![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Lucas75 - wybieganie przed Żorami mówisz? ciekawe czy ja swoim "sprintem" za twoim "wybieganiem" nadążę :D hehe
A na Żory kto się pisze? Ja oczywiście jak dożyję to chętnie
Ps.wielkie GRATULACJE dla dzisiejszych pokonywaczy km
Moja Droga... z tym trzecim starem to żaden argumentadvula pisze:Ta!Na niedzielę Perła Paprocan
w moim wykonaniu tylko jedna pętelka - to w końcu dopiero mój trzeci start, a wielokrotności pętelki chyba jeszcze nie przebiegłam (przynajmniej nie zostało to zarejestrowane) :P
)
No co ty, za Jackiem, Marcinami, Piotrkiem, Olą, Grzegorzem, Jankiem ...... przepraszam jeśli kogoś nie wymieniłem to faktycznie można nie nadążyć ale za mną nie ma problemu. Jak spokojnie to około 6min/km to tempo konwersacyjneadvula pisze:Lucas75 - wybieganie przed Żorami mówisz? ciekawe czy ja swoim "sprintem" za twoim "wybieganiem" nadążę :D hehe
czuję, że bijesz do mnie z tym tekstemmar_jas pisze:już nawet co niektórzy niczym Wałbrzych Team po dwa biegi w weekend![]()
dwa starty, dwie zyciówki....dwa punkty dla BBLu...nic tylko gratulowaćWapel pisze:mar_jas pisze:już nawet co niektórzy niczym Wałbrzych Team po dwa biegi w weekend![]()
czuję, że bijesz do mnie z tym tekstemzobacz jak się poświęcam dla 1 dodatkowego punktu dla BBLu
a nie masz jakiejś blokady pdf-ów włączonej? bo mi się normalnie otwiera regulamin... No to jest nas już dwóch na Dąbrowę - pogadam jeszcze z Asią czy się nie skusi na luźną 6-tkę - myślę, że dzieci moglibyśmy do moich rodziców na przechowanie zawieźćadvula pisze:Wapel: W Dąbrowie bym pobiegła w środę na 6kmwhy not
ale stronka z namiarami mi się nie otwiera :P
Lucas75: W Tychach zakładam tempo średnie poniżej 6min/km żeby pobić swój wynik średniego tempa z biegu tyskiego
Asiula: pokłon :P ja sobie założyłam, ze jesli w zeszłym roku nie lubiałam biegać, w tym roku startnęłam na dyszki, to w przyszłym roku półmaratony, a za 2 lata maratony :P ale w sumie z Wami to nigdy nic nie wiadomo :P spontan może mnie doprowadzi do realizacji planów wczesniej
No właśnie, nic nie wiadomoadvula pisze: Asiula: pokłon :P ja sobie założyłam, ze jesli w zeszłym roku nie lubiałam biegać, w tym roku startnęłam na dyszki, to w przyszłym roku półmaratony, a za 2 lata maratony :P ale w sumie z Wami to nigdy nic nie wiadomo :P spontan może mnie doprowadzi do realizacji planów wczesniej
Wybacz, ale po dzisiejszym zabraniu mi jakiegoś litra krwi, przy przeziębieniu i totalnym zmęczeniu... jakoś sobie tego nie wyobrażamWapel pisze: No to jest nas już dwóch na Dąbrowę - pogadam jeszcze z Asią czy się nie skusi na luźną 6-tkę - myślę, że dzieci moglibyśmy do moich rodziców na przechowanie zawieźć![]()
Ja po sobocie, straciłem głos dzisiaj już można mnie pomału zrozumieć. Ale ogólnie samopoczucie niezłe więc lekarz odstawiony na bokmppietia pisze:Ja niestety jak na razie, to się wybieram do lekarza, zobaczymy czy i ile el-quattro dostanę, wtedy dopiero będę myślał dalej