Gratuluję wyniku, jak na debiut to i tak lepszy niż mój

Moderator: infernal
mar_jas pisze:Gratulacje, super czas debiutu...wiesz już co i jak więc teraz będzie już tylko lepiej.....
Cały czas też szukam wskazówek dla siebie, mam podobne czasy na dychę i 15km, połowki dawno nie biegałem,założenie mam słabsze na debiut, ale tez jestem starszy i o wiele krócej biegam....no i miałem zupełnie inny cykl przygotowań.....ten ból w klatce zdarzal Ci się kiedys wczesniej? np na wybieganiach? Jak u ciebie wogóle to twoje tempo maratońskie oddechowo wyglądało, mogłes przy nim swobodnie rozmawiać czy to już raczej ciężki oddech? na zdjeciach nie wygladałeś najgorzej![]()
Teraz dwa tygodnie odpoczywaj....i ciesz się niewątpliwym sukcesem, zazdroszczę![]()
Jeszcze raz wielkie gratki
No właśnie nie było z górki, po prostu kwestia zamieszania przy wodopojach i tak jakoś przyspieszyłem.Sylw3g pisze:Ta, ale spójrz na 21km. Pewnie ten 22 był z górki.
Tia, po rozgrzewce akurat nogi uległy i dało się śmignąć fajnie ten test. Biegałem na stadionie AWF-u.Marcin Sawuła pisze:To spoko, że teraz testy miałeś, akurat tak na wyluzce i świeżości mogłeś pobiecJaki profil? A co do dychy to kiedy planujesz zacząć jakieś przygotowania? Ja wydumałem, że na jesieni zrobię roztrenowanie ze trzy tygodnie i później też ruszę z mocniejszymi akcentami, żeby na dyche czas poprawić i dopiero się za coś innego brać. Będziesz mnie motywował, a jakby co to możemy się raz na jakiś czas udać na trening
heh to tak jak jaKrzychu M pisze:Tym razem padnie chyba na Dębno lub Łódź.
A CM pobiegnę na luzie lub jako zając
Dębno jest faktycznie lepsze,bo na 3 tyg przed CM, Łódź tylko dwa.I zawsze większa szansza,że chłodniej będzie.panucci10 pisze:heh to tak jak jaKrzychu M pisze:Tym razem padnie chyba na Dębno lub Łódź.
A CM pobiegnę na luzie lub jako zającZ tym że napewno biegne Dębno <wiec może i Ty wystartujesz:)>? a Później robie za zająca w CM