Lemonka - komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Lemonka, witamy wśród blogerów. Jak mieć cel, to ambitny. Będziemy Cię dopingować. A ta dzyszka w 58 minut ostatnio to już tak było mocno mocno, czy jeszcze z rezerwą?
-
- Rozgrzewający Się
Generalnie dużo osób stosujących dietę + ćwiczenia zastanawia się w pewnym momencie co się dzieje, ze waga jest w miejscu albo nawet trochę przybyło a tyle trenują bądź odmawiają sobie smakowych przyjemności, może to być spowodowane przyrostem tkanki mięśniowej.
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Lemonka,witamy Cię serdecznie w naszym doborowym towarzystwie
Trzymam kciuki za realizację celu!
Trzymam kciuki za realizację celu!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 58,27
Ojej cześć wszystkim - dopiero dziś dojrzałam że tu mnie wspieracie - dziękuje :uuusmiech:
co do tycia - myślę że mój tłuszczyk zmienia się w mięśnie, (przede wszystkim widzę po ciuchach że jednak jestem ciut mniejsza- co mnie bardzo cieszy, ale niestety apetyt też mam i pączkiem nie pogardzę) ale mam nadzieje że zacznę schodzić z wagi i na wiosnę zrobię 10 km w 50 minut i będę ważyć 59 kg - takie mam pobożne życzenie
co do tycia - myślę że mój tłuszczyk zmienia się w mięśnie, (przede wszystkim widzę po ciuchach że jednak jestem ciut mniejsza- co mnie bardzo cieszy, ale niestety apetyt też mam i pączkiem nie pogardzę) ale mam nadzieje że zacznę schodzić z wagi i na wiosnę zrobię 10 km w 50 minut i będę ważyć 59 kg - takie mam pobożne życzenie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Robiłaś kalibrację tego czujnika do Nike+??
Podejrzewam, że tu jest główny problem
Pozdrawiam
Podejrzewam, że tu jest główny problem
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
właśnie się doczytałam i go skalibrowałam
zobaczę dziś jak się do będzie miało do endo:)
pozdrawiam
zobaczę dziś jak się do będzie miało do endo:)
pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: tak daleko nie biega
Endo pokazuje bardzo nierówno. Raz pokaże prawie dobry dystans a raz nieźle oszuka. Mi ostatnio na trasie 3,62km pokazało 4,18km...
A te 3,62km to na mapie odmierzone więc dosyć dokładnie. To jest właśnie odchyłka ok. 15%.
Jak na moje oko to robisz i to spore postępy! Tylko tak dalej i pamiętaj, że spokojne bieganie jest najważniejsze.
Powodzenia
A te 3,62km to na mapie odmierzone więc dosyć dokładnie. To jest właśnie odchyłka ok. 15%.
Jak na moje oko to robisz i to spore postępy! Tylko tak dalej i pamiętaj, że spokojne bieganie jest najważniejsze.
Powodzenia
-
- Rozgrzewający Się
ok
dzięki bardzo
dzięki bardzo
-
- Rozgrzewający Się
Witam. Biegam dopiero od miesiąca. Z wynikiem, pewnie dla Was śmiesznym, bo 8km -52minuty. Ale ja i tak jestem niesłychanie dumna bo wcześniej nie ruszałam się w ogóle. Lemonka, będę obserwować Twój blog bo warunki mamy prawie identyczne, ja : 36lat, 164cm wzrostu i 63kg. I cel też ten sam-59kg. I jak na razie ...waga nawet nie drgnęła!!!!
-
- Rozgrzewający Się
cześć Ina trzymam kciuki! ale waga u mnie jest jeszcze bardzie uparta niż ja i nie chce drgnąć! fakt nie trzymam diety - ale może w
końcu się zmuszę
końcu się zmuszę
-
- Rozgrzewający Się
oczywiście, Paprocany )))
a Ty gdzie biegasz?
pozdrawiam L.
a Ty gdzie biegasz?
pozdrawiam L.