Kupowanie przez zagraniczną stronę pytanie
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
http://www.sportsshoes.com/product/NEW6 ... ing-shoes/ - dokładnie chodzi mi o ten produkt, chciałbym go kupić z tej strony bo w przeliczeniu euro zamknę się w 300zł.
Moje pytania dotyczą płatności i wysyłki:
1.Free delivery piszę(dla mojej ceny) a więc nie płacę za wysyłkę do Polski?
2.Jak im zapłacić w tych euro(to uprawnia do darmowej wysyłki)?Muszę iść do kantoru i zapłacić przelewem czy jak bo nie rozumiem?
Proszę o pomoc bo może ktoś już kupował z tej strony:)
Moje pytania dotyczą płatności i wysyłki:
1.Free delivery piszę(dla mojej ceny) a więc nie płacę za wysyłkę do Polski?
2.Jak im zapłacić w tych euro(to uprawnia do darmowej wysyłki)?Muszę iść do kantoru i zapłacić przelewem czy jak bo nie rozumiem?
Proszę o pomoc bo może ktoś już kupował z tej strony:)
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Ad. 1 nie wiem jak na tej stronie ale Free Delivery to oczywiście darmowa wysyłka.
Ad. 2 Wystarczy że zrobisz przelew zagraniczny(oczywiście płatny) ze swojego konta na ich konto podane na końcu zamówienia. Możesz zrobić przelew z konta złotówkowego wysyłając EUR. Nie sugeruj się w tym przypadku kursami w kantorze i banku bo różnią się one mniej więcej o 5gr. A nie jest to zawrotna kwota żeby zaoszczędzić tysiące PLN.
Ad. 2 Wystarczy że zrobisz przelew zagraniczny(oczywiście płatny) ze swojego konta na ich konto podane na końcu zamówienia. Możesz zrobić przelew z konta złotówkowego wysyłając EUR. Nie sugeruj się w tym przypadku kursami w kantorze i banku bo różnią się one mniej więcej o 5gr. A nie jest to zawrotna kwota żeby zaoszczędzić tysiące PLN.
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 3:14:01
Ja placilem normalnie kredytowa karta na ich stronie i automatycznie wyszlo w euro i darmowa przesylka okazala sie prawda. Poza tym zamiast 3 tygodni paczka byla po 1,5 u mnie w domu. Bardzo dobry sklep z fajnymi cenami.
-
- Zaprawiony W Bojach
żeby autoryzowac transakcję podajesz dane swojej karty. wtedy sprzedawca sam ściąga z konta odpowiednią kwotę.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Mój bank WBK http://e-platnosci.23.pl/przelewy_zagraniczne.htm wg tej strony weżmie ode mnie za przelew od 20-100 zł prawda?(zdzierstwo)
Ok a powiedzcie mi czy jest jakaś inna możliwość przelewu tych pieniążków zakładając że kupujący nie ma konta bankowego?
Ok a powiedzcie mi czy jest jakaś inna możliwość przelewu tych pieniążków zakładając że kupujący nie ma konta bankowego?
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
wystarczy pre-paid lub wirtualna karta
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu