Kanas78 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kanas, widzę,że kolejna osoba w sekcie BODY PUMP :bum: . Kurteczka, będę musiała i ja spróbować... ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Martyna, szczerze polecam. Odmiana od biegania, to pierwsza rzecz, druga-wzmacnia się różnorakie mięśnie-na pewno w Twoim górskim bieganiu się przyda :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A to można samemu w domu ćwiczyć jakoś...? :niewiem: Bo w mojej metropolii takowych zajęć ni ma... :bum:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No w sumie można, czemu nie? Wiele ćwiczeń możesz podejrzeć na YT, bo są
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak, tak, nawet w runner's worldzie, tym amerykańskim, pisali, że to bardzo fajny cross trening dla biegaczy. I że należy zacząć od najlżejszego obciążenia i średnio co 6 tygodni je zwiększać :)
Ja w tym tygodniu odpuściłam pumpa, chcę mieć świeże nogi na niedzielę :bum: I w przyszły poniedziałek też nie widzę siebie robiącej przysiady ze sztangą, no chyba, że ta połówka nie zrobi na mnie większego wrażenia :hej: :ojoj: :hahaha: I w ogóle jestem ciekawa, czy robicie ten sam układ ćwiczeń, co my. Bo to podobno jakoś centralnie ogłaszają, co 3 miesiące jest coś nowego w ramach płodozmianu.

PS Nazwy są różne, albo body pump, albo magic bar, albo pump, albo jeszcze jakoś inaczej. Trzeba patrzeć w opisy zajęć.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O, to są różne układy, to nie wiedziałam. Fakt, ćwiczenia na mięśnie brzucha były inne, ale też był inny prowadzący, hmm zobaczymy. Chyba muszą zmieniać, bo by się cżłowiek szybko znudził. Choć dla mnie to jest na razie taka radocha, że mogą nic nie zmieniać :hahaha:
Szykuj nóżki Kachicina na ten półma i na dyszkę, bo będziemy i mam nadzieję, że uda nam się spotkać, tak czy siak, doping ze strony Wolf Teamu masz zapewniony!
Obrazek Obrazek

Obrazek

Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas, jak ktoś ma małe oczekiwania wobec życia, to może z niego czerpać jak najwięcej. To raz. Śmigasz na rolkach jak mało kto (no i jak-nie-ja, a bym chciała, o!). To dwa.
A że się wkurzasz, to wkurzaj się jeszcze trochę, a potem zacznij układać sobie w głowie. Generalnie nie będę Cię na siłę pocieszać, bo to nic nie daje, ale myślę że masz całkiem wiele, nawet jak nie możesz biegać. Tylko trudno mi to o tej porze ubrać w słowa, bo z powodu małej ilości snu znów się będę jutro musiała wspomóc magnezowo :) czego efektem jest plątanina słowno-językowa. To na pewno ta guarana przeciska się przez moje otwory skórno jakieś tam...Matko, co ja gadam, co ja gadam... :bum: :hahaha:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanasku, jak to mówią, nieważne, ile razy upadasz, ważne, ile razy się podnosisz. A że po trzydziestce już się człowiek nie regeneruje tak szybko, jak by chciał, to i te upadki są częstsze ;) Czymam kciuki za szybkie wyzdrowienie :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kobitki spoko spoko.... Dzisiaj będzie body pump, jutro cross fit na lotnisku, a pojutrze rolki, kibicowanie Kachicie i sauna. Nie będzia miała czasu nawet pomyśleć o kontuzji :bum: Uczepiła się tego biegania jak rzep psiego ogona :hejhej:
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

3maj się! :echech:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas, ale nogolog powiedziała,że po 2 tygodnia całkowicie przejdzie...?
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W sumie to dochtórka powiedziała, żeby przez 2 tygodnie unikać obciążania tego miejca i sytuacji, w których mnie to miejsce boli. A czy przejdzie po 2 tygodniach-powiedziała, że najidealniej by było pójść na 10zabiegów krioterapii i 10 zabiegów laserem plus tabletki i na bank przejdzie. Wezmę tabletki i liczę, że pomogą....
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rób sobie zimne okłady, albo tym niebieskim takim, albo jakąś mrożonką. Przez szmatkę, to wiadomo, ale trzymaj co najmniej 10-15 minut, żeby zimno weszło głębiej, a nie tylko ochłodziło skórę ;)

Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1:01:00

Nieprzeczytany post

Kanasku, no jaki dół!
No może okres Ci się zbliża, a może po prostu brak Ci CZEKOLADY?!?!?!?!?

Jak byś była w moim wieku, to bym Ci powiedziała, że trzeba się przyzwyczaić do życia z bólem. Ale tyś jeszcze młódka (choć już po okresie gwarancji) i przejdzie Ci. Najpierw minie Ci zły humor i coś wymyślisz. A potem minie kontuzja.
Od razu Cie uprzedzę, że potem przyplącze się następna, zwłaszcza jak sobie coś zaplanujesz ... ale tak to już w życiu jest.

Ściskam Cię cieplutko, odpoczywaj i kombinuj.

A może basenik?? :oczko:
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dont_ask ma rację-basen dobry na wszystko... :taktak:
ODPOWIEDZ