Z tego miejsca chciałem podziękować wszystkim bbl-owiczom którzy byli na trasie tj. w kolejności kilometrowej
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
witam!xbartekx pisze:No i już po maratonie, udało się osiągnąć cel czyli poniżej 3:30 ostatecznie wyszło 3:26:42 co po roku biegania jest dla mnie wielkim sukcesem.
Z tego miejsca chciałem podziękować wszystkim bbl-owiczom którzy byli na trasie tj. w kolejności kilometrowej- Agata, Marek L, Qba, Dominik z rodzinką, Sandra, Marek Orso, Aldona, Jacek i czterech kolarzy tj. Łukasz, Szymek, Ewka z Mariuszem ! bardzo ale to bardzo Wam dziękuje bo to na pewno pozwoliło wykrzesać więcej sił niż miałem
teraz czas na odpoczynek i wyluzowanie...
Jacek, a jak przybędę na stadion w najbliższą sobotę i pobiegnę test Coopera, to mi zaliczysz?yacool pisze:W najbliższą sobotę nie będzie Roberta ani mnie na zajęciach. Zobaczymy się dopiero za dwa tygodnie.
jak chcesz żebym oszukał, to już teraz możesz wpisać 3210yacool pisze:Jak zamkniesz 8 kółek, to zaliczę.
zapisałem się do 2 Lubońskiego Biegu Niepodległości...szymon_szym pisze:a do 22 października obowiązuje mniejsza opłata startowa...
godz. 9:48,yacool pisze:Jak zamkniesz 8 kółek, to zaliczę.