MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Hej, hej,
super bieg. Dziękuję wszystkim za tak liczne stawienie się na biegu. Była to wielka przyjemność spędzić z Wami ten piękny, sobotni poranek. Pięknie - oficjalnie 30 osób BBL Mikołów dzisiaj ukończyło bieg. Do tego nieoficjalnie należy dodać naszego 10-letniego "biegambolubowicza" Witka, który pod okiem Oli i swojego ojca ukończył bieg z czasem 55:33 ?? (jeśli błąd to poprawcie). Także Ewa która pierwszy raz pojawiła się na zajęciach zostanie zapisana jako BBL Mikołów jednak po naszej interwencji u sędziego liczącego czas.
Już wiem że każda impreza z Wami będzie odlotowa :D
super bieg. Dziękuję wszystkim za tak liczne stawienie się na biegu. Była to wielka przyjemność spędzić z Wami ten piękny, sobotni poranek. Pięknie - oficjalnie 30 osób BBL Mikołów dzisiaj ukończyło bieg. Do tego nieoficjalnie należy dodać naszego 10-letniego "biegambolubowicza" Witka, który pod okiem Oli i swojego ojca ukończył bieg z czasem 55:33 ?? (jeśli błąd to poprawcie). Także Ewa która pierwszy raz pojawiła się na zajęciach zostanie zapisana jako BBL Mikołów jednak po naszej interwencji u sędziego liczącego czas.
Już wiem że każda impreza z Wami będzie odlotowa :D
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
Dzięki za życzenia, sto lat i fajny bieg
My z Asią zrealizowaliśmy plany - tzn wbiegliśmy na metę razem trzymając się za rękę (choć było ciężko - niestety głównie u mnie :P). Przy okazji pobiłem życiówkę więc podwójny sukces :D Jutro start w Knurowie więc odpoczywam
Ekipa BBLu robi rzeczywiście wrażenie, myślę, że każdy kto choć raz przyjdzie na zajęcia to będzie już chętnie przychodzić, bo atmosfera super i człowiek się nieźle odstresowuje
Dzięki i pozdrawiamy
Do zobaczenia za tydzień ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
Wielkie dzięki za dziejsze poranko południe
biegać z taką ekipą to zaszczyt !!
trzeba przyznać, że się wyróżnialiśmy tłumu i bez weselnych przebrań ;D było super !!! już się nie mogę doczekać kolejnego wspólnego startu
gratulacje dla wszystkich - to był bardzo ciężki bieg, ale Wasz doping na mecie, wynagradza każdy trud i zmęczenie. Jesteście wspaniali !!!
a jutro nasi przedstawiciele biegną maratony w Berlinie i w Warszawie. Chłopaki trzymamy za Was kciuki !!!
i pamiętajcie, że będziemy śledzić Wasz każdy krok
JackMa podał wcześniej linka, a poza tym transmisja nażywo w Eurosporcie też bedzie:-); a Mar_Jasa możemy też obserwować na żywo !!!! będzie transmisja z maratonu w internecie pod tym adresem http://www.maratonwarszawski.com/node/83395 a wyniki bedzie można śledzić tu http://www.maratonwarszawski.sts-timing.pl/
3majcie się !!![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
a jutro nasi przedstawiciele biegną maratony w Berlinie i w Warszawie. Chłopaki trzymamy za Was kciuki !!!
i pamiętajcie, że będziemy śledzić Wasz każdy krok
3majcie się !!
![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) ![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Ja też dziękuję za wspólny bieg i życzenia
Mam nadzieje, że sernik był jadalny
Atmosfera podczas biegów z BBL-em Mikołów jest niesamowita, aż chce się startować
Jutro jednak będzie kłótnia w domu o medal (naszych dziewczyn), bo Paweł biegnie sam w Knurowie, ja muszę się zregenerować przed poniedziałkowymi badaniami
No i jutro trzymam kciuki za brata i Jacka![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Atmosfera podczas biegów z BBL-em Mikołów jest niesamowita, aż chce się startować
Jutro jednak będzie kłótnia w domu o medal (naszych dziewczyn), bo Paweł biegnie sam w Knurowie, ja muszę się zregenerować przed poniedziałkowymi badaniami
No i jutro trzymam kciuki za brata i Jacka
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- jackma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 3:09:06
Brawa dla Wszystkich. Ja dziś też miałem trening na niebieskim tartanie.
![Obrazek](https://lh6.googleusercontent.com/-rsImB_-yOis/UGdHzIAW5mI/AAAAAAAAB7c/AHnVKAHGn1c/s912/P9293934.JPG)
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Ja tam wielkiej różnicy miedzy stadionem na zawilców nie widzęjackma pisze:Brawa dla Wszystkich. Ja dziś też miałem trening na niebieskim tartanie.
Powodzenia Jacek - jutro będziemy trzymać.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- advula
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:56:34:79 16.09.12
Witajcie
po kilku tygodniach śledzenia strony, bieg mikołowski natchnął mnie do rejestracji
Bardzo się cieszę, że miałam tą przyjemność poznania Was oraz bbl
bo jesteście niesamowici
a atmosfera podczas treningów, nie mówiąc już o biegach jest wyjątkowa - aż chce się biec :D
Dziś niestety swojego czasu z Tychów nie pobiłam, zabrakło 2 minut, ale jak na te górki to i tak nieźle
wiem przynajmniej nad czym pracować ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Bieganie mnie zainfekowało na dobre
Również dzięki Wam
Dzięki ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Marzena
Ps.jackma, ten niebieski robi wrażenie - powodzenia!
Bardzo się cieszę, że miałam tą przyjemność poznania Was oraz bbl
Dziś niestety swojego czasu z Tychów nie pobiłam, zabrakło 2 minut, ale jak na te górki to i tak nieźle
Bieganie mnie zainfekowało na dobre
Marzena
Ps.jackma, ten niebieski robi wrażenie - powodzenia!
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
No Marzena teraz jeszcze to forum Cie wciągnie i nie będzie odwrotuadvula pisze:Bieganie mnie zainfekowało na dobreRównież dzięki Wam
Dzięki
Marzena
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- kadil
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:38
- Życiówka w maratonie: 4:03:36
Wykryłem przejęzyczenie miało być sernik idealny. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i dziękuje za super ciasto.a też dziękuję za wspólny bieg i życzenia Mam nadzieje, że sernik był jadalny
Pozdrawiam
1 Tyski półmaraton: 1:38:23
10 km w Knurowie 42:38 Krynica Życiowa Dycha 42:03
1 milla 5:25
10 km w Knurowie 42:38 Krynica Życiowa Dycha 42:03
1 milla 5:25
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:14
Dziękuję wszystkim za dzisiejszy bieg i super doping - było świetnie. Aż miło patrzeć jak nas jest dużo (wiadomo duża zasługa naszych treneiros).
Za dwa tygodnie Żory - 10km, trasa atestowana, a tu tylko 3 osoby z naszego BBL zapisane - szkoda że tak mało, ale myślę że po dzisiejszym biegu to liczba gwałtownie wzrośnie.
P.s.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Asi i Pawła, wielu wspólnych szczęśliwych lat razem.
Serniczek był pyszny.
Za dwa tygodnie Żory - 10km, trasa atestowana, a tu tylko 3 osoby z naszego BBL zapisane - szkoda że tak mało, ale myślę że po dzisiejszym biegu to liczba gwałtownie wzrośnie.
P.s.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Asi i Pawła, wielu wspólnych szczęśliwych lat razem.
Serniczek był pyszny.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:14
Poniżej link do kilku zdjęć z Biegu Mikołowskiego.
https://picasaweb.google.com/1134060223 ... directlink
https://picasaweb.google.com/1134060223 ... directlink
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
Hahahahaha no właśnie Asia grunt to skromnośćkadil pisze:Wykryłem przejęzyczenie miało być sernik idealny. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i dziękuje za super ciasto.a też dziękuję za wspólny bieg i życzenia Mam nadzieje, że sernik był jadalny
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ewa już poprawiona w oficjalnych wynikach i zapisana jako BBL.
Super tak patrzeć na Was jak zaczynacie żyć bieganiem :D
Zdaje mi się że aktywność fizyczna bardzo dużo pomaga w dźwiganiu codziennego trudu. Widać to od razu gołym okiem jak się na Was spojrzy. Super, rzeczywiście atmosfera rewelacja.
W Żorach też mam zamiar wystartować. Super bieg, fajne nagrody do wylosowania, trasa całkiem niezła chociaż też kilka górek po drodze. Polecam bieg bo warto w nim startować. Mam nadzieję tylko że w tym roku nie będzie przekrętu z pomiarem czasu. pozdro
Super tak patrzeć na Was jak zaczynacie żyć bieganiem :D
Zdaje mi się że aktywność fizyczna bardzo dużo pomaga w dźwiganiu codziennego trudu. Widać to od razu gołym okiem jak się na Was spojrzy. Super, rzeczywiście atmosfera rewelacja.
W Żorach też mam zamiar wystartować. Super bieg, fajne nagrody do wylosowania, trasa całkiem niezła chociaż też kilka górek po drodze. Polecam bieg bo warto w nim startować. Mam nadzieję tylko że w tym roku nie będzie przekrętu z pomiarem czasu. pozdro
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ojojjojoj, niestety Żory odpadają - szkolenie z Orientacji Sportowej :/
No nic innym razem :D
No nic innym razem :D
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
kurde, to musi być jakiś wirusLukas75 pisze:No Marzena teraz jeszcze to forum Cie wciągnie i nie będzie odwrotuadvula pisze:Bieganie mnie zainfekowało na dobreRównież dzięki Wam
Dzięki
Marzenahehehe ja już tak mam
.
co do OlimpiaStadion w Berlinie to frekwencja prawie jak na BBLu :D