![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Co do maszych zajęć indoor cycling, propozycja środa 20.15 Maviarea
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
ja mogę posłużyć jak kotwica, ewentualnie kanmień z sznurem przymocowanym do szyi co by kogoś spowolnić.Ewa N. pisze:Melduje się na te łamania 50' w Żorach, także pokazać mi jasno i wyraźnie kogo mam sie trzymać i tak będzie
Super Jacek! Trzeba stawiać ambitne cele!Jacek L pisze:ja mogę posłużyć jak kotwica, ewentualnie kanmień z sznurem przymocowanym do szyi co by kogoś spowolnić.Ewa N. pisze:Melduje się na te łamania 50' w Żorach, także pokazać mi jasno i wyraźnie kogo mam sie trzymać i tak będzie
też mam ochote zlamac 50 min w Żorachnie wiem, czyjestem gotowy, ale chce sprobowac
wiec podłączam się do tego pociągu
tylko, żeby maszynista poprowadził na 49:59 a nie 48:30 czy jakos tak
ja wybaczam,bo mnie niestety jutro nie będziewandzik20 pisze:Hej co do oprawy to dzięki - playlista z running.com + moje Rocky (bez tego ani rusz). Teraz w sobotę niestety bez muzyki ale musicie wybaczyć :D
Kurde, jest presjaWapel pisze:Super Jacek! Trzeba stawiać ambitne cele!Jacek L pisze:ja mogę posłużyć jak kotwica, ewentualnie kanmień z sznurem przymocowanym do szyi co by kogoś spowolnić.Ewa N. pisze:Melduje się na te łamania 50' w Żorach, także pokazać mi jasno i wyraźnie kogo mam sie trzymać i tak będzie
też mam ochote zlamac 50 min w Żorachnie wiem, czyjestem gotowy, ale chce sprobowac
wiec podłączam się do tego pociągu
tylko, żeby maszynista poprowadził na 49:59 a nie 48:30 czy jakos tak
Jeżeli zrobimy taki pociąg na 50 min, a maszynista Marcin poprowadzi nas na 49:30-49:59 to najwyżej po drodze będziemy odczepiali jakieś wagony - wtedy komuś się na pewno uda złamać 50 min
wandzik20 pisze:Hej co do oprawy to dzięki - playlista z running.com + moje Rocky (bez tego ani rusz). Teraz w sobotę niestety bez muzyki ale musicie wybaczyć :D
"jedzie pociąg z daleka, na nikogo nie czeka...."mppietia pisze: Kurde, jest presja![]()
Teraz nie mam wyjścia, jakoś muszę to ogarnąć i się pojawić, bo wagony bez lokomotywy nie pojadą
Koleżanki i koledzy - co robimy z zajęciami ze spiningu?J@SIEK pisze:Jacek, cicho, śpiewał będzie mpietia i zachęcał nas do walki. Ciekawe jaki opracuje repertuar? Pewnie wojskowy
Już o to podpytywałem, ale jako, że jestem nowy pozostało bez echa.Adam_W pisze:Koleżanki i koledzy - co robimy z zajęciami ze spiningu?J@SIEK pisze:Jacek, cicho, śpiewał będzie mpietia i zachęcał nas do walki. Ciekawe jaki opracuje repertuar? Pewnie wojskowy
Czy idziemy w środę na 20:15?
Może ustalmy coś systemowo żeby regularnie zacząć chodzić raz w tygodniu.
No też mnie to dotknęłoJ@SIEK pisze:Rudi... kogo nazywasz "STARYM CZŁONKIEM"?