Bieganie w polityce

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Gwynbleidd napisał o bieganie w TVN to ja pozwolę sobie o bieganie w polityce. Nie mogło ujść waszej uwadze jak Premier Tusk wyzwał opozycje na pojedynek biegowy na 10km.
Myślałem, ze Palikot podejmie wyzwanie ale on zaproponował marsz. Widać, ze Premier chyba solidnie trenuje skoro się taki pewny czuje, a może wie, ze w polityce z liczących się opozycjonistow miałby szanse tylko Olejniczak ale on jest poza głównym nurtem narazie. Może to jakiś sygnał do SLD żeby postawiła na Olejniczaka? :)
Ciekawe swoją droga w jakiej formie są ochroniarze Premiera, czy biegają razem z nim czy jadą na rowerze?

Dzięki temu dawno tak dużo o bieganiu nie było w tzw masowych mediach.
New Balance but biegowy
DeeL
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A za chwilę admin zablokuje [swój] wątek, bo się zaogni :)
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Premier w wywiadzie powiedział kiedyś że 10km śmiga podobno w 50minut.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jakoś w zeszłym roku już było o tym, że premier biega, jego ochroniarz biegał za nim - niestety link od zoltara już nie pokazuje zdjęc...
viewtopic.php?f=1&t=23953
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
blink
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53

Nieprzeczytany post

Przecież już wszyscy wiedzą, że biega. Ciekawe jakie lubi cygara...
Każdy pije według własnego pragnienia...

Obrazek
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

blink pisze:Przecież już wszyscy wiedzą, że biega. Ciekawe jakie lubi cygara...
Te od Janka Palikota :hahaha:
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Niech Pan Premier uważa z tym bieganiem. Bieganie to nie polityka, tu nie ma miejsca na socjotechniczne sztuczki - "politycy" mogą mieć z tym problem :oczko:.

Organizm nie zadowoli się wymijającymi odpowiedziami :hej:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
fotman
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Autora tego wątku powinno się profilaktycznie zbanować z forum za próbę prowokowania społeczności i nawoływanie do wzajemnej nienawiści. :hej:
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Nie mogło ujść waszej uwadze jak Premier Tusk wyzwał opozycje na pojedynek biegowy na 10km.
Myślałem, ze Palikot podejmie wyzwanie ale on zaproponował marsz. Widać, ze Premier chyba solidnie trenuje skoro się taki pewny czuje, a może wie, ze w polityce z liczących się opozycjonistow miałby szanse tylko Olejniczak ale on jest poza głównym nurtem narazie.
Mądrze Pan Premier postąpił że rzucił to wyzwanie kiedy miał już w swojej ekipie po przejściu z PiS posła Antoniego Mężydło :hahaha: Nie wiem na ile Donka stać ale Mężydło biega maratony niewiele ponad 3h. Oczywiście wielu z Was tutaj pobiegłoby lepiej i na ciężkim kacu, ale wśród polskich polityków to ścigant z najwyższej półki. A biorąc po uwagę że facet dobiega sześćdziesiątki to już naprawdę szacun.
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

gwynbleidd pisze:
Adam Klein pisze:Nie mogło ujść waszej uwadze jak Premier Tusk wyzwał opozycje na pojedynek biegowy na 10km.
Myślałem, ze Palikot podejmie wyzwanie ale on zaproponował marsz. Widać, ze Premier chyba solidnie trenuje skoro się taki pewny czuje, a może wie, ze w polityce z liczących się opozycjonistow miałby szanse tylko Olejniczak ale on jest poza głównym nurtem narazie.
Mądrze Pan Premier postąpił że rzucił to wyzwanie kiedy miał już w swojej ekipie po przejściu z PiS posła Antoniego Mężydło :hahaha: Nie wiem na ile Donka stać ale Mężydło biega maratony niewiele ponad 3h. Oczywiście wielu z Was tutaj pobiegłoby lepiej i na ciężkim kacu, ale wśród polskich polityków to ścigant z najwyższej półki. A biorąc po uwagę że facet dobiega sześćdziesiątki to już naprawdę szacun.
Z Wojtkiem Olejniczakiem tez by przegrał.....MW kończył zaraz za mną z czasem lekko ponad 3:30....czyli dyszki powinien biegać poniżej 45minut......Mimo wszystko Tusk kondycji trochę bedzie miał, nie od dziś wiadomo ze regularnie grywa w gałę, więc nie jest jakims kanapowcem...pewnie jakby trochę potrenował to rezultaty by były :usmiech:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Bieganie jest autentyczne, tu nie ma ściemy, to jest co innego niż w polityce, gdzie można złożyć wiele deklaracji i obietnic i nikt tego nie sprawdzi a nawet jeśli to zawsze odpowiedzialność się rozkłada zbiorowo na partie (albo sejm, że układ sił w sejmie nie dawał szansy na przeglosowanie itp itd). A bieganie jest indywidualne. Mi się wydaje, że Premier dopiero odkrywa różne zalety biegania i szuka ujścia dla roznoszącego go zachwytu dla swojej rosnącej wytrzymałości. Do tej pory kręciła go tylko piłka nożna. A teraz odkrywa nowe pole.
Mnie to poprostu cieszy. :)
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

a ja bym to połączył z niedawnym info o prawdopodobnym maratonie orlenu
otóż organizator tegoż, zamiast zabiegać o organizację mistrzostw polski, powinien dogadać się z prezydentem komorowskim by ten powierzył misję tworzenia rządu zwycięzcy wyścigu.

takiego imprezy biegowej jeszcze świat nie widział
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
brujeria
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38

Nieprzeczytany post

Trochę smutne, że nikt z polityków opozycji nie może powiedzieć krótkiego "sprawdzam".
Awatar użytkownika
det_gittes
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:14

Nieprzeczytany post

A pamięta ktoś, że pani minister Mucha też biegła na otwarcie stadionu? Ale nie wiem, jaki to był dystans, chyba tylko pokazowy, szczególnie, że chyba pali/paliła fajki.. :spoczko:
Juri
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dodatkowo w teamie (tj. w rządzie ;-) ) pana Premiera jest jeszcze jeden niezły biegacz - minister Skarbu Mikołaj Budzanowski, który niedawny MW ukończył w czasie 3:30.
Obrazek
ODPOWIEDZ