Bede sie chwalic
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witajcie jestem bardzo poczatkujacym biegaczem bo zaczelam okolo 2 miesiecy temu ale pierwsze proby to totalna porazka bez ladu i skladu. Pozniej trafilam tu do Was i zaczelam powoli realizowac plan 10 tyg wlasnie jestem na poziomie 7 min biegu i 3 marszu i jest to juz moj maly sukces. Pamietajac poczatki chodze dumna jak paw ze bieganie nie sprawia mi trudnosci a czynione postepy i zaangazowanie rokuja bardzo dobrze na przyszlosc. Obecnosc na tym forum i Wasze cenne rady sa dla mnie dodatkowym bodzcem do dzialania. Wiem ze dla Was zaprawionych w bojach moje 7 min to smiech ale napewno mnie rozumiecie. Dziekuje Wam bardzo
gg 46090
- lezan
- Zaprawiony W Bojach
Rudzik, nie ma smiechu, kazdy z nas kiedys zaczynal i przechodzil przez takie same poczatki. Skoncentruj sie na Twoich indywidualnych sukcesach, stawiaj i realizuj zadania np. nastepne to 10 min biegu czy co tam z programu wynika. A potem ktoregos dnia gdy mysl Ci zakielkuje ...moze by tak wzaic udzial w jakims zorganizowanym biegu... zrob to. Zobaczysz jaka wielka motywacje da Ci start na 3- 5km w gronie innych.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bardzo się cieszę, że powiększasz naszą biegową rodzinę i robisz to przede wszystkim z głową! Najważniejsze, aby każdy skończony trening wyzwalał w Tobie nieodpartą chęć biegania następnego dnia. Gratulacje i życzę Ci, abyś pewnego dnia przebiegła maraton i napisała nam o tym na Forum!!!
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Ja wręcz jestem pewny, że dołączysz kiedyś do "maratonowej braci". Tak trzymaj!
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
-
- Zaprawiony W Bojach
No to ja te¿ siê pochwalê, ¿e gdy zaczyna³am biegaæ dwa i pó³ roku temu, to te¿ - tak jak Rudzik - trenowa³am wed³ug planu 10-tygodniowego. Wiem, jaka to rado¶æ, gdy ka¿dy kolejny tydzieñ przynosi nowe osi±gniêcie, nowy ma³y sukces. Droga od tych 30 minut biegu do maratonu jest byæ mo¿e krêta i wymaga sporo samozaparcia (i pasji!), ale mo¿na j± przej¶æ, a raczej przebiec, czego przyk³adem jest ni¿ej podpisana...
... joy
... joy
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jestescie naprawde moimi wzorami:) Szczegolne gratulacje dla Joy za pierwszy maraton. Ja mam juz plan na wrzesniowy maraton w Bialymstoku i tylko powazna kontuzja moze mnie do tego zniechecic. Zazdroszcze Wam preznej grupy jaka tworzycie, ale ja postanowilam podzialac tu w moim miescie i po blagalnych apelach na forum zglosily sie do mnie 2 osoby chetne do biegania razem. Dziewczyna narazie sie nie odezwala ponownie, chlopak jest bardziej zaciety i jak dobrze pojdzie w wekend sie spotkamy i pobiegamy (zeby bylo weselej to tez bardzo poczatkujacy biegacz) Napewno bede Was informowac o postepach bo wasze odpowiedzi sa niesamowicie dopingujace, a moim kolejnym planem poza przebiegnieciem za rok pierwszego maratonu...jest poznanie Was osobiscie na kolejnym maratonie gdzies w Polsce. A teraz po tych wszystkich milych slowach od Was ide pobiegac bo czas juz na kolejny maly trening.
gg 46090