No właśnie z tą pogodą to trochę lipaWapel pisze:Tylko nie każcie mi w garniturze biegać! Ma być 30 stopni!
Także trzeba pobiec treningowo
No właśnie z tą pogodą to trochę lipaWapel pisze:Tylko nie każcie mi w garniturze biegać! Ma być 30 stopni!
BIEGAM BO LUBIĘmppietia pisze:
No właśnie z tą pogodą to trochę lipa
Dokładnie takAsiula pisze:BIEGAM BO LUBIĘmppietia pisze:
No właśnie z tą pogodą to trochę lipa
spokojnie, spokojnie - w prognozie pogody chodzi o to, żeby wybrać sobie tą właściwą.Wapel pisze:Tylko nie każcie mi w garniturze biegać! Ma być 30 stopni!
Kurcze... chciałabym to dla was zrobić, ale może być problem... suknia może być ciut za szeroka Wiem, że dla was to lepiej jakbym ja straciła po drodze a o Pawle już nie wspominając, bo jego garnitur zmieści więcej niż jednego PawłaLukas75 pisze:
Asia i Paweł, biegnijcie ubrani tak jak na weselu proszę . Obiecuję pobiec za wami i całą trasę się uśmiechać .
kurcze ale byłyby jaja, jakbyśmy sie tak wszyscy poprzebierali za cały orszak weselny od Asi i Pawła.. byłby druhny, świadkowie, goście, fotograf, kamerzysta, kwiaty mozna by wziąść, no i obowiązkowo koszyczki z płatkami róż i sypać je przed nimiAsiula pisze:Kurcze... chciałabym to dla was zrobić, ale może być problem... suknia może być ciut za szeroka Wiem, że dla was to lepiej jakbym ja straciła po drodze a o Pawle już nie wspominając, bo jego garnitur zmieści więcej niż jednego PawłaLukas75 pisze:
Asia i Paweł, biegnijcie ubrani tak jak na weselu proszę . Obiecuję pobiec za wami i całą trasę się uśmiechać .
ja myślę, że dla niektórych większym poświęceniem byłoby zwolnienie do naszego tempaAsiula pisze:Poświęcicie się i z Pawłem w garniturze polecicie?
A się usmiałam niezla zabawa