Komentarz do artykułu Zapraszamy na Górski Biegowy Piknik Rodzinny
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Zapraszamy na Górski Biegowy Piknik Rodzinny
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ciekawe czy bedzie to cos na wzor falenicy ktora jest bardzo fajna. Ciekawy jestem tylko jak bedzie z cenami, bo falenica wlasnie luznym podejsciem i niska cena zdobyla duza sympatie zawodnikow.
- kisio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Konkrety? Terminy, opłaty, dystans. Przede wszystkim czy nie będzie kolidowało terminami z Falenicą.
I dlaczego 'górskie' a nie przełajowe? Uwielbiam Falenicę ale nazywanie tych biegów górskimi to delikatnie mówiąc nadużycie. Potem się taki biegacz z Falenickich Biegów Górskich zapisuje np. na Mardułę i przeżywa szok
I dlaczego 'górskie' a nie przełajowe? Uwielbiam Falenicę ale nazywanie tych biegów górskimi to delikatnie mówiąc nadużycie. Potem się taki biegacz z Falenickich Biegów Górskich zapisuje np. na Mardułę i przeżywa szok

- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
gdzie i kiedy???
I nareszcie pomysł na zajecia dla dzieci podczas biegu dorosłych. Nie raz musiałam zrezygnować z biegu bo nie miałam co zrobic na czas startu z moim latoroślem! czekam na szczegóły!
I nareszcie pomysł na zajecia dla dzieci podczas biegu dorosłych. Nie raz musiałam zrezygnować z biegu bo nie miałam co zrobic na czas startu z moim latoroślem! czekam na szczegóły!
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Kontakt:
Pojawiły się pierwsze zdjęcia z trasy oraz mapa.