Sylw3g - sweet komcie... :P
Moderator: infernal
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52,58
- Życiówka w maratonie: 4'19
Ja tu czegoś nierozumiem. Czy Ty masz w planie zarabiać bieganiem na życie ?
Bo jeśli nie to potraktuj to jako pasję. Wynik miałeś lepszy niż 90% uczestników. I jeśli nie potrafisz się z tego w ogóle cieszyć to ogólnie mówiąc współczuję.
Trochę dystansu i pokory do dystansu. Nie takim gwiazdom sportu czasem nie wychodzi...
Życzę więcej radości z biegania A sukcesy przyjdą, przyjdą na pewno
Bo jeśli nie to potraktuj to jako pasję. Wynik miałeś lepszy niż 90% uczestników. I jeśli nie potrafisz się z tego w ogóle cieszyć to ogólnie mówiąc współczuję.
Trochę dystansu i pokory do dystansu. Nie takim gwiazdom sportu czasem nie wychodzi...
Życzę więcej radości z biegania A sukcesy przyjdą, przyjdą na pewno
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Toksyczne nastawienie Jutro będzie mi lepiej...jeśli nie potrafisz się z tego w ogóle cieszyć to ogólnie mówiąc współczuję.
-
- Zaprawiony W Bojach
Sylwester szanuje cię za męską decyzję i podjęcie walki na 3:00.
Dzisiaj rano na wykładach myslałem o tobie i o pulchniaku, jak wam tam idzie i sciskało mnie z zazdrosci. Bardzo dobrze że kontrolowałes po swojemu tempo, nie wiadomo czy nie gorzej by to się skończyło.
Czytając twoją relację miałem wrazenie że to ja biegnę we Wrocławiu. Miałem praktycznie ten sam problem, który niestety trzymał do końca. Wiem doskonale co czujesz, wiedz o tym że wykonałes robotę idealnie i solidnie, lekcja była odrobiona perfekcyjnie, jednak pewnych rzeczy nie idzie przewidziec. I nie widzę sensu przejmowac sie sprawami na które nie mamy wpływu(nie dawno to zrozumiałem).Również sobie zdaję sprawę że pisanie typu "chłopie poprawiłes zyciówkę o 5 minut" itp nic nie da. Mam nadzieje że tą złosc przekujesz w prace na treningu i pokazesz maratonowi co o nim myslisz następnym razem. A tak po prostu to gratuluje wyniku, który na mnie robi wrażenie jak cholera, wiedz że motywujesz swoimi wynikami kilka osób na forum, mnie również stary. Walcz i się nie podawaj ! Pozdrawiam
PS.
ZAPRASZAM DO KRAKOWA 28.04.2013
Dzisiaj rano na wykładach myslałem o tobie i o pulchniaku, jak wam tam idzie i sciskało mnie z zazdrosci. Bardzo dobrze że kontrolowałes po swojemu tempo, nie wiadomo czy nie gorzej by to się skończyło.
Czytając twoją relację miałem wrazenie że to ja biegnę we Wrocławiu. Miałem praktycznie ten sam problem, który niestety trzymał do końca. Wiem doskonale co czujesz, wiedz o tym że wykonałes robotę idealnie i solidnie, lekcja była odrobiona perfekcyjnie, jednak pewnych rzeczy nie idzie przewidziec. I nie widzę sensu przejmowac sie sprawami na które nie mamy wpływu(nie dawno to zrozumiałem).Również sobie zdaję sprawę że pisanie typu "chłopie poprawiłes zyciówkę o 5 minut" itp nic nie da. Mam nadzieje że tą złosc przekujesz w prace na treningu i pokazesz maratonowi co o nim myslisz następnym razem. A tak po prostu to gratuluje wyniku, który na mnie robi wrażenie jak cholera, wiedz że motywujesz swoimi wynikami kilka osób na forum, mnie również stary. Walcz i się nie podawaj ! Pozdrawiam
PS.
ZAPRASZAM DO KRAKOWA 28.04.2013
Ostatnio zmieniony 01 paź 2012, 09:31 przez Darekbe022, łącznie zmieniany 1 raz.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
i to jest sedno.pulchniak pisze: Chciałem, chciałem. Widocznie nie mogłem.
zwracałem już na to uwagę przy okazji wywiadu z rosłoniem
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
Ufff...Jutro będzie mi lepiej...
bo już sie wystraszyłam
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Mimo wszystko gratulacje.....pamiętaj że biegasz w czasie niedostepnym dla dużej większkości zwykłych śmiertelników....a pewnych rzeczy po prostu nie jestes w stanie przewidziec....dla mnie rewelka...
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
Dobry bieg.
Ambitny cel na granicy aktualnych możliwości. Walka z bólem na trasie. Dla mnie bomba.
Gratulacje!
Ambitny cel na granicy aktualnych możliwości. Walka z bólem na trasie. Dla mnie bomba.
Gratulacje!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Trójka nie taka łatwa sprawa nie oszukujmy sie polowka w 1:26 nie daje zbytniej szans na złamanie 3 h w maratonie , do tego mały staż biegowy ale i tak z wyniku powinieneś byc zadowolony
Potrzebuje teraz pod 10k podobno po maratonie kest duza moc i na wiosnę zaatakuj 3 h zlam 38 min na dyche to i maraton pobiegniesz poniżej 3h
Potrzebuje teraz pod 10k podobno po maratonie kest duza moc i na wiosnę zaatakuj 3 h zlam 38 min na dyche to i maraton pobiegniesz poniżej 3h
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
38minut na dyche to pikuś......ale stażu biegowego który jest o wiele ważniejszy nie zrobi się "na szybko".....będe obserwował co bedzie dalej bo sam daje sobie rok na 2:59:XXCiawaraz pisze:Trójka nie taka łatwa sprawa nie oszukujmy sie polowka w 1:26 nie daje zbytniej szans na złamanie 3 h w maratonie , do tego mały staż biegowy ale i tak z wyniku powinieneś byc zadowolony
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34'01''
no to masz już maraton za sobą i do tego życiówkę, całkiem fajną. Szkoda tej kolki, bo mogło być lepiej, ale najwazniejsze że ty o tym wiesz i następnym razem przyatakujesz znowu. Masz ambicję i potencjał, to najważniejsze
komentarze do blogu
życiówki
1000m - 02:47,27
1500m - 04:22,6
3000m - 09:35,1
5k - 16:40
na 10km - 34:01
półmaraton 01:31:48
1/8 IM - 01:14:34
życiówki
1000m - 02:47,27
1500m - 04:22,6
3000m - 09:35,1
5k - 16:40
na 10km - 34:01
półmaraton 01:31:48
1/8 IM - 01:14:34
-
- Zaprawiony W Bojach
Mar_jas nie taki pikuś 37:xx na dyche uwierz mi , zwłaszcza jak patrzę na twoja zyciowke na 10 k to myśle na trójkę potrzebujesz wiecej czasu niż rok ale to tylko moja opinia
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
KOMENTARZE
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
chodziło mi że o wiele łatwiej o 38min na dyche niż 3 godz na maratonie....i kolejność taka musi być...najpierw porządny wynik na dyche...a potem pomyślę o maratonie.....Ciawaraz pisze:Mar_jas nie taki pikuś 37:xx na dyche uwierz mi , zwłaszcza jak patrzę na twoja zyciowke na 10 k to myśle na trójkę potrzebujesz wiecej czasu niż rok ale to tylko moja opinia
PS..aha..jeśli patrzysz na podpis to juz mocno nieaktualny.... z 46 minut z maju udało mi sie zejść do 40minut we wrześniu...ale o tym jest osobny temat.....na razie nadal odpoczywam po Warszawie....
Sylwek, jak tam sie teraz czujesz?? przeszło trochę??
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
Znalazłam Twoją fotkę z trasy :uuusmiech: Chcesz?
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
A dawaj :PZnalazłam Twoją fotkę z trasy Chcesz?
Myślę nad treningiem przez zimę... Zastanawiam się czy chcę robić plan na 10km/38min podczas mrozów, żeby go skończyć gdzieś w styczniu i zacząć pracę pod maraton w kwietniuylwek, jak tam sie teraz czujesz?? przeszło trochę??