badania lekarskie lub orzeczenie o stanie zdrowia na bieg

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
maxxxx
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W niedziele mam zamar wziasc udział w biegu na 13 km, to mój pierwszy bieg ale nie wiedziałem że trzeba mieć badania lekarskie, i nie wiem czy nie jest za pozno, nie mam badań, wiec co mam robic ? przecież biegam juz od ponad roku, ostatnio po 15 km dwa trz razy w tygodniu, ponoć moze też być, pisemne oświadczenie o
stanie zdrowia pozwalającym na udział w biegu, tylko jak to ma wyglądać ? Sam sie deklaruje że jestem zdrowy podpisem swoim ???? Wiecie moze jak takie oświadczenia ma wyglądać ??
PKO
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

W biurze zawodów dostaniesz do podpisania deklarację że jesteś zdrowy,podpiszesz i pobiegniesz.Wszystko w tym temacie.
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:54
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mariod pisze:W biurze zawodów dostaniesz do podpisania deklarację że jesteś zdrowy,podpiszesz i pobiegniesz.Wszystko w tym temacie.
jeśli jesteś pełnoletni to podpisujesz właśnie to oświadczenie, jeśli nie to musisz mieć badanie. wszystko zależy od regulaminu.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ