Bieganie a spora nadwaga

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Asiula, ależ możliwe, że trzyma, bo biust trzyma poprawna konstrukcja, a nie cena. :oczko: (a swoją drogą moje staniki głównie z ebaya brytyjskiego, za kilka funtów nówki sztuki z metkami) Nie mierzyłam nigdy Kalenji, bo nie produkują w moim rozmiarze. Sięgnęłam po brytyjskie marki, bo mają odpowiednio wąskie obwody i noszę od nich modele również na co dzień. I tu różnica komfortu w porównaniu z poprzednim 75B jest ogromna. :taktak:
No to mnie pocieszyłaś, bo już myślałam, ze tylko drogie i firmowe są dobre :oczko: Jakoś sobie upodobałam produkty kalenji... Dla mnie dobre i na moją kieszeń czyli tanie :oczko:
Nic nie skacze, dla mnie wszystko ladnie trzyma :oczko: :hahaha: Ale jak się nosi miseczkę A... :echech: a pomyśleć, że jak byłam mamą karmiącą nosiłam D :ojoj: Niestety u mnie skutkiem ubocznym biegania jest zanik cycków :hahaha: :hej:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

O stanikach Kalenji po prostu nie mam zdania ani pozytywnego, ani negatywnego. Ale nie pisz mi tu "noszę miseczkę A", nie ma czegoś takiego, wielkość miseczki oznaczonej daną literką zależy od wielkości obwodu - ta słynna miseczka D. Ja noszę miseczkę E lub DD, z obwodem odpowiednio 60 lub 65 i jest to jak pisałam wcale nie duży biust. Sporo kobiet nosi za małą miseczkę przy za dużym obwodzie, zachęcam do weryfikacji rozmiaru, bo po zmianie zarówno komfort i wygląd sylwetki poprawiają się znacznie.
Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1:01:00

Nieprzeczytany post

Ja biegam w Kalenji i jestem bardzo zadowolona.
Kupowałam na wariata, bo córa wykazywała już oznaki znużenia zakupami niebezpiecznie zbliżające się do rzucenia na ziemię - więc kupiłam najmniejszy jaki był.
Jest super.
Inna sprawa, że cyc mam taki gigantyczny, że mogę biegać i bez cyckonosza, byle koszulka była obcisła...
kadunia2012
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja biegam niecałe 2 msc i moje dwa staniki już są do wymiany bo szybko zrobiły sie zbyt duże, więc już odczuwam, że nie jest tak jak za pierwszym razem kiedy w nich biegałam. po zrobieniu pomiarów w biuście, widzę różnice więc zakupy przede mną.
ODPOWIEDZ