MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:
Asiula pisze:Łukasz... za rok maraton, nie?!
Tak realnie myślę o Silesia 2014 - ale połówka też miała być później a dokładnie na wiosnę 2013. Więc zobaczymy po zimie :-). Bo jak startować to z nastawieniem poniżej 4h.
My myślimy o przyszłej jesieni... :oczko: Ale zobaczymy czy nie wymiękne :hej:

Paweł w Knurowie poleciał 50:16 netto :hej: Ale trasa dużo łatwiejsza niż Mikołów i Orzesze :usmiech: Wkurza się o te 16 sek. :hahaha: Aż załuję, że też nie pobiegłam..., ale z drugiej strony ja nie chcę się zajechać :taktak:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kadil
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:38
Życiówka w maratonie: 4:03:36

Nieprzeczytany post

Ten realizator Eurosportu był beznadziejny chyba z Afryki pochodził bo tylko murzynków pokazywał, tak jakby w ogóle nie było tych 40000 walczących biegaczy, nie to co transmisja z Wawki.
Jaszcze raz gratulacje dla naszych maratończyków, aż zaczynam poważnie rozważać Poznań za dwa tygodnie. Tylko czy można tak spontanicznie wystartować w maratonie :niewiem:

Link do kolejnych zdjęc z mikołowskiego... (Kadil - uwielbiam Ciebie na zdjęciach )
https://plus.google.com/photos/10546118 ... 9113328289
:hej: :hejhej: :hej: Co do fotek nie mogłem was zawieźć Asiu i starałem się na maksa, zresztą jestem bardzo zadowolony z finiszu.
1 Tyski półmaraton: 1:38:23
10 km w Knurowie 42:38 Krynica Życiowa Dycha 42:03
1 milla 5:25
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

Po pierwsze: witam nowych BBLowych forumowiczów ;)

Po drugie: kadil masz znowu minę dzikiego bawoła :D

Po trzecie: nie wiem kto to Kamil Maślanka (o ile się nie mylę) ale biegł dzisiaj ze mną w Knurowie i serdecznie go pozdrawiam :P

Po czwarte: gratulacje dla naszych maratończyków. U Marcina nie umiem się nadziwić jak można tak perfekcyjnie zaplanować bieg i sam przygotowania... respect szwagier! ;)
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla naszych maratończyków !!!!
Jackma ewidentnie zmagał się z jakimś problemem, więc tym bardziej się cieszymy, że uzyskał tak rewelacyjny wynik !!!
Mar_Jas - to maszyna do realizacji założonych celów - piękny wynik, zazdroszczę ;-)

Gratulacje również dla Pawła, który dzień po dniu startował na dyszkę a wynik z Knurowa - jak dla mnie marzenie :-)

Kadilowi należą się jak zwykle gratulacje za minę na finiszu :-), Asia i Paweł też mają piękną fotkę, choc w nieco innych bardziej sielskich klimatach ;-)

gratulować można by jeszcze długo więc gratuluję wszystkim za realizacje ich celów i pokonanie własnych słabości !!!
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

kadil pisze:Jaszcze raz gratulacje dla naszych maratończyków, aż zaczynam poważnie rozważać Poznań za dwa tygodnie. Tylko czy można tak spontanicznie wystartować w maratonie :niewiem:
Ty już chyba masz na sumieniu maraton i to w górach więc możesz sobie pozwolić na spontaniczność :-).
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Ewa N.
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ha! Zarejestrowana :hej:
STO LAT dla Asi i Pawła, sernik mistrzostwo świata, mmmm.... Jak dla mnie Wasze urodziny mogą być codziennie. Mniam.
Jacek dzięki za towarzystwo na trasie, następnym razem nie zatrzymujemy się po wodę :-)
Oli podziękowania za trzymanie tempa jej prawa, moja prawa, jej lewa, moja lewa no i wyszło jak wyszło, dziękuję.

Nowa odsłona biegania: Wasz uśmiech.
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ewa gratuluję debiutu można o Tobie powiedzieć że zrobiłaś "Wejście Smoka" ;-).

Pozdrawiam
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Z lenistwa pytam, czy coś biegamy 6 - 7.10 ? Marzena zasypywała mnie informacjami, ale niestety nie zapamiętałam :-( Co prawda mam szkolenie, ale nie ma rzeczy niemożliwych, więc może da radę coś połączyć, jeżeli oczywiście są plany :-)
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Ewa N. pisze:Z lenistwa pytam, czy coś biegamy 6 - 7.10 ? Marzena zasypywała mnie informacjami, ale niestety nie zapamiętałam :-( Co prawda mam szkolenie, ale nie ma rzeczy niemożliwych, więc może da radę coś połączyć, jeżeli oczywiście są plany :-)
Witaj!
Wczoraj doszłam do wniosku, że częściej bede wsiadać na rower :hej:

Z tego co wiem, to Adam biegnie w Warszawie, Marzena i ktoś jeszcze w Tychach na Perle Paprocan...
My z Pawłem biegniemy u siebie czyli w Świętochłowicach w sobotę. No i niedziela Silesia biegnie w Chorzowie :oczko:

No i oczywiście o 9:30 w sobotę biegamy na BBL-u :oczko: Cos jeszcze?
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Może pomyślmy o Perle Paprocan - fajna trasa i każdy może dobrać dystans dla siebie kółka co 7km aż do maratonu. Ja się piszę na Paprocany.

A Ewa może nam zaplanuje treningi na zimę: https://www.facebook.com/photo.php?v=44 ... =3&theater :-):-):-)

Pozdrawiam
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:Może pomyślmy o Perle Paprocan - fajna trasa i każdy może dobrać dystans dla siebie kółka co 7km aż do maratonu. Ja się piszę na Paprocany.

A Ewa może nam zaplanuje treningi na zimę: https://www.facebook.com/photo.php?v=44 ... =3&theater :-):-):-)

Pozdrawiam

Łobuz, hehehe, biegać nie biegam, ale jestem świadoma ... trening na zimę z ogromna przyjemnością :-)
Awatar użytkownika
danielcz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:56:56:75

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:Może pomyślmy o Perle Paprocan - fajna trasa i każdy może dobrać dystans dla siebie kółka co 7km aż do maratonu. Ja się piszę na Paprocany.

Pozdrawiam

Jestem jak najbardziej za Perłą - Tychy zapraszają :) !
10 km - 00:56:56:75 (25.11.2012, VI Grand Prix Tychów)

Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Hm, więc Perła Patrocan jest w niedzielę o 10.00 szkolenie zaczynam o 11.00 więc ciężko, natomiast w sobotę zaczynam o 13.00 aczkolwiek Świętochłowice zaczynają o 15.00 więc też ni jak...

Rozumiem że Perłę biegniecie minimum po medal tj półmaraton, tak?
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja bym to potraktował jako wybieganie przed Żorami a więc 2 może 3 kółka spokojnego biegu. Ciekawe jak reszta planuje :-).
Awatar użytkownika
danielcz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:56:56:75

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:Ja bym to potraktował jako wybieganie przed Żorami a więc 2 może 3 kółka spokojnego biegu. Ciekawe jak reszta planuje :-).
Ja pobiegnę chyba jedną pętlę, Marzena z tego co mówiła też jedną, ale jeśli będzie ładna pogoda to może skusze się na 2 pętelki, chociaż na razie najdłuższy dystans jaki przebiegłem to 12 km :)
10 km - 00:56:56:75 (25.11.2012, VI Grand Prix Tychów)

Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
ODPOWIEDZ