odzież LIDL
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,
Co sądzicie o odzieży z Lidla :D? Zawsze uważałem, że nie nadaje się ona do niczego chociaż nigdy nie miałem jej w ręce, a tym bardziej na sobie. Jednak kilka razy czytałem, że ludzie ją sobie chwalili. Czy mieliście styczność z tą odzieżą? Jaka jest wasza opinia na jej temat? Oczywiście nie chodzi mi o dresy tylko o tą odzież bardziej "profesjonalną", która czasami się tam pojawia.
Co sądzicie o odzieży z Lidla :D? Zawsze uważałem, że nie nadaje się ona do niczego chociaż nigdy nie miałem jej w ręce, a tym bardziej na sobie. Jednak kilka razy czytałem, że ludzie ją sobie chwalili. Czy mieliście styczność z tą odzieżą? Jaka jest wasza opinia na jej temat? Oczywiście nie chodzi mi o dresy tylko o tą odzież bardziej "profesjonalną", która czasami się tam pojawia.
-
- Rozgrzewający Się
"Zawsze uważałem, że nie nadaje się ona do niczego chociaż nigdy nie miałem jej w ręce, a tym bardziej na sobie"
dobrze mieć własne zdanie
dobrze mieć własne zdanie
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Temat widmo.
Przeszperaj kilka/kilkanaście poprzednich stron.
Przeszperaj kilka/kilkanaście poprzednich stron.
-
- Wyga
Faktycznie dyskusja na ten temat już się odbywała i warto poszukać tematu. Osobiście uważam, że rzeczy biegowe z LIDL-a to przyzwoita jakość za atrakcyjną cenę. Na pewno nie jest to górna półka, ale przy zbliżonej cenie są to rzeczy lepsze niż "niebieskie serie" z Decathlonu, czyli chyba najtańsze rzeczy biegowe jakie można kupić.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
jeśli chodzi o porównanie ciuchów Lidl vs. Decathlon to mam odmienne zdanie 

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Zaprawiony W Bojach
podobnie jak miś, Lidl wygrywa z porównywalnymi cenowo ciuchami z Decathlonu.
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Kupiłem właśnie bluzę do biegania z długim rękawem i komplet bielizny. Jestem pozytywnie zaskoczony jakością, a cena bardzo ok.
-
- Zaprawiony W Bojach
Pisano już w innych wątkach o nietypowych rozmiarach Lidla. Ubrania "wypadają" bardzo duże, co w połączeniu z brakiem przymierzalni nie ułatwia zakupów. Niby można wymienić, ale często nie ma na co, bo rozmiarówka krótkich serii szybko znika. Moje spodenki L okazały się wielkim potworem, w dodatku bez sznurka do regulacji w pasie - cena dobra, ale słaby produkt. Wolę Decathlon.
- TajPan
- Stary Wyga
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
W TK Maxx kupiłem swoje NB MR759 za... 169złTajPan pisze:A bywacie w TK Maxx? Tam w takich cenach Saucony, Brooks, New Balance - większość tych firm nie zna, więc mają niskie ceny.pulchniak pisze:Kupiłem właśnie bluzę do biegania z długim rękawem i komplet bielizny. Jestem pozytywnie zaskoczony jakością, a cena bardzo ok.

-
- Zaprawiony W Bojach
bywamy. ja mam połowę swoich ciuchów kupione właśnie tam.
są to jednak, pomimo obniżek, droższe ciuchy niż np. w Lidlu.
są to jednak, pomimo obniżek, droższe ciuchy niż np. w Lidlu.
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Przepraszam nie kupiłem w lidlu tylko w tschibo.pulchniak pisze:Kupiłem właśnie bluzę do biegania z długim rękawem i komplet bielizny. Jestem pozytywnie zaskoczony jakością, a cena bardzo ok.
-
- Zaprawiony W Bojach
zauważyłem, że kolekcje różnią się od siebie, zreszta nie tylko biegowe, ale także np. ubrań dla dzieci, sprzedawanych pod tą smą marką. myslę, że może być tak, że Lidl zmienia dostawców a i tak rzeczy sprzedaje pod własnymi markami. stąd w jednej kolekcji mogą być rzeczy naprawdę fajne, w innej gorsze.
-
- Zaprawiony W Bojach
Qba Krause pisze: Lidl zmienia dostawców a i tak rzeczy sprzedaje pod własnymi markami. .
tak samo jest z tamtejszymi produktami spożywczymi i nie muszą być to zmiany na lepsze;
pzdr
gl
gl