15 osób + Przemek - Asia (nie idzie się samemu wypisaćAdam_W pisze: Nasz BBl Mikołów z pewnością będzie najliczniejszą grupą (15 osób + Przemek). Super. Już się cieszę.
![:bleble:](./images/smilies/bleble.gif)
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Za rok polecę z wami
15 osób + Przemek - Asia (nie idzie się samemu wypisaćAdam_W pisze: Nasz BBl Mikołów z pewnością będzie najliczniejszą grupą (15 osób + Przemek). Super. Już się cieszę.
mppietia pisze:Może być jeszcze minus Marcin, bo nie wiem czy mi się jednak uda tam dotrzeć![]()
A mam już opłacony start
Oj nie nie, już jestem zdrowy, chyba się w końcu przyłożyłaAsiula pisze:mppietia pisze:Może być jeszcze minus Marcin, bo nie wiem czy mi się jednak uda tam dotrzeć![]()
A mam już opłacony start
Zdrowko dalej nawala?
Ojj, coś serio ta Twoja dziewczyna się słabo stara
No to masz odpowiednią motywację, żeby... zrobić życiówkęmppietia pisze: no chyba że pobiegnę tą dyszkę w 32 min, to wtedy nie ma strachu
No niby tak, ale miałem Twojego chopa prowadzić na 50 minAsiula pisze:No to masz odpowiednią motywację, żeby... zrobić życiówkęmppietia pisze: no chyba że pobiegnę tą dyszkę w 32 min, to wtedy nie ma strachu
Jeśli chodzi o mnie to nie musisz go prowadzić...mppietia pisze:
No niby tak, ale miałem Twojego chopa prowadzić na 50 min
hahahahhahaa....a teraz...Asiula pisze: Przez życie jak go poprowadzę, a 50' nie zając... poczeka na mnie![]()
![]()
mar_jas pisze:hahahahhahaa....a teraz...Asiula pisze: Przez życie jak go poprowadzę, a 50' nie zając... poczeka na mnie![]()
![]()
Paaaaawwweeeełłł Paaaaawwweeeełłł Paaaaawwweeeełłł Paaaaawwweeeełłł !!!!!!! Dajesz Dajesz Dajesz!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asiula pisze:mar_jas pisze:hahahahhahaa....a teraz...Asiula pisze: Przez życie jak go poprowadzę, a 50' nie zając... poczeka na mnie![]()
![]()
Paaaaawwweeeełłł Paaaaawwweeeełłł Paaaaawwweeeełłł Paaaaawwweeeełłł !!!!!!! Dajesz Dajesz Dajesz!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Właśnie dlatego tam nie jadę... zostaję z dziołszkami na mikołowskim odpuście![]()
Bez naszego dopingu nie da rady
(mam nadzieje, ze nie-wjechałam mu na ambicje)
mar_jas pisze:w Żorach mu sie uda....nie bedzie baba lepsza, he he he![]()
nooooo... masz szczęścieAsiula pisze:mar_jas pisze:w Żorach mu sie uda....nie bedzie baba lepsza, he he he![]()
Też tak myślę
Nie mogę się cieszyć ze swoich wyników...
... więc będę się cieszyć z sukcesów Pawła
Asia nie marudźAsiula pisze:Też tak myślę
Nie mogę się cieszyć ze swoich wyników...
... więc będę się cieszyć z sukcesów Pawła
Ty się mój zającu nie wykręcaj z prowadzenia na złamanie 50 min!!mppietia pisze:Może być jeszcze minus Marcin, bo nie wiem czy mi się jednak uda tam dotrzeć![]()
A mam już opłacony start