Komentarz do artykułu Ruszają przygotowania do Łódź Maratonu Dbam o Zdrowie
-
Organizator
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na treningi zapraszamy wszystkich bez względu na stopień zaawansowania, jeśli dopiero zaczynacie swoją przygodę z bieganiem również jesteście mile widziani.
Wszyscy, którzy przegapili pierwszy trening mogą śmiało dołączyć w środę, zajęcia 18:30, nie ma potrzeby zgłaszania swojego udziału wcześniej.
Pozdrawiam
Wszyscy, którzy przegapili pierwszy trening mogą śmiało dołączyć w środę, zajęcia 18:30, nie ma potrzeby zgłaszania swojego udziału wcześniej.
Pozdrawiam
-
Maurice
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
tak
- tojapolesie
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 47:42
- Życiówka w maratonie: 4:10:04
za FB:
Na zajęcia Drużyn Dbam o Zdrowie w dniu jutrzejszym nie będą jeszcze udostępnione szatnie w Atlas Arenie w związku z tym prosimy o przybycie na trening w stroju treningowym i wzięcie pod uwagę tej niedogodności.
Pozdrawiam
Na zajęcia Drużyn Dbam o Zdrowie w dniu jutrzejszym nie będą jeszcze udostępnione szatnie w Atlas Arenie w związku z tym prosimy o przybycie na trening w stroju treningowym i wzięcie pod uwagę tej niedogodności.
Pozdrawiam
"Ja ufam Panu on jest moją skałą"
- nasionko
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: 43'32''
- Życiówka w maratonie: 3h35'34''
- Kontakt:
Zmiana planów! Szatnie jednak będą, aczkolwiek trening tylko w terenie 
-
Naiman
- Rozgrzewający Się

- Życiówka w maratonie: 3:43
Mam pytanie do drużyny zaawansowanej. Czy po tych 2 treningach jesteście zadowleni? Polecacie? Mam już za sobą 3 maratony ale jednak chciałbym się zbliżyć do 3h. Stąd pomyślałem, że porady eksperta to jest to czego potrzebuję. Napiszcie o swoich odczuciach.
Dzięki
D.
Dzięki
D.
-
qba77
- Rozgrzewający Się

mam pytanie do organizatora treningów czy te plany które sie ukażą sie na stronie, będą realizowane na zajęciach w środe i niedziele, czy to beda dwa niezalezne "działania treningowe"???
- nasionko
- Dyskutant

- Kontakt:
Wczoraj pan Jacek Chmiel (trener) powiedział, że nic nie wie na temat planów które ukażą się w internecie i że na zajęciach będzie robione co innego 
-
peyo
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 50:46
witam 
czy aktualny jest trening w dniu jutrzejszym tj. w sobotę o 9? Tak jak padła propozycja na ostatnich niedzielnych zajęciach? czy może się coś zmieniło...? bo niestety mi środy wypadły na dłużej z kalendarza ...
pozdrowienia
czy aktualny jest trening w dniu jutrzejszym tj. w sobotę o 9? Tak jak padła propozycja na ostatnich niedzielnych zajęciach? czy może się coś zmieniło...? bo niestety mi środy wypadły na dłużej z kalendarza ...
pozdrowienia
peyo
- nasionko
- Dyskutant

- Kontakt:
Tak, niedzielny trening jest przełożony na jutrzejszą sobotę, godzina 9 
-
macs
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 49:30
witam wszystkich, mam pytanie.
jestem zainteresowany dołączeniem do grupy trenujących w ramach przygotowań do maratonu DoZ. nie byłem jednak jeszcze na żadnym z dotychczasowych treningów.
czy istnieje nadal możliwość dołączenia do ktorejs z grup (patrząc na rozpiskę treningów, myślę że średniozaawansowana byłaby dla mnie ok)? a jeśli tak, to czy macie, w zależności od grupy, jakieś umówione miejsce spotkań w najbliższą środę, czy też wszyscy spotykacie się standardowo o 18.30 pod Atlas Areną?
proszę o wszelkie info. z góry dzięki za odpowiedź.
pozdrawiam
jestem zainteresowany dołączeniem do grupy trenujących w ramach przygotowań do maratonu DoZ. nie byłem jednak jeszcze na żadnym z dotychczasowych treningów.
czy istnieje nadal możliwość dołączenia do ktorejs z grup (patrząc na rozpiskę treningów, myślę że średniozaawansowana byłaby dla mnie ok)? a jeśli tak, to czy macie, w zależności od grupy, jakieś umówione miejsce spotkań w najbliższą środę, czy też wszyscy spotykacie się standardowo o 18.30 pod Atlas Areną?
proszę o wszelkie info. z góry dzięki za odpowiedź.
pozdrawiam
- nasionko
- Dyskutant

- Kontakt:
Śmiało można jeszcze dołączyć. Jutro grupa średniozaawansowana i zaawansowana zaczynają o 18.30, a grupa początkująca 15 minut wcześniej. Zbiórka pod wejściem do Atlas Areny.
Z racji że jutro w Arenie będzie się odbywał mecz Ligi Mistrzów w siatkówkę, nie będzie zajęć na hali, a tym samym szatnie nie będą dostępne.
Z racji że jutro w Arenie będzie się odbywał mecz Ligi Mistrzów w siatkówkę, nie będzie zajęć na hali, a tym samym szatnie nie będą dostępne.