Komentarz do artykułu Test zegarka biegowego Kalenji GPS 300W

otoczak
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

szukam i szukam tego zegarka na stronie decathlonu i nie mogę znaleźć. gdzie on się ukrywa? prosiłbym o jakiegoś linka.
PKO
Awatar użytkownika
lebki
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:02
Życiówka w maratonie: 3:50:51

Nieprzeczytany post

Ostatnio na stronie nie można go znaleźć. Najlepiej będzie zadzwonić do sklepu i zapytać...
otoczak
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

lebki pisze:Ostatnio na stronie nie można go znaleźć. Najlepiej będzie zadzwonić do sklepu i zapytać...
dzięki. przeraża mnie jego rozmiar ale za 200 zlotych to pewnie bym go kupił :)
Awatar użytkownika
lebki
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

otoczak pisze:
lebki pisze:Ostatnio na stronie nie można go znaleźć. Najlepiej będzie zadzwonić do sklepu i zapytać...
Mi osobiście nie ciąży na ręce w ogóle. Na maratonie też nie przeszkadzał, a jak wiadomo na takim dystansie lubią przeszkadzać nawet włosy na rękach. Nie miałem też opisywanych wyżej problemów (zawieszanie, gubienie sygnału itp), a biegam z nim na zmianę z żoną, więc kilometrów już trochę zapisał :)
mlodedrwale
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 1:02:05

Nieprzeczytany post

Czy da się z tego wyeksportować trening do tcx? Mam Kalenji CW500sd i tam się nie dało, musiałem konwerter napisać, żeby wrzucać treningi na endomondo :|
otoczak
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

lebki pisze:
otoczak pisze:
Mi osobiście nie ciąży na ręce w ogóle. Na maratonie też nie przeszkadzał, a jak wiadomo na takim dystansie lubią przeszkadzać nawet włosy na rękach. Nie miałem też opisywanych wyżej problemów (zawieszanie, gubienie sygnału itp), a biegam z nim na zmianę z żoną, więc kilometrów już trochę zapisał :)
Nie chodziło mi akurat o wagę lecz rozmiar lecz to już przypadłość wiekszości zegarkow biegowych.
Szkoda, że ten test nie pojawił się wcześniej, w Krakowie tego zegarka już nie kupi. W Warszawie na okęciu podobno też nie. :(
Awatar użytkownika
lebki
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

mlodedrwale pisze:Czy da się z tego wyeksportować trening do tcx? Mam Kalenji CW500sd i tam się nie dało, musiałem konwerter napisać, żeby wrzucać treningi na endomondo :|
Można eksportować do GPX, KML,FITLOG. Endo bez problemu "łyka" GPX'y
mlodedrwale
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 1:02:05

Nieprzeczytany post

lebki, super, dziękuję za odpowiedź :)
infomsp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ma ktoś z was możliwość kupienia takiego zegarka u siebie w Decathlonie? W Krakowie znalazłem tylko wersję 700. Będę wdzięczny za pomoc a i oczywiście za przesyłkę zwrócę jak będzie trzeba.
Awatar użytkownika
tregon
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:21
Życiówka w maratonie: 3:54:30

Nieprzeczytany post

Widziałem w Lublinie ale nie mam jak pojechać. Jedź do swojego sklepu i niech może ci sprowadza
mój blog biegowy

komentarze do bloga

nigdy nie jest a późno, aby postawić pierwszy krok do przodu ...

10 km -> 09.09.2012 r. - Lublin - 48:21
półmaraton -> 18.08.2012 r. - Krasnystaw - 1:52:05
maraton -> 08.06.2013r. - Lublin - 3:54:30
otoczak
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

lebki mam jeszcze jedno pytanie. Nie mogę nigdzie znaleźć jaki typ baterii jest w środku. Pewnie jakiś specjalny akumulator. Da sie to potem dokupić jakby co? Interesowałeś się tym?
otoczak
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

infomsp pisze:Ma ktoś z was możliwość kupienia takiego zegarka u siebie w Decathlonie? W Krakowie znalazłem tylko wersję 700. Będę wdzięczny za pomoc a i oczywiście za przesyłkę zwrócę jak będzie trzeba.
tak jak napisal tregon. Podejdz do sklepu i poproś, żeby sprowadzili (w częstochowie są jeszcze 3 szt., Kaliszu - 1szt ale wystawowa, w Lublinie 1 szt, i Wrocław Bielany tez jest ale za 300zl). Ja to nawet załatwiłem telefonicznie. Niestety akurat w tej chwili w decathlonach są inwentaryzacje i trzeba dluzej czekać. W Plazie zażyczyli sobie za zegarek sprowadzony 349 zl, mimo że u nich był w promocji za 200. Proponuję Ci załatwiać to w Zakopiance. Przemiła Pani tam jest na akcesoriach i nie taka chciwa :) Na imię ma o ile dobrze pamiętam Agnieszka.
infomsp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No niestety. Byłem w Sosonowcu i zegarka nie było. Poprosiłem o sprowadzenie, ale nigdzie już takiego zegarka nie było. Nowsza wersja oznaczona jest nr 500 i kosztuje coś ok. 580 zł. Zastanawiam się czy kupić wersję 300 za 450 zł czy tą nowszą (też bez pulsometru) za 580 zł.
otoczak
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

infomsp pisze:No niestety. Byłem w Sosonowcu i zegarka nie było. Poprosiłem o sprowadzenie, ale nigdzie już takiego zegarka nie było. Nowsza wersja oznaczona jest nr 500 i kosztuje coś ok. 580 zł. Zastanawiam się czy kupić wersję 300 za 450 zł czy tą nowszą (też bez pulsometru) za 580 zł.
ja wczoraj obdzwonilem chyba polowe decathlonow w Polsce :-) i to co pisalem w poprzednim poscie to byla sytuacja aktualna na wczoraj popoludniu. moze zadzwon do Czestochowy. Mieli tam 4 szt. minus jedna zarezerwowana dla mnie :) nie sadze zeby poszly w jeden dzien wszystkie.
aha i u nich w systemie ten zegarek nie nazywa sie W Kalenji GPS 300, tylko ... no wlasnie zapomnialem ale jakoś "GPS Kalenji 300 fw 2012"?
Powodzenia!
infomsp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Załatwione, dzięki za pomoc. Ostatni zegarek zarezerwowałem w Częstochowie. Na drugi dzień akurat rodzice byli w pobliżu to też nabyli go drogą kupna i wysłali do mnie. I od dziś jestem jego posiadaczem. Mam nadzieję, że zadowolonym. :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ