę : ).strasb pisze:Sezonowe winogrona w okresie winobrania - no pyszniejszych nie ma!Dobajka pisze:
A pakiet regeneracyjny...REWELACJA
Jak na pająka przystało mamy przyczepioną |nitkę", więc (przynajmniej na tym stopniu zaawansowania) nic się nie dzieje - po prostu się na nitce zawisa i ładnie prosi kolegę na dole o spuszczenie na dół. Jedyny problem, to że można usłyszeć - "obijasz się, tak naprawdę to jesteś w stanie przejść tę przewieszkę, tylko się za mało starasz, dopóki nie odpadniesz co najmniej 3 razy przy próbie przejścia nie ściągam cię na dół".Wariatkm pisze:A jak zabraknie sił tak na środku ściany w pozycji pająka, albo jakiś żywy pająk wejdzie na głowę czy rękę ? To co wtedy ?Ryzyka spotkania z przyrodą ożywioną dotąd nie rozważałam.