comar pisze:kupiłem NB MT572. Poszedłem na łatwiznę i kupiłem model wyprzedażowy za bardzo małe pieniądze

Jest nawet ok, trochę grubsza skarpeta i bardzo przyjemnie się biega, przyczepność nawet na mokrej trawie była całkiem niezła.
Nie będziesz żałował, zrobiłem w nich jakieś 700-800km i oprócz rozerwania wewnetrznej siateczki pod palcami, nie mają większych śladów zużycia. Od dłuższego czasu biegam w butach mini i te leżą bezczynnie, ale przymierzam się do tuningu

Gratuluję wyboru, pod względem trakcji i przyczepności, w mojej opinii, wypadają zdecydowanie lepiej niż brooks pure grit, które są prawie dwa razy droższe.
PS po co gruba skarpeta?
wojtek pisze:
Czy w Polsce sa firmy zajmujace sie "public relations"?
To wlasnie te firmy typuja osoby do otrzymywania produktow, wysylaja, dopominaja sie o publikacje, promuja najlepsze artykuly w "social media" itp.
Jesli firma nie zatrudnia "public relations", nalezy sie zwrocic do "marketing director", zatrudnionego w firmie.
są i tak robia, ale nie w przypadku produktów kosztujących częstokroć po kilkaset złotych czy więcej
jeżeli już tak się dzieje, osoby takie sa jednoczesnie twarzami danej marki, ale to już bardziej sponsoring
W Polsce króluje "zarządzanie i marketing" nie tylko wśród magistrów i uczelni
wojtek pisze:
Pisac kazdy moze, gorzej z wykonaniem...
otóż to