GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:19
Życiówka w maratonie: 03:29:04

Nieprzeczytany post

Tym razem relacja z 34 Maratonu Warszawskiego w trochę innym stylu :)

A to dlatego, że rozchorowałem się po tym maratonie i tak trochę z nudów po tygodniowym leżeniu w domu powstał taki oto mały pokaz slajdów :) Znawcy Warszawy (i trasy maratonu) mogą dostrzec, że w niektórych momentach może być lekko zachwiana chronologia zdjęć.

Miłego oglądania życzę :)

http://www.youtube.com/watch?v=AlEkAJzr ... e=youtu.be
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
New Balance but biegowy
tomky
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Debiut filmowy udany, ale warszawskie spaliny okazały się widocznie niezdrowe :)
Na innych zdjęciach z tego maratonu widziałem jakiegoś biegającego kelnera z drinkami, tak więc zaopatrzenie musiało być delux :)

W sobotę po zajęciach o 11.00 wypatrzyłem jakieś INO w Oliwie:
http://pkino.gdansk.pttk.pl/infusions/a ... .php?id=36
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszamy w najbliższą sobotę,kto nie biegał testu Coopera, będzie okazja, a pozostali oczywiście trenują dalej!
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 55,47

Nieprzeczytany post

No to ja jeszcze przypominam o morsowaniu po zajęciach.

Dla niezdecydowanych http://www.morsowanie.info/

p.s. ja w przeciągu całego roku miałam katar i to tylko raz
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Właśnie mors owanie super sprawa a ja jeszcze nie byłem ani razu :hahaha: ,ach ta tęsknota za gorącym latem którego nie było :ble: .
W sobotę idę na AZS . To ostania moja nie obecność :jatylko:
W niedziele bieg Oliwski ,dziwne że tak szybko lista się zapełniła :jatylko: Jak się zapisywałem to była pusta lista .
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Christos pisze:Właśnie mors owanie super sprawa a ja jeszcze nie byłem ani razu :hahaha: ,ach ta tęsknota za gorącym latem którego nie było :ble: .
W niedziele bieg Oliwski ,dziwne że tak szybko lista się zapełniła :jatylko: Jak się zapisywałem to była pusta lista .

MOSiR udostępnił na FB informację o biegu i stąd te tłumy :)
Awatar użytkownika
bieska
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Słuchajcie, czy da się tutaj na Kazimierza Górskiego biegać, jak jest ciemno? Szczytem marzeń, żeby było oświetlenie, ale żeby chociaż się dało coś odczytać z zegarka :hejhej:
Szukajka nie gryzie!!!!!!

Przyjaciół nie poznajemy w biedzie, ale po tym, jak znoszą nasz sukces.
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:49
Życiówka w maratonie: 3:29:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

bieska pisze:Słuchajcie, czy da się tutaj na Kazimierza Górskiego biegać, jak jest ciemno? Szczytem marzeń, żeby było oświetlenie, ale żeby chociaż się dało coś odczytać z zegarka :hejhej:
Niestety, z tego co wiem, stadion nie jest ogólnodostępny poza zajęciami BBL. Poprawcie mnie, jeśli się mylę.
Wieczorami do biegania dobre są alejki nadmorskie. Są dobrze oświetlone. Jest już po sezonie więc turystów mniej, a więcej biegaczy na nich ;-)
tomky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ostatni mecz Polska-Anglia na Basenie Narodowym. Przeżyjmy to jeszcze raz :hej:

http://www.youtube.com/watch?v=KPoip7HePRQ
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kolejna sobota się zbiża więc zapraszamy jak zwykle wszystkich miłośników biegania (tych początkujących również).Warto spróbować, zapewniamy przyjazną i miłą atmosferę.Do soboty!
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bieska pisze:Słuchajcie, czy da się tutaj na Kazimierza Górskiego biegać, jak jest ciemno? Szczytem marzeń, żeby było oświetlenie, ale żeby chociaż się dało coś odczytać z zegarka :hejhej:
A poco masz biegać po ciemku biegaj z nami w soboty o 9 rano :) Ja znowu się nie wyrobiłem ale od listopada już na pewno jestem.
tomky pisze:Ostatni mecz Polska-Anglia na Basenie Narodowym. Przeżyjmy to jeszcze raz :hej:

http://www.youtube.com/watch?v=KPoip7HePRQ
Ostatni mecz Polska-Anglia na Basenie Narodowym. Przeżyjmy to jeszcze raz właśnie znalazłem rurkę i okulary do pływania :)
maly89 pisze:
Christos pisze:Właśnie mors owanie super sprawa a ja jeszcze nie byłem ani razu :hahaha: ,ach ta tęsknota za gorącym latem którego nie było :ble: .

MOSiR udostępnił na FB informację o biegu i stąd te tłumy :)
właśnie ludzie się zapisali a nie przyszli zostało około 30 wolnych miejsc .Blokując innym udział w biegu dobrze ze organizator po godz.11 rozdawał miejsc każdemu kto się zgłosił Ludzie i tak przyszli z wiarą że zostaną zapisani na bieg.Następnym razem trzeba to brać pod uwagę żeby się nie zrażać że miejsca zajęte bo zawsze ktoś nie przyjdzie.

4 listopada największa impreza biegowa w trójmieście GDAŃSK BIEGA 2012
Obrazek
formuła praktycznie z godna z hasłem "BIEGAM BO LUBIE "
- niema pomiaru czasu
-niema klasyfikacji
- niema rywalizacji
-biegniemy dla przyjemności.
Ale za to są nagrody dla wszystkich!!! 2400 koszulek rok temu to były ładne czerwone techniczne
Dodatkowo losowanie cennych nagród bo biegu i rok temu ciepła kawa i posiłek dodatkowo
To pewnie będzie nierozpoczęcie mojego sezonu morsowania ,na zeszłorocznych zdjęciach jesteśmy tutaj z Asią
http://gdanskbiega.com/upload/images/1320661206.jpg

Trzeba się zapisać najpierw i odebrać pakiet startowy wcześniej lub w dniu startu
http://gdanskbiega.com/register.php http://gdanskbiega.com/register.php oraz wydrukować kupon na losowanie z wiadomości email
dystans 3 km i 6 km 2 pętle
wszelkie informacje tutaj http://gdanskbiega.com/?page_id=13
Obrazek
Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:19
Życiówka w maratonie: 03:29:04

Nieprzeczytany post

Natknalem sie na dość ciekawa nowa akcje biegowa w Gdańsku - ktoś tu nas rozpieszcza :hej: ok, ale o co chodzi? Z tego co wyczytałem jest to akcja pod tajemniczym kryptonimem "z Biegiem Natury" zorganizowana przez Club BBL i GP Poznania.

W skrócie mówiąc są to cotygodniowe spotkania biegowe w lesie :ble:

Wszelkie szczegóły są opisane na stronie, więc wszystkich zainteresowanych do lektury na www.zBiegiemNatury.pl

Kilka podstawowych informacji skopiowanych ze strony www...

"zBiegiemNatury to akcja która powstała z inicjatywy dziennikarzy radiowej Trójki, Stowarzyszenia GRAND PRIX Poznania i Clubu bbl. To przede wszystkim filozofia aktywnego spędzania czasu na łonie natury. Lasy, parki, łąki to miejsca, które niczym zew natury przyciągają ludzi, szukających aktywnego wypoczynku i relaksu. Właśnie taki jest cel naszych cotygodniowych biegowych spotkań.

Na początek, w pięciu miastach – Bydgoszczy, Gdańsku, Olsztynie, Poznaniu i Wrocławiu, w każdą sobotę, trenerzy poprowadzą uczestników leśnymi duktami. Dla jednych to relaks, dla innych forma treningu, a jeszcze innych - powrót do korzeni. Najważniejsze jest jednak to, że wszyscy chcemy dzielić się sportową pasją i zachęcać do aktywności na łonie natury.
Dla "urodzonych biegaczy”, raz w miesiącu organizujemy Grand Prix zBiegiemNatury na dystansie 5 km. Zawody odbywają się na tej samej leśnej trasie, na której, co tydzień biegamy pod okiem trenerów.

A w każdy sobotni poranek o 8:20 w radiowej Trójce – audycja "Z biegiem natury", gdzie można posłuchać rad zaproszonych gości i ekspertów dotyczących wszystkiego, co ma związek z aktywnością w naturze..."

i może jeszcze informacje jak to wyglada w Gdańsku:

"Spotkania w plenerze w ramach akcji zBiegiemNatury odbywają się od 3 listopada 2012 r. do 31 sierpnia 2013r r. w każdą sobotę o godzinie 11:00 (co miesiąc na tej samej trasie, organizujemy zawody z cyklu Grand Prix zBiegiemNatury). Nasze spotkania to aktywne kontemplowanie natury – co ważne pod okiem fachowców.

Osoby prowadzące spotkania to trenerzy i instruktorzy lekkiej atletyki. Dzielą się swoją pasją – bieganiem, wiedzą i doświadczeniem na temat biegania w naturalnie ukształtowanym terenie. Podbiegi, marszobiegi, kałuże, przewrócone drzewa czyli aktywne spędzenie czasu z naturą.

zBiegiemNatury to także możliwość spotykania nowych osób, ceniących zdrowy, aktywny tryb życia i lubiących spędzać czas z dala od miejskiego zgiełku.

W Gdańsku spotkania odbywają się w Trójmiejskim Parku Krajobrazowym. Miejsce zbiórki znajduje się przy wejściu do lasu od ulicy Jeleniej (54°41'96"N, 18°55'79"E). Czeka na Was nasz trener - Marcin Richert.

Mapa znajduje się w zakłace "Trasa". "

Każda sobota w Gdansku jest aż nadto nasycona imprezami biegowymi :hahaha: dla każdego coś sie znajdzie (Park Run, BBL i z Biegiem Natury). Ktoś tu chce Nas zabiegać :bum:
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja tradycyjnie jak co tydzień zapraszam na stadion na wspólne bieganie.Zbliża się bieg w Gdyni więc wypadałoby szlifować formę.Do zobaczenia!
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mam mocne postanowienie, ze tym razem się pojawię także do zobaczenia w sobotę :-)
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Byłem, było super, zamierzam chodzić regularnie :)
ODPOWIEDZ