mar_jas pisze:Buhhahahahaha..a to się ubawiłemAsiula pisze: Jam jeszcze raczej młoda...
do 30 mi daleko Możesz mi tylko zazdroscic i Pawlowi
mar_jas pisze:Buhhahahahaha..a to się ubawiłemAsiula pisze: Jam jeszcze raczej młoda...
No to pojechałeś po całości ...mar_jas pisze:Buhhahahahaha..a to się ubawiłemAsiula pisze: Jam jeszcze raczej młoda...
Dojrze, że braciszek mi wiek wypomina, to jeszcze chce mnie zrzucić z pozycji fotografa...mar_jas pisze:
O której sa te Żory w niedzielę?? może jako fotograf bym wpadł Wam pokibicować...
No widzisz..., a Marcin woli być o pedofilie oskarżony Czyli w Twoja definicję się łapięJacek L pisze:dla mnie bezpieczną definicją "Młodej Piersi" jest... żeby była młodsza ode mnie
A Pobiegniesz ze mną tempem 6:15/km i będziesz mnie pilnował? Nie sądzę... dlatego bezpieczniej będzie dla mnie... gdy zostanę fotografemJacek L pisze: co za czasy, zamiast biegać to chcą zdjęcia robić Asiu, Marcinie ciągnijcie losy czy cuś i niech przynajmniej jedno z dwojga biegnie, potrzebujemy biegaczy i punktów a nie ujęć z 6 stron, choć jeśli Kadil będzie biec to jego finisz może będzie warto uwiecznić z każdego możliwego kąta
mar_jas pisze:Jaka znowu pedofilia?? .....
Myślałem że Ty biegniesz....mnie się nie chcę, chciałem wpaść towarzysko...ale nie to nie
No to pojechałeśmar_jas pisze: no właśnie..... MŁODEJ ..
z racji deficytu takiego towaru już wolę jednak klasyczne wygrzanie, mleko z miodem i czosnkiem plus syropek z cebuli....choc po tym mleku potem ciężko znaleźć chętnego na wygrzanie
Intrygujace.... To chyba są jakieś kompleksymar_jas pisze:każdy ma inne poczucie "młodości"
A poza tym chyba musze zakończyć ten temat bo się jeszcze kto obrazi
Ewa na moje oko dopiero skończyłaś 18-cieEwa N. pisze: Jak ktoś czuje sie niedowartościowany to proponuję isć na badania wieku metabolicznego (pic na wodę i fotomontaż) wg tej skali mam 15 lat w rzeczywistości 30 Ha!
mar_jas pisze:zawsze byłem cichy i zakompleksiony... dopiero bieganie pozwoliło mi się otworzyć...
Nooo, a tak powaznie to każdy ma tyle na ile się czuje...ja co roku mam osiemnastkę...wiecie jakie to fajne??
Mimo najszczerszych chęci nie.Ewa N. pisze:I tak od 12 lat heheheRudiFM pisze: Ewa na moje oko dopiero skończyłaś 18-cie
A tak a propos będziesz dziś? wahałeś się?