Bank of America Chicago Marathon

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bardzo fajny marathon jedt w nowym Orleanie 24 lutego sam będę tam jechał lecz nie wiem jeszcze czy będę biegł połowke czy cały :)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
PKO
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Możemy sie jakos umówić i w trakcie biegu mogę na którymś tam km podać tobie zele czy napój nie wiem co bedziesz potrzebował albo ostatnie 10 km mogę pobiec tobą robiąc za wiatro łapa lub dla towarzystwa
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
rufuz

Nieprzeczytany post

Wielkie dzieki. No jesli byc sie Tobie chcialo to bardzo przydala by mi sie pomoc w postaci "turbo" po ok 30-35 km wtedy jest najgorzej :ble:
Biore bagaz podreczny z "zestawem startowym" buty itd a bagaz glowny wezme prawie pusta torbe :ble: :ble: Zalezy mi na tym aby kupic dwie oryginalne bluzy z kapturem White Sox. Dla mnie i mojej drugiej polowy :ble: Mamy juz Yankees z poprzedniego wyjazdu :ble:
Yassith
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:15

Nieprzeczytany post

Daj jakies info o tym maratonie bo moze bym sie karnal

Wojtek
Awatar użytkownika
adam1adam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:10
Życiówka w maratonie: 2:32:24

Nieprzeczytany post

stanley%20biwott%20pm%20ohiladelpia.jpg
[/img]
Przytrzymajcie sie tego goscia.
Moze wygra Chicago ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rufuz

Nieprzeczytany post

Predzej by mnie zdjeli z trasy w trumnie niz bym dotrzymal tempa temu gosciowi :ble: :ble:
Tym razem przyjme w Chicago nieco inna taktyke. Bez presji na wynik, nie nastawiam sie na zaden czas. Po prostu pobiegne najlepiej jak bede mogl tego dnia. Pewnie, ze fajnie jest zlamac magiczna trojke ale u mnie nie to jest najwazniejsze w bieganiu maratonow.
Jest info na stronie kto biegnie w elicie
http://www.chicagomarathon.com/CMS400Mi ... spx?id=598
rufuz

Nieprzeczytany post

Zostaly juz niecale dwa tygodnie :ble: Jeszcze na dzien przed wyjazdem musze isc do pracy. Mialem miec dzien wolny ale coz zrobic trzeba jakos pogodzic zycie zawodowe z bieganiem :ble:
rufuz

Nieprzeczytany post

Transmisja na zywo 7 pazdziernika od 7:00 do 11:00.

"Watch the Race Live on NBC 5
Can't make it to the course on race day? NBC 5 Chicago and nbcchicago.com will provide complete live TV and online coverage of the 2012 Bank of America Chicago Marathon on race day from 7 - 11 a.m."

http://www.nbcchicago.com/

Moj bib number to 907
rufuz

Nieprzeczytany post

Cala "wyprawa" zapieta na ostatni guzik :ble: Tylko torbe spakowac i w droge :ble: Eeee no i $ jeszce trzeba nabyc. Zostal jeszcze tydzien. Jak ukoncze Chicago to bede mial zaliczony trzeci maraton z serii World Maraton Majors. Zostana NY i Londyn.
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rufuz tylko pozazdrościć pogody za tydzień bedziesz miał 15 stopni słoneczko z chmurkami w nocy bedzie 7 także taka temp bedzie na starcie lepszej pogody nie mozna było trafić żałuje ze rok temu tak nie było no ale coz to jedy loteria
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
rufuz

Nieprzeczytany post

Robert dzieki za wazne informacje :ble: Dzis dostalem z Chicago list-broszure z moim numerem startowym oraz wszelkie informacje zwiazane z biegiem. Jak na razie organizacja maratonu na najwyzszym poziomie. Z broszury tez wynika, ze startuje ze strefy A :bleble: :bleble: Czyli jednak potwierdza sie, ze bede startowal w "rzucie" zaraz za elita :hahaha: :hahaha: Z drugiej strony to chyba niezbyt dobrze bo moge na poczatku pobiec zbyt szybko i potem bedzie klapa.
Robert jak wyladuje i sie nieco ogarne to zdzwonie do Ciebie i moze sie wtedy umowimy na piatek lub sobote. Kiedy Tobie lepiej pasuje ? W piatek chce odebrac pakiet startowy bo w sobote moga byc kolejki.
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W sektorze A bedziesz miał pacemakerow na 3:00 i 3:10 także cos sobie wybierzesz kest duza szansa ze złamiesz 3h bo warunki masz najlepsze i płaska trasę trochę jest podbiegow w downtown Chicago ale nie za wielkie ehhh tylko pozazdrościć startu :)))
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
rufuz

Nieprzeczytany post

Ostatnio w Paryzu mialem 3:16 przy dobrych warunkach. Tak na serio nie wiem czy jestem jeszcze gotow na 100% na łamanie 3h. Mysle, ze przyjme taktyke, ze pobiegne po prostu najlepiej jak bede mogl tego dnia, bez presji na czas. Tak raz bieglem w Hamburgu i maraton wyszedl mi bardzo dobrze, bez stresu na luzie, bez podchodzenia, bez marszu. Wtedy mialem 3:19. Niewątpliwie amerykanska organizacja maratonow berdzo przypadla mi do gustu. Moze to specyfika najwiekszych i prestizowych maratonow na swiecie ale w Bostonie organizcyjnie bylo wzorowo. Spodziewam sie, ze i w Chicago tez tak bedzie.
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie mam porównania bo biegac zacząłem w USA więc wiem jak jest tylko tutaj ecpo robi wrażenie jest w ogromnych halach nad samym jeziorem myśle ze sie Tobie spodoba :)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
rufuz

Nieprzeczytany post

Bagaz glowny, biore prawie pusta torbe :hahaha: :hahaha: mam nadzieje, ze w outletach bedzie wybor :hahaha: :hahaha:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ