Polar RS800CX GPS 5

Robert Burda
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,
Właśnie kupiłem RS800CX GPS, - chyba trochę późno ale proszę o opinie na temat tego pulsometru osoby które zdążyły już go poznać i zrozumieć. Jak dla mnie na pierwszy rzut oka nie wszystko jest dopracowane, a oprogramowanie do niego (Pro Trainer 5) jest dość skomplikowane – no ale ja mam go dopiero od tygodnia...
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

A czego nie możesz zrozumieć?
Yassith
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:15

Nieprzeczytany post

Chetnie zamienie na rcx5 ;)
vemmik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 35,45
Życiówka w maratonie: 2,37,05

Nieprzeczytany post

Hej , Sprzedam sensor Polara GPS G3. Cena rynkowa waha się od 450-550. Dam dobrą cenę dla zainteresowanych lub wymienię na buty startowe do triala. Współpracuje z różnymi zegarkami Polara w tym RS800 RS800CX i z rozbudowanym Programem Polar Trainer (mogę dodać jak nie masz). Produkt używany rzadko i jak najbardziej sprawny. Instrukcja ze strony Polara jest tutaj http://www.polar.com/e_manuals/G3_GPS/P ... Polski.pdf
Szczegóły tutaj na stronie Polara http://www.polar.com/us-en/products/acc ... ensor_WIND Ceny wystarczy wpisać w Google. Jak ktoś zainteresowany to chętnie się dogadam 793 209 067
marb
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

A co jest niedopracowane? Mnie brakuje tylko jednej rzeczy (jaka była w rs200): Heart Touch - w nocy mogłem bez używania przycisków włączać podświetlenie a w dzień np. przełączać widoki.
Reszta jest w jak najlepszym porządku. Jeżeli używasz tylko do biegania to sugerowałbym zakup foot poda ( o ile go nie masz) - dokładność odnośnie dystansu porównywalna z GPS a funkcjonalność nieporównywalnie lepsza (prędkość chwilowa, kadencja, długi czas pracy na baterii).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ