Widzę, że zapisanych już sporo osób na oba biegi nocne w Koszalinie za cztery tygodnie.
Ciekawy jestem jaki jest Wasz plan dnia przed startem bo ja cały czas zastanawiam się jak mam się przygotować do rozpoczęcia biegu o 2 nad ranem. Pasta party po odebramiu pakietu na pewno w planie ale co dalej? Poza tym to mój debiut maratoński. Będę celowal w okolicach 4h. Zobaczymy jak wyjdzie.
Powodzenia życzę wszystkim.
Maraton NOCNA ŚCIEMA 2012 - Koszalin
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Ja idę do kina
A potem się gdzieś tam położę i pośpię :P

-
- Wyga
Z jednego się cieszę, upał nam nie grozi 
To będzie mój pierwszy nocny bieg więc wypracowanej taktyki nie mam. W nocy z piątku na sobotę zamierzam położyć się późno i spać jak długo się da, czyli w moim przypadku pewnie do 10.00 - 11.00. W noc, kiedy odbywa się bieg stres przedstartowy pewnie nie pozwoli na drzemkę, więc takiej nie planuję. No chyba, że zasnę w kinie

To będzie mój pierwszy nocny bieg więc wypracowanej taktyki nie mam. W nocy z piątku na sobotę zamierzam położyć się późno i spać jak długo się da, czyli w moim przypadku pewnie do 10.00 - 11.00. W noc, kiedy odbywa się bieg stres przedstartowy pewnie nie pozwoli na drzemkę, więc takiej nie planuję. No chyba, że zasnę w kinie

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50
- Życiówka w maratonie: brak
O 16tej odbieram pakiet i próbuje pospać, zobaczymy....