Gratulacje Jacek jest życiówkaAsiula pisze:Witam kolejnych BBL-owiczów na forum!![]()
Jackma 03:09:06!!! Brawo!!! Oby wszystko było dobrze i Jacek wrócił do nas na własnych nogach![]()
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Gratulacje Jacek jest życiówkaAsiula pisze:Witam kolejnych BBL-owiczów na forum!![]()
Jackma 03:09:06!!! Brawo!!! Oby wszystko było dobrze i Jacek wrócił do nas na własnych nogach![]()
Lukas75 pisze:Gratulacje Jacek jest życiówkaAsiula pisze:Witam kolejnych BBL-owiczów na forum!![]()
mam nadzieję że wrócisz na własnych nogach
wandzik20 pisze:Brawo Marcin, super wynik,
co do ekipy? no mam nadzieję. Zdaje mi się że połowa tej liczby jest całkiem możliwa do zrealizowania już w przyszłym roku :D
Tak realnie myślę o Silesia 2014 - ale połówka też miała być później a dokładnie na wiosnę 2013. Więc zobaczymy po zimieAsiula pisze:Łukasz... za rok maraton, nie?!
I tak trzymaćLukas75 pisze:Tak realnie myślę o Silesia 2014 - ale połówka też miała być później a dokładnie na wiosnę 2013. Więc zobaczymy po zimieAsiula pisze:Łukasz... za rok maraton, nie?!. Bo jak startować to z nastawieniem poniżej 4h.