POZNAN - okolice Malty - po 22/3
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, szukam chetnych do biegania w okolicach jeziora Malta, Rataj. Jestem w miarę swieżym biegaczem, bylo juz kilka podejść, jednak w tym roku postanowiłem biegać na poważnie Cel, fajnie, gdyby wspólny - 13 Maraton Poznański. Tempo biegu raczej trucht / nie za szybkie. Rozbieguję się od okolo miesiąca, także bez szaleństw. Mam 20 lat, mile widziane rówieśniczki i rówieśnicy. Biegam w godzinach póżnych, 22/3. Pozniej mozliwe bieganie w innych godzinach. Pozdrawiam
- Mak0sss
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 1.00.58
Zapraszam na spotkania biegowe Night Runnersów. Biegamy o 21, w kazdy poniedzialek nad Malta i na Cytadeli.
Szczególy tutaj:
http://night-runners-pl.blogspot.com/20 ... nners.html
Na wczorajszym spotkaniu było nas az 17 !
Szczególy tutaj:
http://night-runners-pl.blogspot.com/20 ... nners.html
Na wczorajszym spotkaniu było nas az 17 !
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
trochę odświeżę temat:)
night runners fajna inicjatywa ale raz na dwa tygodnie są na Malcie - dla mnie zdecydowanie za rzadko.
Szukam kogoś kto dołączył by do mnie 3-4 razy w tygodniu żeby zrobić jedno kółko albo więcej wokoło Malty po godzinie 20. Samej wokoło Malty, szczególnie po tej nieoświetlonej stronie, trochę strasznie się biega więc będę szczęśliwa za jakiekolwiek towarzystwo:)
night runners fajna inicjatywa ale raz na dwa tygodnie są na Malcie - dla mnie zdecydowanie za rzadko.
Szukam kogoś kto dołączył by do mnie 3-4 razy w tygodniu żeby zrobić jedno kółko albo więcej wokoło Malty po godzinie 20. Samej wokoło Malty, szczególnie po tej nieoświetlonej stronie, trochę strasznie się biega więc będę szczęśliwa za jakiekolwiek towarzystwo:)
- Mak0sss
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 1.00.58
Zapraszam do obserwowania fanpage'a na FB, całkiem prawdopodobne, że już od tego tygodnia będzie tez grupa biegowa nad Malta w czwartkowe wieczory po 20/21.Ważka pisze:trochę odświeżę temat:)
pozdrawiam