Bieg Niepodległości 2012 w Warszawie
- LDeska
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
Bałbym się czy mnie elita nie dogoni na trasie 
Podobno już prawie 7 tys z 8,5 osób się zapisało, strasznie masowe się robi bieganie w Warszawie. Mam nadzieję że za rok zwiększą limit - może szersze drogi wynajdą bo jak po dwóch dniach mogą się wyczerpać numery startowe to robi się z tego Bieg dookoła ZOO

Podobno już prawie 7 tys z 8,5 osób się zapisało, strasznie masowe się robi bieganie w Warszawie. Mam nadzieję że za rok zwiększą limit - może szersze drogi wynajdą bo jak po dwóch dniach mogą się wyczerpać numery startowe to robi się z tego Bieg dookoła ZOO

Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 58:12
- Życiówka w maratonie: brak
I po krzyku, lista zamknięta, nie zdążyłem 

- dobo93
- Wyga
- Życiówka na 10k: 40:52
- Życiówka w maratonie: 3:23:24
No to wesoło... :D to był mój bieg na 10km który od dawna planowałem... xD W tamtym roku dostałem się z listy rezerwowej ,więc postanowiłem szybciej się zgłosić w tym roku. Tak też zrobiłem... ,ale widzę ,że już po 2 dniach wyczerpał się limit zgłoszeń hah
masakra powinni zrobić limit na minimum 10 000 osób :> No nic... teraz trzeba będzie znów czekać i liczyć na to ,że się dostanę z listy rezerwowej
PS. W przyszłym roku na bank już będę próbował zgłosić się w 1 dzień zapisów :D

PS. W przyszłym roku na bank już będę próbował zgłosić się w 1 dzień zapisów :D
Biegaj z sercem i zaangażowaniem!
10km - 40'52"
21,097km - 1h35'42"
42,195km - 3h21'25"
10km - 40'52"
21,097km - 1h35'42"
42,195km - 3h21'25"
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jeszcze się nie zdarzyło żeby wszyscy zapisani zapłacili i odebrali pakiety, i podobnie ze startem - sporo osób płaci, a potem "coś wypadnie" i można pakiet odkupić.
I tylko Legia Legia Warszawa!!!
- LDeska
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
Mają po 3 dniach od zgłoszenia jak ktoś nie wpłaci to usuwać - trzeba co jakiś czas sprawdzać czy już robili czystkę na liście i jeszcze się uda zarejestrować. Też myślę że powinni znacznie podnieść ten limit - przecież mogliby pobić BW skoro tak szybko się lista zapełniła.
Leszek Deska
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
w bieganiu niestety premiowani są szybcy.
i to działa nie tylko na wyścigu, ale już od momentu zapisów
i to działa nie tylko na wyścigu, ale już od momentu zapisów
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Miałem okazję ok. godziny 13~14 znaleźć się w pobliżu ul. rozbrat i postanowiłem sobie odebrać pakiet. Wchodzę do budynku, a tam kolejka po pakiet, która ciągnie się od samej recepcji przy wejściu, a ludzie nadal przychodzą i wchodzą w kolejkę. Zaśmiałem się i szybko się ulotniłem.w bieganiu niestety premiowani są szybcy.
Ludzie, co się z wami dzieje? Zwalniacie się z pracy, żeby odebrać sobie pakiet o 13? Bieganie rzeczywiście chyba jest trendy... ale żeby stać w kolejce w godzinach pracy? Niewybaczalne

Zważmy, że mamy raptem 3dni od rozpoczęcia zapisów. Ludzie oszaleli.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
sylwek, oni stoją w kolejce bo internetowe zapisy są już wstrzymane, a na miejscu dziś jeszcze można się dopisać i opłacić (nie pytaj mnie o logikę tego rozwiązania).
jednak mało który biegacz się spodziewał że internetowe zapisy potrwają tylko 2 dni.
mniemam że od jutra w wosir będzie w miarę normalny przerób petentów
jednak mało który biegacz się spodziewał że internetowe zapisy potrwają tylko 2 dni.
mniemam że od jutra w wosir będzie w miarę normalny przerób petentów
Ostatnio zmieniony 18 paź 2012, 15:21 przez f.lamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Baw się dobrze
Krzyknij do ludzi, żeby się ustawili w swoich strefach, bo będzie jeden taki cham, który nie będzie w tegorocznej edycji uważać na używanie łokci na pierwszych 300m

Krzyknij do ludzi, żeby się ustawili w swoich strefach, bo będzie jeden taki cham, który nie będzie w tegorocznej edycji uważać na używanie łokci na pierwszych 300m

Aha... W sumie jest to jakieś wytłumaczenie. Mam nadzieję, że przez pocztę przejdzie mój przelew w ciągu 3dnisylwek, oni stoją w kolejce bo internetowe zapisy są już wstrzymane, a na miejscu dziś jeszcze można się dopisać i opłacić

- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Moi mili, mam do sprzedania pakiet na BNP (Nieodebrany).
Ale... Jako, że chcę uniknąć stwierdzenia, że chcę sprzedać możliwość uczestniczenia w tym patriotycznym zrywie za kilka srebników, to nie oczekuję w zamian pieniędzy za ten pakiet. Jestem świadom, że taki pakiecik to niczego sobie kąsek dla biegacza i chciałbym wykorzystać ten niezrozumiały dla mnie popyt na ten bieg. Za pakiet oczekuję jednej rzeczy:

UCZULAM: Gra ma być na PC wraz z paragonem i ma to być Wiedźmin 2 Edycja rozszerzona, a nie 1.
KOSZT GRY
Oczekuję, że osoba zainteresowana zgodzi się na ten deal i napisze do mnie PW i zaklepie sobie ten pakiet - po rozmowie telefonicznej. Kto pierwszy ten lepszy. Ja pakietu odbierać chyba i tak nie muszę, ale dysponuję dowodem wpłaty, a poza tym muszę chyba napisać jakieś oświadczonko czy cuś, żeby przepisać numer na inną osobę. Czyli... Osoba przychodzi do mnie z zafoliowaną, pachnącą farbą drukarską grą na moje osiedle i dokonujemy transakcji.
Oferta jest jak najbardziej poważna.
Ale... Jako, że chcę uniknąć stwierdzenia, że chcę sprzedać możliwość uczestniczenia w tym patriotycznym zrywie za kilka srebników, to nie oczekuję w zamian pieniędzy za ten pakiet. Jestem świadom, że taki pakiecik to niczego sobie kąsek dla biegacza i chciałbym wykorzystać ten niezrozumiały dla mnie popyt na ten bieg. Za pakiet oczekuję jednej rzeczy:

UCZULAM: Gra ma być na PC wraz z paragonem i ma to być Wiedźmin 2 Edycja rozszerzona, a nie 1.
KOSZT GRY
Oczekuję, że osoba zainteresowana zgodzi się na ten deal i napisze do mnie PW i zaklepie sobie ten pakiet - po rozmowie telefonicznej. Kto pierwszy ten lepszy. Ja pakietu odbierać chyba i tak nie muszę, ale dysponuję dowodem wpłaty, a poza tym muszę chyba napisać jakieś oświadczonko czy cuś, żeby przepisać numer na inną osobę. Czyli... Osoba przychodzi do mnie z zafoliowaną, pachnącą farbą drukarską grą na moje osiedle i dokonujemy transakcji.
Oferta jest jak najbardziej poważna.