MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

J@SIEK pisze:Mnie się bardziej chyba podobają te drugie "butki" :), dobrze się wpisują w plan opanowania do perfekcji regeneracji połączonej z suplementacją :)

Ale - szacun. Jak myślisz, dałoby się w nich po asfalcie śmigać? Czy iskry byś krzesał?
ale nakładki na obuwie trza na zime będzie i tak kupić...bo kolce nie mają kolców na piętach :ble:

Kto jutro coś truchta po Mikołowie?? :ojoj:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
New Balance but biegowy
mppietia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

J@SIEK pisze:Mnie się bardziej chyba podobają te drugie "butki" :), dobrze się wpisują w plan opanowania do perfekcji regeneracji połączonej z suplementacją :)

Ale - szacun. Jak myślisz, dałoby się w nich po asfalcie śmigać? Czy iskry byś krzesał?
Krzesał iskry i zapewne powykręcał kostki :usmiech:

Niema opcji, tylko i wyłącznie stadion i tartan. Są kolce do biegów przełajowych, w nich można biegać po leśnych ścieżkach, podobno fajna sprawa na zimę, nawet myślałem nad czymś takim, ale Jacek mnie przekonał, że to niema sensu, bo do lasu trzeba dotrzeć, a na ścieżkach w pobliżu mnie, to i tak kamień na kamieniu :oczko:
10k 43'37"
15k 1:14'46"
21k 1:41'14"
www.wybiegamy.pl
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

mppietia pisze:

Krzesał iskry i zapewne powykręcał kostki :usmiech:

Niema opcji, tylko i wyłącznie stadion i tartan. Są kolce do biegów przełajowych, w nich można biegać po leśnych ścieżkach, podobno fajna sprawa na zimę, nawet myślałem nad czymś takim, ale Jacek mnie przekonał, że to niema sensu, bo do lasu trzeba dotrzeć, a na ścieżkach w pobliżu mnie, to i tak kamień na kamieniu :oczko:

Chyba buty trailowe sa wystarczajace na nasze tereny ... też chyba sobie takie sprawię :usmiech:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
mppietia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Chyba buty trailowe sa wystarczajace na nasze tereny ... też chyba sobie takie sprawię :usmiech:
Jedynym minusem takich butów, jest ich cena :ble:
Ale za to można je wykorzystać do wielu rzeczy, choćby chodzenia po górach, tylko mnie już na prawdę wyrzucą z domu jak kupię kolejne buty :hej:
10k 43'37"
15k 1:14'46"
21k 1:41'14"
www.wybiegamy.pl
Awatar użytkownika
J@SIEK
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

mppietia pisze:
mar_jas pisze:Chyba buty trailowe sa wystarczajace na nasze tereny ... też chyba sobie takie sprawię :usmiech:
Ale za to można je wykorzystać do wielu rzeczy, choćby chodzenia po górach, tylko mnie już na prawdę wyrzucą z domu jak kupię kolejne buty :hej:
Mam trailowe butki, adidas Riot 4, zresztą pewnie kojarzycie bo w nich często biegam, takie baaardzo pomarańczowe :)
Tak jak piszesz mppietia, fajna sprawa bo poza bieganiem polno-leśno-szutrowym super sobie radzą w górach. Testowałem w nich zarówno górskie bieganie jak i takie szybkie marsze z lekkim plecakiem, i super. Nie planuję więcej po Beskidach chodzić w wysokich butach, bo niskie traile są znacznie wygodniejsze, szybsze i do tego wystarczająco trzymają stopę.

Chociaż na zimę, do biegania po zasolonym błocie i śniegu to będzie mi ich chyba żal...
RudiFM
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 47:44

Nieprzeczytany post

J@SIEK pisze:
mppietia pisze:
Mam trailowe butki, adidas Riot 4, zresztą pewnie kojarzycie bo w nich często biegam, takie baaardzo pomarańczowe :)
Tak jak piszesz mppietia, fajna sprawa bo poza bieganiem polno-leśno-szutrowym super sobie radzą w górach. Testowałem w nich zarówno górskie bieganie jak i takie szybkie marsze z lekkim plecakiem, i super. Nie planuję więcej po Beskidach chodzić w wysokich butach, bo niskie traile są znacznie wygodniejsze, szybsze i do tego wystarczająco trzymają stopę.

Chociaż na zimę, do biegania po zasolonym błocie i śniegu to będzie mi ich chyba żal...
Ja biegam po lasach paprocańskich w Adidas Trail Response 18
Powiem krótko zaje@!#$%^.
Najlepsze buty do biegania jakie miałem, jakby dobrane dla mnie.
Dodatkowo jak ktoś chciałby wzmocnić ręce to zakładam rękawiczki z odwaznikami 0,5kg.
Ale o jako ciekawostka.
Polecam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Półmaraton - 1h45'08" (16/09/2012 - I Tyski Półmaraton)
10km - 48'21" (16/09/2012 - międzyczas w I Tyskim Półmaratonie)
SobPrzemek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:10

Nieprzeczytany post

hej przy tej ilości BBL-owiczów udałoby nam się zrobić coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=ZJNQZ_fo ... re=related

w szczególności na zimę bo to zawsze cieplej :P

"Do BBL-u wstąpić chciałem,
......................"

macie jakieś propozycje?
00:42:56 (netto) atest 10km Żory 14.10.2012
00:42:55 10 km GP Tychy 25.11.2012
01:35:13 Bieg Dzika 19,528 km 21.10.2012
WajOla
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ok Przemek to już mam pomysł na sobotnie zajęcia :)
W zimie to napewno wszyscy razem wybieramy sie na biegówki, najlepiej do Istebnej- ssuuppeerr zabawa no i trening tez dobry :p nie mogę się już doczekać!
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

"do BBLu wstąpić chciałem,
ale z domu na stadion,
za daleko miałem"

heh tak na szybko :P
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej, proszę podawać starty w barwach BBL Mikołów bezpośrednio po zawodach do mnie (priv na forum, email: pwajda@onet.eu lub tel. 793935383) lub do Justyny Grzywaczewskiej

Przez ten weekend coś marnie ze startami. Niestety ja narazie pauzuję bo nie mogę się wyleczyć z jakiegoś grypska:/
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:Przez ten weekend coś marnie ze startami. Niestety ja narazie pauzuję bo nie mogę się wyleczyć z jakiegoś grypska:/
w Żorach powinna być solidna ekipa biegaczy z BBLu to powinieneś być bardziej zadowolony :)
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wiem, wiem,
bardzo mnie to cieszy. Niestety bardzo żałuję że nie mogę z Wami wystartować :/
następnym razem :D
Awatar użytkownika
J@SIEK
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:Przez ten weekend coś marnie ze startami. Niestety ja narazie pauzuję bo nie mogę się wyleczyć z jakiegoś grypska:/
Pamiętaj, okłady....

Kurka, przez Was po półrocznej przerwie zalogowałem się na fejsa. Za głupi jednak na to jestem, albo to jest nie dość user friendly jak dla mnie... O co kaman?
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Nie masz fejsa - nie istniejesz :hahaha: :oczko: :bleble:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
J@SIEK
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Hm, ale jak się tam coś robi? Zawsze mam wrażenie, że to co dobre dla użytkowników wcale dobre dla informatyków nie jest, i odwrotnie :)
ODPOWIEDZ