Martyna_K - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

zu.zu pisze:
Gryzzelda pisze: Edit: wlasnie docytalam, ze nawet 5 km i 10 km tez maja... oj, ale mi sie marzy...
Co?! Gdzie?! Kiedy?! Jadę z Wami!!! Weźmiecie mnie takiego ślimaka na doczepkę? Plosę... :hejhej:
Zu.zula, orientuj się,bo myśmy już Cię uwzględniły. :hej:

Gryzzelda-czekamy niecierpliwie!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja! Ja! Weź mnie! Mnie wybierz! :bum: Ale dziewczyny też - będzie fajniej. Kurcze, ale naprawdę taka wspólna wyprawa na jakiś wiosenny bieg w fajne miejsce byłaby fajna. Ja jestem za i to na poważnie. :taktak:

A jakie te ceny tak z ciekawości?

Kurczaki, zawsze chciałam zorzę zobaczyć, w ogóle na północ mnie ciągnie jak wilka do lasu. A jeszcze w takich okolicznościach i towarzystwie. Kurczaki... :spoczko:

edit. Chyba użyłam w jednym zdaniu 3x słowa fajny w różnej odmianie. To chyba znaczy, że pomysł naprawdę mi się spodobał. :bum:
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zu.zu, naprawdę trza o czymś takim pomyśleć :uuusmiech:
Bo...
girlsjustwannalogo.jpg
:hej:

ps.Ło matko,co za wymiary.. :bum:
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Poszłaś na całość (ekranu) :bum:
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zu.zu,wstawiania obrazków/gifów to od Ciebie powinnam się uczyć...Ale to już na miejscu,kiedy się spotkamy :hej:
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O to to to! :taktak: No i gdzie ta Gryzzelda, no. Rzuciła pomysł, zostawiła nas napalone jak szczerbate na suchary a sama się zmyła po angielsku. Niby do wiosny jeszcze kawałek czasu, no ale naprawdę... :lalala:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no bo ja taka zajeta bylam szukaniem biegow dla nas...

znalazlam tylko Norweskiego Ironmana, ale to chyba nie w tym sezonie.
I 100 km wyscig dookola "mojego" fiordu. Ale to chyba tez nie.

Jedyne co by pasowalo to http://www.hovlandsnuten.no/?page_id=54 ale to jednak dosc daleko, bo ze 4 godziny jazdy...

ale na pewno na poczatku sezonu sie posypia imprezy :bum:

takze zuzu, juz mozesz obcajac loty Wizzairem
a Martynie to juz mowilam ze busuki jezdza regularnie, no chyba ze z zuzu sie ze stolicy wybierzesz :hejhej:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gdzieś kiedyś linkowałam taki maraton dookoła takiej małej duńskiej wyspy, gdzie jedno kółko ma długość... uwaga! ... 1km! :hej: Tylko teraz nie mogę znaleźć, jak to się nazywało, bo zmienili stronę i im się trochę linki posypały. A czemu to piszę? A bo chciałam jakoś nawiązać do tematu (Dania to w sumie też Skandynawia ;) ) i ewentualnie wprosić się na imprezę :spoczko: Bo wiecie, ja zawsze chciałam do Norwegii, zwłaszcza odkąd zabujałam się w Johannie Olavie Kossie, nastolatką będąc ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda, Ty wiesz, że ta storna to po ichniemu jest? Po temu nic nie rozumiem. :bum: Weźże jakiś translejszyn skrótowy zrób plis, bo mi się jakieś zdjęcia pootwierały, gdzie ludzie się wspinają w strojach do biegania po górze bardziej stromej niż ściana mojego bloku, także ten...jesteś pewna, że to TO? :bum:

Kaczita - 43 kółka po wyspie? :hahaha: To już wolę wyścig wokół stołu. Szczególnie zastawionego specjałami wykonanymi przez Martynę.K. :hejhej:

I serio? Koss? Czerwony teletubiś? Za co? :hahaha:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Alez zuzu, przeciez gospodyni tegoz tematu umilowala biegi gorskie i crossowe, wiec ja tak jakby naprzeciw wychodze jej nowym zaiteresowaniom

Poza tym majac do wyboru to, Ironmana i 100 km dookola fiordu, to ja juz sie poswiece pod ta gorke. To TYLKO 7 km, a roznica poziomow zaledwie 912 m :bum:
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bosz. Ja jestem taki cienki bolek po płaskim a co dopiero wspinaczka...to chyba tylko na barana u kogoś. Albo mi krzesełko zrobicie. Takie z rąk. Wiecie o co mi chodzi? :hahaha:

Albo...będę liczyć na kobiecą zmienność Martyny.K na którą się już dzisiaj sama powoływała. :bleble:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zu.zu pisze:I serio? Koss? Czerwony teletubiś? Za co? :hahaha:
Ej, za moich nastoletnich czasów nie było jeszcze teletubisiów, więc wypraszam sobie. A młody Koss był przystojny, o proszę bardzo:
Obrazek
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ano właśnie. Za moich też. Dlatego dziewczyny. Jak się mamy umawiać to się umawiajmy. Ja się z każdym dniem młodsza nie robię (ani lżejsza, to dla tych co mnie będą na tego barana lub na krzesełku nieść :bum: ). Szybsza tym bardziej.

Tak mnie wzięło, bo właśnie obejrzałam ten teledysk i JEDYNE co przykuło w nim moją uwagę to: "Dammit! Jaki ten Robert Smith młody! Ani-jednej-zmarszczki".

Dobranoc. :bum:
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kochane moje,aleście się tu rozszalały ;) Aż strach Was puścić gdzieś same :hahaha:
Kachita-Ale skoro już się przyznałaś,to i ja coś ujawnię...Jako nastolatka kochałam się w Enrique Iglesiasie...Rickym Martinie....Piercie Brosnanie...Cholera,ale ich było! Rotacja była zawrotna :bum: Mogłam kilka razy w miesiącu cytować klasyka ,,...ale to już dawno nieaktualne od wczoraj'' :hahaha:
Zu.zu-ten bieg dookoła stołu byłby całkiem niezły,pod warunkiem,że zrobimy 4 stacje odżywcze(sernik-3bit-szarlotka-torcik bezowy), 2 ze nawadnianiem (martini-zimne piwko) no i może ze dwa z przystojnym masażystą :hejhej:
Gryzzelda-nie myśl kochana,że się wymigasz-sezon się zacznie i czekamy na listę ofert! :hej:
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

1) Dlaczego żaden z producentów obuwia poza Salomonem nie wpadł na tak banalny patent na poskromienie dłuuuugaśnych sznurowadeł jak chowanie ich w mini kieszonce wbudowanej w język?
Bo to zbędne. Ja wkładam sznurówki pod te wiązania, które są nad językiem. Nie ma prawa się rozwiązać, bo i nic się nie rusza - a w Jomach na długości sznurówek nie oszczędzali :hahaha:

--------------------

Fajny filmik. Widzę, że ma bardzo mało wyświetleń, wielka szkoda. Ja mam kilku "większych" biegaczy, o których lubię czytać cokolwiek się pojawi. Takie postaci są naprawdę wielce inspirujące i... niszowe. Na tyle niszowe, że jakbyś powiedział/a znajomemu, że Twoim ulubionym sportowcem jest X, to nie miałby pojęcia o kim mówisz.

Dziekan katowickiego AWFu maczał w tym palce... no,no.
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
ODPOWIEDZ