WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ładnie, gratulacje !
ja spróbuję za rok bo w tym roku to chciałem, ale poległem na przygotowaniach i to był mój strzał w kolano
ja spróbuję za rok bo w tym roku to chciałem, ale poległem na przygotowaniach i to był mój strzał w kolano
- beata
- Ekspert/Trener
Gratuluję wszystkim maratończykom !
Każdy, kto dobiegł, jest zwycięzcą. Pamiętajcie o tym!
A tymczasem zbliżają się nasze kolejne zajęcia, niniejszym zapraszam wszystkich w najbliższą sobotę na Skrę. Maratonu nie będzie , ale będzie Test Coopera . Czyli okazja do pobicia życiówki na 12 min. . Albo do zrobienia mocniejszego treningu w grupie.
Kto na test ochoty nie ma, zapraszamy również - na pewno na zajęciach będą nasze stałe elementy: rozgrzewka, rozciąganie. itp. Tych, którzy testu zdecydowanie biegać nie chcą, zapraszam również na nasz drugi, warszawski stadion na Agrykolę, na 8.30. Tam po prostu będziemy biegać .
Do zobaczenia w sobotę !
Każdy, kto dobiegł, jest zwycięzcą. Pamiętajcie o tym!
A tymczasem zbliżają się nasze kolejne zajęcia, niniejszym zapraszam wszystkich w najbliższą sobotę na Skrę. Maratonu nie będzie , ale będzie Test Coopera . Czyli okazja do pobicia życiówki na 12 min. . Albo do zrobienia mocniejszego treningu w grupie.
Kto na test ochoty nie ma, zapraszamy również - na pewno na zajęciach będą nasze stałe elementy: rozgrzewka, rozciąganie. itp. Tych, którzy testu zdecydowanie biegać nie chcą, zapraszam również na nasz drugi, warszawski stadion na Agrykolę, na 8.30. Tam po prostu będziemy biegać .
Do zobaczenia w sobotę !
- beata
- Ekspert/Trener
Niestety, nie na każdy stadion. Bez problemu wejść możesz na Agrykolę. chyba, że akurat będzie mecz. Ale w tygodniu meczy raczej nie ma, bywają za to tłumy biegaczy .thomekh pisze: Czy na stadion można wejść bez problemu tak z ulicy w godzinach 18-19?
Z innych, dostępnych stadionów, jest trochę przyszkolnych stadionów z bieżnią 333m.
Skra niestety jest stadionem na razie zamkniętym dla ogółu, poza sobotnimi zajęciami BBL.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 58:49
Dzięki za wsparcie na dzisiejszym teście, poprawiłem poprzedni czas znacznie ale chyba spróbuje jeszcze raz
miło też było posłuchać tych wybrańców, którzy biegli w MW... mam nadzieję, że za rok...
miło też było posłuchać tych wybrańców, którzy biegli w MW... mam nadzieję, że za rok...
-= początkujący dreptacz =-
-
- Wyga
No to chyba zaczynamy, nie ma to jak jesienno-zimowe treningi
Biegamy całą zimę jak w zeszłym roku czy planowana jest przerwa?
andrzej
Biegamy całą zimę jak w zeszłym roku czy planowana jest przerwa?
andrzej
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 58:49
Nie zauważyłem nowego postu o Skrze
Dzięki za wsparcie przy teście Coopera, przyłączam się do pytania o treningi zimowe ;D
Dzięki za wsparcie przy teście Coopera, przyłączam się do pytania o treningi zimowe ;D
-= początkujący dreptacz =-
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47,77
- Życiówka w maratonie: 3;57,70
Witajcie
zajęcia na wszystkich stadionach (41) oficjalnie kończą się 29 grudnia 2012 ale...
przecież biegamy bo lubimy i w miastach gdzie będzie "aktywna" grupa wzorem ubiegłych lat pobiegniemy dalej
p
zajęcia na wszystkich stadionach (41) oficjalnie kończą się 29 grudnia 2012 ale...
przecież biegamy bo lubimy i w miastach gdzie będzie "aktywna" grupa wzorem ubiegłych lat pobiegniemy dalej
p
- Anja.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1'02'46
to super
jesienią znowu trochę odpuszczam z uwagi na różne wyjazdy, ale od grudnia czas zaczać przygotowania do wiosennego półmaratonu. Cel: zbliżyć się do 2 godzin ))
A szansa jest, w tę niedziele mimo zapalenia gardla i mega kataru (w sobotę jeszcze leżałam z gorączka....) w BW urwałam kolejne minuty z "życiówki" i do złamania godziny na dychę zostały mi już tylko 23 sekundy
jesienią znowu trochę odpuszczam z uwagi na różne wyjazdy, ale od grudnia czas zaczać przygotowania do wiosennego półmaratonu. Cel: zbliżyć się do 2 godzin ))
A szansa jest, w tę niedziele mimo zapalenia gardla i mega kataru (w sobotę jeszcze leżałam z gorączka....) w BW urwałam kolejne minuty z "życiówki" i do złamania godziny na dychę zostały mi już tylko 23 sekundy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:50,00
- Życiówka w maratonie: 4:09,00
Witam BBL 'owiczów z Warszawy. Dzięki za walkę podczas testu Coopera na Skrze, Cieszę się, że pojawiły się rekordy życiowe.
Jak wspominałem test będzie można wykonać jeszcze do końca października. Jeśli chodzi o październik chcę poinformować, że zajęcia na Skrze prowadzone będą przez Sandrę i przeze mnie, zaś na Agrykoli prowadzącą jest Beata.
Do zobaczenia w Sobotę.
Jak wspominałem test będzie można wykonać jeszcze do końca października. Jeśli chodzi o październik chcę poinformować, że zajęcia na Skrze prowadzone będą przez Sandrę i przeze mnie, zaś na Agrykoli prowadzącą jest Beata.
Do zobaczenia w Sobotę.
ROBERT - Trener BBL
- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:41
- Życiówka w maratonie: 4:18
a będą płotki? bo ja bardzo lubię takie małe "rybki"
-
- Zaprawiony W Bojach
A ja się jutro zjawię Po miesiącu przerwy od biegania wracam znowu do formy. Tak więc... do zobaczenia na Cooperze
-
- Wyga
Oj działo się dzisiaj na Skrze, ... Tłumy, Cooper, BbL.
P.S. pamiętajcie, że od poniedziałku tj 16.10.1012 - zaczynają się zapisy na Bieg Niepodległości więc wpisujcie się jako BbL Warszawa lub w skrócie BbL - Później oczywiście zgłaszamy swój udział w biegu naszym prowadzącym
Powodzenia w przygotowaniach do życiowej dychy!!!
Jak tam maksio97 byłeś, biegałeś, wracasz do formy ?
P.S. pamiętajcie, że od poniedziałku tj 16.10.1012 - zaczynają się zapisy na Bieg Niepodległości więc wpisujcie się jako BbL Warszawa lub w skrócie BbL - Później oczywiście zgłaszamy swój udział w biegu naszym prowadzącym
Powodzenia w przygotowaniach do życiowej dychy!!!
Jak tam maksio97 byłeś, biegałeś, wracasz do formy ?
-
- Zaprawiony W Bojach
Byłem, biegałem, wracam. Chciałem pobiec Coopera, ale dałem się wciągnąć w wir ćwiczeń serwowanych nam przez trenerów ukochanych. Spróbuję może za tydzień lub dwa. Kondycja już w zasadzie w normie.
A ty - jak tam po przerwie?
A ty - jak tam po przerwie?
-
- Wyga
Oj zaczynam powoli się ruszać. Ostatni trening na Skrze ledwo przeżyłem, ale jakoś powoli idę do przodu