MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
tak mi się nasunęło.... może w ramach wyzbywania się kompleksów ktoś ma ochotę w czwartek potruchtac po Mikołowie???
Będe przejazdem po godz 17 więc chętnie powłóczę nogami w miłym towarzystwie...
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 47:44
- Życiówka w maratonie: brak
To jak już tak podpytujemy o truchtaniu, może jest też ekipa truchtająca po Tychach.mar_jas pisze:tak mi się nasunęło.... może w ramach wyzbywania się kompleksów ktoś ma ochotę w czwartek potruchtac po Mikołowie???
Okolice osiedla A lub B więc te najbliższe od strony Mikołowa?
Półmaraton - 1h45'08" (16/09/2012 - I Tyski Półmaraton)
10km - 48'21" (16/09/2012 - międzyczas w I Tyskim Półmaratonie)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Dam znać, prawdopodobnie będę w czwartek chciał coś potruchtać, ale jeszcze nie wiem jak mi się ułoży tydzieńmar_jas pisze:tak mi się nasunęło.... może w ramach wyzbywania się kompleksów ktoś ma ochotę w czwartek potruchtac po Mikołowie???
- advula
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:56:34:79 16.09.12
Z truchtających Tyszan to z pewnością ja :D i Szymon, z tym, że ja aktualnie testuję mleko, miód i czosnek, żeby nie dać plamy w Żorach :P rozmyślałam też o okładzie z młodych piersi, ale ta opcja chyba nie była adresowana do mnie hihihihmar_jas pisze: Tytuł: Re: MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
mar_jas napisał(a):
tak mi się nasunęło.... może w ramach wyzbywania się kompleksów ktoś ma ochotę w czwartek potruchtac po Mikołowie???
To jak już tak podpytujemy o truchtaniu, może jest też ekipa truchtająca po Tychach.
Dobrej zabawy dziś na rowerach
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 47:44
To musimy się zgadać.advula pisze:Z truchtających Tyszan to z pewnością ja :D i Szymon, z tym, że ja aktualnie testuję mleko, miód i czosnek, żeby nie dać plamy w Żorach :P rozmyślałam też o okładzie z młodych piersi, ale ta opcja chyba nie była adresowana do mnie hihihihmar_jas pisze: Tytuł: Re: MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
mar_jas napisał(a):
To jak już tak podpytujemy o truchtaniu, może jest też ekipa truchtająca po Tychach.
Dobrej zabawy dziś na rowerach
Ty, Szymon, Monika (moja druga połowa) i ja (Marek) to już 4 osoby.
A to już tłum, będzie się miło biegało.
Jeśli jesteście za zawsze chętnie dołączę do grupy.
Byłaby również fajna ekipa na wypad na rowery do Łazisk.
Drastycznie spadają koszty dojazdu.
Jak się na to zapatrujecie?
Półmaraton - 1h45'08" (16/09/2012 - I Tyski Półmaraton)
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
RudiFM pisze: To musimy się zgadać.
Ty, Szymon, Monika (moja druga połowa) i ja (Marek) to już 4 osoby.
A to już tłum, będzie się miło biegało.
Jeśli jesteście za zawsze chętnie dołączę do grupy.
Byłaby również fajna ekipa na wypad na rowery do Łazisk.
Drastycznie spadają koszty dojazdu.
Jak się na to zapatrujecie?
Zawsze też możecie się skrzyknąć i we czwórkę wpaść w czwartek popołudniu pobiegac do Mikołowa...
Gwarantuje ciekawą trasę , piękne widoki, spokojne tempo, i miłą ciekawą pogawędkę w doborowym towarzystwie
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Ja mam cichą nadzieję że ta grota solna mnie uleczy - bo sam rower to trochę ciężko widzę ale jak nie leżę z gorączką to trzeba próbować
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
-
- Wyga
Jestem po rozmowie z menagerką Mavi dziś wjazd jest za free razem z saunami i grotą solną, czy ja wspominałam ze jacuzzi też jest do dyspozycji
Rowerków się nie obawiać, DO ZOBACZENIA, MOCY PRZYBYWAJ!
Aha w recepcji należy sie podpisać na liście i powiedzieć ze jesteście z BBL Mikołów.
Rowerków się nie obawiać, DO ZOBACZENIA, MOCY PRZYBYWAJ!
Aha w recepcji należy sie podpisać na liście i powiedzieć ze jesteście z BBL Mikołów.
-
- Wyga
mar_jas pisze:
Gwarantuje ciekawą trasę , piękne widoki, spokojne tempo, i miłą ciekawą pogawędkę w doborowym towarzystwie
Reklama ponad wszystko Pamiętajcie Piotr na jutro zapraszał, na wspólne bieganie, niestety propozycja została przemilczana przez forumowiczów czyżby nie doczytali?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hehe, wy pewnie się wygrzewacie w saunie a ja umieram. Coś się źle czuję więc jutrzejsza przebieżka raczej nie wchodzi w grę. Dzięki Ewa N. za przypomnienie mojego postu ale już nieaktualne.
Ale się rozpisujecie - przerosło to moje oczekiwania :D
Żeby nadążyć za Wami trzeba się stać forumoholikiem :D
Pozdro
Ale się rozpisujecie - przerosło to moje oczekiwania :D
Żeby nadążyć za Wami trzeba się stać forumoholikiem :D
Pozdro
-
- Wyga
Zadanie wykonane
Dziękuję Jaśkowi, Adasiowi, Jackowi, Szymonowi, Łukaszowi i Tomaszowi (który zdecydował sie w ostatniej chwili) za przybycie.
Jasiek z twoją technika pedałowania, Szymona postawą i Adasia kondycją, rzetelnością i wytrzymałością Tour de France jest Wasze
Dzielnie się wszyscy spisali, BRAVO, BRAVO, BRAVO!
Pamiętajcie każdy trenuje dla siebie
Dziękuję Jaśkowi, Adasiowi, Jackowi, Szymonowi, Łukaszowi i Tomaszowi (który zdecydował sie w ostatniej chwili) za przybycie.
Jasiek z twoją technika pedałowania, Szymona postawą i Adasia kondycją, rzetelnością i wytrzymałością Tour de France jest Wasze
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki wszystkim obecnym a zwłaszcza Tobie Ewa za zorganizowanie nam tego treningu no i bardzo profesjonalne podejście. Super, mam nadzieję że przez zimę zbierze się ekipa żeby jak to mówiłaś raz w tygodniu zrobić dobry trening interwałowy.Ewa N. pisze:Zadanie wykonane
Jeszcze raz wielkie dzięki aha no i sauna też super a najlepsze to kubeł zimnej wody po rewelacja.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- J@SIEK
- Stary Wyga
Ewa, naprawdę niesamowicie z Ciebie inteligentna, bystra kobieta, do tego jaka wysportowana, potrafisz właściwie ocenić człowieka....Ewa N. pisze: Jasiek z twoją technika pedałowania, Szymona postawą i Adasia kondycją, rzetelnością i wytrzymałością Tour de France jest Wasze
Dzięki wielkie, było mega fajnie, czuję się naprawdę solidnie zrelaksowany.
PS. Rozmawialiśmy na saunie o wielu rzeczach, kogo nie było niech żałuje. Między innymi jednak byli tacy, co mimo inteligencji i bystrości nie mogli uwierzyć, że można za pomocą telefonu mierzyć puls. Więc oto link do aplikacji Instant Heart Rate na smarftony z Androidem. Puls mierzy się dociskając palec do obiektywu aparatu w telefonie, najlepiej działa jeżeli telefon ma diodę do podświetlenia. Porównywałem wyniki z moim garminem oraz profesjonalnym medycznym ciśnieniomierzem z pulsometrem, wyniki identyczne, czasem 1bpm różnicy.
Oczywiście w trakcie biegu trudno to wykorzystać, ale można sobie sprawdzić tętno spoczynkowe bez zakładania rano opaski
-
- Wyga
Lukas75 pisze:
Dzięki wszystkim obecnym a zwłaszcza Tobie Ewa za zorganizowanie nam tego treningu no i bardzo profesjonalne podejście. Super, mam nadzieję że przez zimę zbierze się ekipa żeby jak to mówiłaś raz w tygodniu zrobić dobry trening interwałowy.
Jeszcze raz wielkie dzięki aha no i sauna też super a najlepsze to kubeł zimnej wody po rewelacja.
NO TO UROSŁAM będzie jakieś 2 cm, dziękuję, dziękuję, dziękuję. Szacun dla Wszystkich, którym sie chceJ@SIEK pisze: Ewa, naprawdę niesamowicie z Ciebie inteligentna, bystra kobieta, do tego jaka wysportowana, potrafisz właściwie ocenić człowieka....
Dzięki wielkie, było mega fajnie, czuję się naprawdę solidnie zrelaksowany.
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
Dokonałem pomiaru i wyszło mi 55 porównam z innymi urządzeniami ale fajna sprawa dzięki za linka .J@SIEK pisze:Między innymi jednak byli tacy, co mimo inteligencji i bystrości nie mogli uwierzyć, że można za pomocą telefonu mierzyć puls. Więc oto link do aplikacji Instant Heart Rate na smarftony z Androidem.