RZESZÓW - ul. Wyspiańskiego 22. Sobota 9:30

GabiW.
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Andrzej C pisze:W najbliższą niedzielę w Rzeszowie mamy półmaraton
Wiem, bo pokusiłam się nawet o uczestnictwo w Biegu Akademickim na 5km. Tak dla frajdy.
Andrzej C pisze:Koniecznie wpadaj na zajęcia BBL bo naprawdę warto. Poziom zaawansowania nie ma znaczenia. Połowa z nas biega w takim tempie jak Ty i nikomu to nie przeszkadza
Super! I w takim razie mam nadzieję, że nic mi nie przeszkodzi żeby przyjść do Was 13 października :) Dzięki! A wszystkim, którzy biegną w niedzielę życzę powodzenia!
New Balance but biegowy
Leon10
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 32:30

Nieprzeczytany post

Test Coopera w Rzeszowie ze względu na półmaraton został przesunięty na 13 pażdziernika. Natomiast w tą sobotę 6 pażdziernika zapraszamy na rozgrzewkę przed półmaratonem.
Awatar użytkownika
Beck`s
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam :)

No właśnie, w najbliższy weekend świetna impreza w Rzeszowie, jednak ja jestem zły, gdyż o tej imprezie dowiedziałem się ostatnio.. czytając Wprost.
Jestem amatorem, chciałem się zmierzyć w jakimś biegu. Widze, że jest bieg na 5 km, świetne to by było jak dla mnie :)
No ale niestety, odpada, gdyż w ostatnim czasie średnio trening u mnie wygląda.

Może mi ktoś napisać czy w kwietniu/maju 2013 znany jest już termin jakichś zawodów w Rzeszowie/Przemyślu bądź innym mieście naszego województwa?
Jeśli ktoś wie będę wdzięczny.

Pozdrawiam.
maciej65
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dosyć fajny kalendarz imprez jest tutaj. Możesz sprawdzić co się działo w tym roku, większość biegów jest cyklicznych - spora szansa na to, że w przyszłym roku będą kontynuowane.
Na bieganie.pl też jest kalendarz imprez :)
Awatar użytkownika
Beck`s
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki :)

Tak właśnie myślę, że jest cyklicznie choć ta impreza w ten week w Rzeszowie jest chyba pierwszy raz ;)
Jest też sporo małych imprez o których dowiadywałem się w ostatniej chwili, co mnie bardzo złościło.
Gdyby ktoś wiedział o imprezach, które będą w naszym województwie w kwietniu czy maju przyszłego roku proszę mnie informować :hej:
Andrzej C
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 33:57
Życiówka w maratonie: 2:55:11

Nieprzeczytany post

Beck`s pisze:Dzięki :)

Tak właśnie myślę, że jest cyklicznie choć ta impreza w ten week w Rzeszowie jest chyba pierwszy raz ;)
Jest też sporo małych imprez o których dowiadywałem się w ostatniej chwili, co mnie bardzo złościło.
Gdyby ktoś wiedział o imprezach, które będą w naszym województwie w kwietniu czy maju przyszłego roku proszę mnie informować :hej:

W kwietniu z reguły jest fajny kameralny bieg na 5km na osiedlu Nowe Miasto. :)
Awatar użytkownika
Beck`s
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Andrzej C pisze:
Beck`s pisze:Dzięki :)

W kwietniu z reguły jest fajny kameralny bieg na 5km na osiedlu Nowe Miasto. :)
Super, fajnie wiedzieć. Wstępnie już się piszę. Im bliżej będzie tego czasu to będziemy więcej wiedzieć :)
Awatar użytkownika
Marcin Sawuła
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:50

Nieprzeczytany post

Trochę dalej bo w Krakowie też już wczesną wiosną można się sprawdzić na wielu dystansach, jeśli odległość Ci odpowiada to naprawdę jest w czym wybierać :taktak:
Awatar użytkownika
Beck`s
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Marcin Sawuła pisze:Trochę dalej bo w Krakowie też już wczesną wiosną można się sprawdzić na wielu dystansach, jeśli odległość Ci odpowiada to naprawdę jest w czym wybierać :taktak:
No to mamy kolejną bardzo dobrą informację :) W Krk też zamierzam w czymś wystartować, określimy się początkiem wiosny pewnie, nie wcześniej ;)
Leon10
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W najbliższą sobotę zapraszamy wszystkich na Test Coopera;)
majaz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:47:00
Życiówka w maratonie: 03:55:14

Nieprzeczytany post

Czy istnieje możliwość zorganizowania jesienią i zimą zajęć dla biegaczy gdzieś na sali gimnastycznej?
Leon10
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Aktualnie nie ma takiej możliwości, zresztą teraz pogoda dopisuje i można wszystko wykonywać na stadionie
W sobotę zapraszamy kolejne zajęcia BBL w Rzeszowie jak zwykle w słońcu;)
JustynaP81
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zapraszam wszystkich na zajęcia Biegam Bo Lubię w najbliższą sobotę (tj. 27.10.), spotykamy się o 9.30 na stadionie Resovii Rzeszów. Mają być ekstremalne warunki pogodowe. Czekam na wszystkich_musimy się hartować.
Na zajęciach na pewno akcent biegowy: zabawa biegowa lub bieg ciągły_dostosujemy do warunków atmosferycznych.
Dla chętnych, którzy się jeszcze nie sprawdzili_Test Coopera.
Do zobaczenia. Justyna
reniabrandys
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 36,55
Życiówka w maratonie: 3,00.39

Nieprzeczytany post

ktoś mnie pytał czy zupełnie poczatkujący też moga?- jak najbardziej i przede wszystkim dla nich jestesmy!!!!!!! zapraszam w najblizszą sobote na stadion resowi!!!!ma byc slonecznie i bez deszczu wiec mam nadz ze bedzie duuzo chetnych!!
reniabrandys
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 36,55
Życiówka w maratonie: 3,00.39

Nieprzeczytany post

jutro zapraszam na 9.30 na resovie! potrenujemy jeszcze przed biegami niepodleglosciowymi;-)
ODPOWIEDZ