MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Asiula pisze:
Wapel pisze: A ci co nie mają to się nie dowiedzą? :chlip:
Jasiek pokochał pętelki :hej: za dużo obok mnie ostatnio biegał i sie zaraził :hej: :bum:

Marzena, Daniel!!! Jestem zła..., pogoda była cuuuudna do biegania, a was nie było :hahaha: :oczko:
Tak zmokłam i przemarzłam, ze wciąż nie mogę się ogrzać... może gorąca kąpiel i kawka wyrównają mój poziom ciepłoty ciała :hejhej:

Ale za to 2 kolejne starty dla BBL Mikołów zaliczone :hej:

Łukasz... dzięki za pulsometr, pilnował mnie i to bardzo... :usmiech: Ale oczywiście musiałam go trochę związać, bo przy max regulacji mi spadał :hej: :bleble:
O kurde Jasiek! Właśnie widzę na endo od Asi: 31 kółek wokół stadionu? Ale Ty jesteś... zakręcony! :hej:

Co do Perły Paprocan to my specjalnie pojechaliśmy, żeby z Wami pobiegać, a tu szok :orany: nie ma Was. Głupio już było się wracać jak tyle przejechaliśmy więc 2 kółka zaliczone pod sztandarem BBLu :bleble:

Mam nadzieję, że za tydzień w Żorach pogoda nikogo nie zniechęci - pamiętajcie: każda pogoda jest dobra do biegania :hej:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

danielcz pisze:
Niefortunnie dobrałem nicka na forum od swojego nazwiska a nie imienia (Szymon) ale wybaczam :-)
Gratuluję startu :) Ja wczoraj zwiedzałem trasę na rowerze, w okolicach Promnic była masa muchomorów :-) Ale dzisiaj jak rano wstałem to stwierdziłem, że nawet na grzyby pogoda się nie nadaje ;-)
hihi... a jak jechaliśmy do Tychów to sama Pawłowi mówiłam, że Ty Szymon, a nie Daniel... sama wczoraj nazwisko Twoje pisałam :hej: ALe to własnie cała ja... :bum: Przepraszam, już sie poprawiam :hahaha:

Ejj no... każda pogoda jest fajna do biegania! Przynajmniej wypróbowałam jak szybko moja czapka, kurtka i buty przemokną... Problem zaczął się po 1 pętli :hej: :oczko: No i też chciałam spróbować jak to jest z tym moim tętnem... i niestety w tempie poniżej 6'/km szaleje i trzeba zwalniać... :ojoj:
Ale może ktoś w Żorach planuje przebiec dyszkę w godz, to mogę mu służyć jako zając :oczko:
Ostatnio zmieniony 07 paź 2012, 13:17 przez Asiula, łącznie zmieniany 1 raz.
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

W sumie im gorsza pogoda to motywacja powinna być większa. Od upałów każda pogoda jest lepsza ;-)
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Awatar użytkownika
advula
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:56:34:79 16.09.12

Nieprzeczytany post

Matko i córko! :P ile Wy stron naprodukowaliście.. dobrą godzinę zajęło mi nadrobienie zaległości ;P

Ewcia, uśmiecham się nadal ładnie i zapisuj mnie na każdy spinning poza poniedziałkiem i czwartkiem - środa jest idealna :)
Marzena Mędrala - 502920035
A póki co życzę Wam endorfinowych doznań w poniedziałek - bardzo żałuję, że nie będę tam mogła umrzeć z Wami :)

Co do Perły Paprocan: przepraszam robaczki za absencję, ale skumulowało się zbyt wiele czynników, które uziemiły mnie w łóżku..
Ale... aleeee... choćby nie wiem co biegnę z Wami w Żorach :)
Aktualnie mamy 2 miejsce w ilości startów... Trzeba powalczyć o pierwsze :)

Ślę biegowe HAWK i do następnego :)
M.
Ewa N.
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

advula pisze:Matko i córko! :P ile Wy stron naprodukowaliście.. dobrą godzinę zajęło mi nadrobienie zaległości ;P

Ewcia, uśmiecham się nadal ładnie i zapisuj mnie na każdy spinning poza poniedziałkiem i czwartkiem - środa jest idealna :)
Marzena Mędrala - 502920035

M.
Kochana ty już nam stałą grupę ustawiłaś, a puki co idziemy pierwszy raz... na rozruch... w ramach rozmaitości :-)

Ponadto, nie pisałam, ale mam nadzieje że to oczywiste, na zajęciach obowiązują PULSOMETRY!
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

raz..że nie używam pulsometru..dwa troche mnie jeszcze boli achilles, wiec odpuszczam jutrzejsze zajęcia...może kiedy indziej....

A poza tym to gratki świetnych wynikow z testu....widać efekty regularnych treningów... pozdro :usmiech:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:W sumie im gorsza pogoda to motywacja powinna być większa. Od upałów każda pogoda jest lepsza ;-)
Zgadzam się, tak po 4 km to już ten deszcz był nawet fajny i chłód również - nawet żartowaliśmy z innym biegaczem że pogoda idealna się trafiła, bo nie ma słońca, temperatura też idealne i powietrze takie rześkie, że można spokojnie oddychać ;)
advula pisze:Matko i córko! :P ile Wy stron naprodukowaliście.. dobrą godzinę zajęło mi nadrobienie zaległości ;P

Co do Perły Paprocan: przepraszam robaczki za absencję, ale skumulowało się zbyt wiele czynników, które uziemiły mnie w łóżku..
Ale... aleeee... choćby nie wiem co biegnę z Wami w Żorach :)
Aktualnie mamy 2 miejsce w ilości startów... Trzeba powalczyć o pierwsze :)
Spoko, przynajmniej na wiosnę będziemy już wiedzieć jak wygląda ten bieg ;) Trzymam za słowo, że będziecie w Żorach - w ogóle to mam nadzieję, że w Żorach będzie nas znowu spora grupa - niezależnie od pogody :) Ja próbuję Asię na te Żory namówić, ale to by musiała biec z kimś, kto biegnie na ok godzinę, żeby ją temperował i pilnował żeby nie przyspieszała :)
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:raz..że nie używam pulsometru..dwa troche mnie jeszcze boli achilles, wiec odpuszczam jutrzejsze zajęcia...może kiedy indziej....

A poza tym to gratki świetnych wynikow z testu....widać efekty regularnych treningów... pozdro :usmiech:
Marcin: Ty miałeś na wiosnę ile w teście Coopera? I Ty za tydzień masz chyba kolejny test tak?
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A tak w ogóle to znowu pewnie spadniemy w klasyfikacji konkursowej BBLu bo widzę, że w Krakowie 23 osoby biegły dzisiaj w zawodach a pewnie jeszcze byli inni, którzy biegli gdzie indziej :P Tak więc mobilizacja wskazana co by bez walki się nie poddać :P
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej, jak to pogoda nie była taka zła. Ja już o 6 rano wyjazd na Małą Fatrę. Początek był rewelacyjny jednak później jak się rozpadało to rzeczywiście kiepsko. W drodze powrotnej dobry izobro zwany bażantem wynagrodził wszystkie trudy :D

Może jakieś wspólne bieganie? Proponuję wtorek o godz. 18.30 harcówka w Mikołowie. Po poniedziałkowym spinningu akurat roztruchtać ciężkie nogi :D
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Widzę, że wraz z upływającym czasem jest nas coraz mniej a nawet ci co są, nie wiadomo czy będą :-)
Aktualna lista na poniedziałkowe zajęcia na Mavi godz. 19:15:

1.Ewa Niskiewicz
2.Łukasz Ryguła
3.Adam Woźniak
4.Jacek Lipecki
5.Jan Wróbel -?
6.Szymon Danielczyk

oby nam się chociaż ta grupa utrzymała :-)

Cel na jutro: trening wydolności układu krążenia - na zły dobrego początek :-)
Awatar użytkownika
danielcz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:56:56:75

Nieprzeczytany post

Asiula pisze:
hihi... a jak jechaliśmy do Tychów to sama Pawłowi mówiłam, że Ty Szymon, a nie Daniel... sama wczoraj nazwisko Twoje pisałam :hej: ALe to własnie cała ja... :bum: Przepraszam, już sie poprawiam :hahaha:

Ejj no... każda pogoda jest fajna do biegania! Przynajmniej wypróbowałam jak szybko moja czapka, kurtka i buty przemokną... Problem zaczął się po 1 pętli :hej: :oczko: No i też chciałam spróbować jak to jest z tym moim tętnem... i niestety w tempie poniżej 6'/km szaleje i trzeba zwalniać... :ojoj:
Ale może ktoś w Żorach planuje przebiec dyszkę w godz, to mogę mu służyć jako zając :oczko:
Kurcze, byłem przekonany że nie przyjedziecie :-) Szczególnie, że wczoraj Paweł mówił, że jak będzie lało to on zostaje w łóżku :hej: Ciekawe kto kogo za nogę z łóżka dzisiaj wyciągał :hahaha:
Ale zazdroszczę Wam medali za kazdą pętelkę :) Więc następnej Perły już nie odpuszczę :)

A poniżej fotki z dzisiejszej Perły:

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 143&type=1

W sumie 6'/km to było moje średnie tempo w Mikołowie, ale podbudowany wczorajszym Cooperem chciałbym w Żorach pobiec szybciej, tzn poprawić swój wynik z Tychów na dyszkę - czyli średnie tempo poniżej 5:53'/km to mój cel :)
Ostatnio zmieniony 07 paź 2012, 20:36 przez danielcz, łącznie zmieniany 1 raz.
10 km - 00:56:56:75 (25.11.2012, VI Grand Prix Tychów)

Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

danielcz pisze:
Asiula pisze:

Kurcze, byłem przekonany że nie przyjedziecie :-) Szczególnie, że wczoraj Paweł mówił, że jak będzie lało to on zostaje w łóżku :hej: Ciekawe kto kogo za nogę z łóżka dzisiaj wyciągał :hahaha:
Ale zazdroszczę Wam medali za kazdą pętelkę :) Więc następnej Perły już nie odpuszczę :)

A poniżej fotki z dzisiejszej Perły:

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 143&type=1

W sumie 6'/km to było moje średnie tempo w Mikołowie, ale podbudowany wczorajszym Cooperem chciałbym w Orzeszu pobiec szybciej, tzn poprawić swój wynik z Tychów na dyszkę - czyli średnie tempo poniżej 5:53'/km to mój cel :)
O dziwo to ja Asię dzisiaj z łóżka wciągałem ;) Niestety medali nie dostaliśmy, bo dopiero za przebiegnięcie połówki (3 kółek) dawali, a nam się już nie chciało po raz kolejny w te mega błoto się pakować będąc i tak przemokniętym do majtek :bum:

A Ty jedziesz do Orzesza bić życiówkę czy do Żor? :hahaha:
Awatar użytkownika
danielcz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:56:56:75

Nieprzeczytany post

Wapel pisze: A Ty jedziesz do Orzesza bić życiówkę czy do Żor? :hahaha:
Do Żor oczywiście :hej:
10 km - 00:56:56:75 (25.11.2012, VI Grand Prix Tychów)

Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

Ewa N. pisze:Ponadto, nie pisałam, ale mam nadzieje że to oczywiste, na zajęciach obowiązują PULSOMETRY!
Nie bardzo było to takie oczywiste ja myślałem że te rowery maja pulsometry :(. Czy to oznacza że nie mam po co przyjechać bez pulsometru? :(
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
ODPOWIEDZ