Mam rozumieć, że to Ty Łukasz jesteś tym inteligentnym i bystrym acz niewiernym?Lukas75 pisze:Dokonałem pomiaru i wyszło mi 55 porównam z innymi urządzeniami ale fajna sprawa dzięki za linka .J@SIEK pisze:Między innymi jednak byli tacy, co mimo inteligencji i bystrości nie mogli uwierzyć, że można za pomocą telefonu mierzyć puls. Więc oto link do aplikacji Instant Heart Rate na smarftony z Androidem.
MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Widziałem na FB że się chłopaki upocili....fajnie tak...jak się tylko wyleczę to tez chcę
Dzisiaj pierwsza próba spaceru biegowego
Dzisiaj pierwsza próba spaceru biegowego
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
Dzięki wszystkim współtowarzyszom wczorajszego spinningowego spotkania, było rewelacyjnie
Szczególne podziękowania dla Ewki, która podeszła do sprawy profesjonalnie do bólu i nas nie oszczędzała, ale nie zajechała nas też na maxa. Było tak jak powinno być
...ale żeby nie było, że tylko same pochwały na treningu padały to dodam, że na słowa uznania to trzeba sobie u Ewy zapracować, ja tam tylko słyszałem: przykręć śrubę, zwiększ obciążenie, nie opieraj się tak o kierownicę, oprzyj sie o kierownicę :D, łokcie luźno, przyśpiesz, zwolnij, Jacek - wszyscy mają podjazd, a Ty sobie zjeżdzasz z górki :D itd. co jak co, ale Ewa umie zmotywować do wysiłku, pełen szacun !!!
...tylko dlaczego z nas pot lał się strumieniami, a z Ewy nic? ot może policzki jej się zaróżowiły
Szczególne podziękowania dla Ewki, która podeszła do sprawy profesjonalnie do bólu i nas nie oszczędzała, ale nie zajechała nas też na maxa. Było tak jak powinno być
...ale żeby nie było, że tylko same pochwały na treningu padały to dodam, że na słowa uznania to trzeba sobie u Ewy zapracować, ja tam tylko słyszałem: przykręć śrubę, zwiększ obciążenie, nie opieraj się tak o kierownicę, oprzyj sie o kierownicę :D, łokcie luźno, przyśpiesz, zwolnij, Jacek - wszyscy mają podjazd, a Ty sobie zjeżdzasz z górki :D itd. co jak co, ale Ewa umie zmotywować do wysiłku, pełen szacun !!!
...tylko dlaczego z nas pot lał się strumieniami, a z Ewy nic? ot może policzki jej się zaróżowiły
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy)
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Ale jej reklamę robicie....czyli mam już trenera kolarskiego jak będe chciał się do TRI zacząć przygotowywać, tak Ewa??Jacek L pisze:Dzięki wszystkim współtowarzyszom wczorajszego spinningowego spotkania, było rewelacyjnie
Jeszcze tylko kto mnie dobrze pływac nauczy??
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:14
Jestem pod wrażeniem wczorajszych zajęć.
Szczerze - myślałem że będzie gorzej, tzn. będę bardziej wypluty.
Ewa - pełny profesjonalizm, właściwa osoba na właściwym miejscu.
Żeby nam się udało zebrać regularną grupę kilka osób i wtedy zima jest nasza. Fakt będzie trzeba wyłożyć kilkadziesiąt złotych na miesiąc - ale myślę że warto. A wtedy będziemy mieli przygotowane ćwiczenia typowo dla nas, to co mówiła Ewa - m.in. interwały.
Szczerze - myślałem że będzie gorzej, tzn. będę bardziej wypluty.
Ewa - pełny profesjonalizm, właściwa osoba na właściwym miejscu.
Żeby nam się udało zebrać regularną grupę kilka osób i wtedy zima jest nasza. Fakt będzie trzeba wyłożyć kilkadziesiąt złotych na miesiąc - ale myślę że warto. A wtedy będziemy mieli przygotowane ćwiczenia typowo dla nas, to co mówiła Ewa - m.in. interwały.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
No i tu jest problem, ja w zimę często chodzę na squasha i basen (saunę), jak miałbym jeszcze do tego dodać spining, to już jest tego dosyć sporo niestety, ale myślę, że raz czy dwa, uda mi się do Was dołączyćAdam_W pisze:Fakt będzie trzeba wyłożyć kilkadziesiąt złotych na miesiąc - ale myślę że warto.
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Miałem pewne wątpliwości co do możliwości a to głównie dlatego że testowałem np. odstraszacz na psy - nie działał, odstraszacz na komary - nie działał, dalmierz - średnio, poziomica - tak sobie i wiele innych z raczej średnim skutkiem dlatego podszedłem do tematu z pewną dozą nieufności .mppietia pisze:Mam rozumieć, że to Ty Łukasz jesteś tym inteligentnym i bystrym acz niewiernym?
mam pewną koncepcję że 2 wentylatory nie pozwoliły się Ewie spocić a tak na serio to ma dziewczyna power . A w okularach prawdziwa Pani profesorJacek L pisze:...tylko dlaczego z nas pot lał się strumieniami, a z Ewy nic? ot może policzki jej się zaróżowiły
Żeby nie było tak kolorowo to jeden minus gdyby była lepsza wentylacja byłoby jeszcze lepiej. Bo tak nie wróżę tym panelom długiego żywota.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 47:44
Jak to wszystko czytam to serce mi pęka z żalu i zazdrości, że mnie wczoraj z Wami nie było.
Na kolejnym "pedałowaniu" jestem na 100%.
Zbierzemy ekipę z Tychów i uderzamy całą 4-ką.
Co Wy na to, tyscy biegacze?
Na kolejnym "pedałowaniu" jestem na 100%.
Zbierzemy ekipę z Tychów i uderzamy całą 4-ką.
Co Wy na to, tyscy biegacze?
Półmaraton - 1h45'08" (16/09/2012 - I Tyski Półmaraton)
10km - 48'21" (16/09/2012 - międzyczas w I Tyskim Półmaratonie)
10km - 48'21" (16/09/2012 - międzyczas w I Tyskim Półmaratonie)
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
A tak z innej beczki wiek ktoś może czy istnieje jakieś miejsce w sieci gdzie można zobaczyć atesty z mapkami itp. lub profile tras czy coś podobnego a przynajmniej profil trasy z biegu żorskiego.
Link do wykazu tras: [url]http://king_of_metal15.republika.pl/rejestr_tras_atestowanych.html[/url]
Link do wykazu tras: [url]http://king_of_metal15.republika.pl/rejestr_tras_atestowanych.html[/url]
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
oto profil trasy w Żorach:
http://www.geocontext.org/publ/2010/04/ ... 0236469943
a więc moi mili uważajcie na ulicę "Miłą" reszta jest w miarę ok
jak ktoś chce wyznaczyć własnoręcznie profil dowolnej trasy to polecam tą stronkę: http://www.geocontext.org/publ/2010/04/profiler/pl/
http://www.geocontext.org/publ/2010/04/ ... 0236469943
a więc moi mili uważajcie na ulicę "Miłą" reszta jest w miarę ok
jak ktoś chce wyznaczyć własnoręcznie profil dowolnej trasy to polecam tą stronkę: http://www.geocontext.org/publ/2010/04/profiler/pl/
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy)
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
Super Jacek zaj..a strona. Czyli w Żorach nie ma tragicznych przewyższeń tylko ta miła 2 razy a reszta w miarę płasko .
- danielcz
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:56:56:75
Hehe w Żorach mają większe poczucie humoru niż w Łaziskach gdzie po drodze z Żabki do Mikołowa biegaliśmy po ulicy Stromej A tu będziemy biegać pod górkę po Miłej Miło będzieLukas75 pisze:Super Jacek zaj..a strona. Czyli w Żorach nie ma tragicznych przewyższeń tylko ta miła 2 razy a reszta w miarę płasko .
10 km - 00:56:56:75 (25.11.2012, VI Grand Prix Tychów)
Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.