Czapka na jesień i może też rękawiczki
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Qba, znowu monopol na rację??
Zdarzyło mi się być po kilka razy w dwóch sklepach tchibo, jeden w realu na ostrobramskiej, drugi w factory w Piasecznie ( całkiem spory ) i w żadnym, nie było ani jednego ciucha czy akcesorium związanego z bieganiem. Dalej bzdura?
Zdarzyło mi się być po kilka razy w dwóch sklepach tchibo, jeden w realu na ostrobramskiej, drugi w factory w Piasecznie ( całkiem spory ) i w żadnym, nie było ani jednego ciucha czy akcesorium związanego z bieganiem. Dalej bzdura?
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
z tego co widzę to ten buff to super sprawa. Muszę to sobie zakupić. Co do sklepu www tchibo to mowa o tchibo.pl czy jakimś innym?
edit: na allegro widzę pełno buff'ów za ok 50zł i hmmm ktoś kupował przez allegro? Pewnie są różnice w jakości? Nie chce trafić na bubelo
edit: na allegro widzę pełno buff'ów za ok 50zł i hmmm ktoś kupował przez allegro? Pewnie są różnice w jakości? Nie chce trafić na bubelo
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2012, 21:59 przez criginold, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
tak, to bzdura ponieważ na podstawie faktu, że raz czy drugi tobie czy koledze się nie udało nie znaczy, że trzeba ich szukać ze świecą i TRZEBA filować na promocje na www. ZDARZA się, że nie w każdym sklepie jest pełen asortyment, ale mój przykład dowodzi, że nie TRZEBA kupować na www bo MOŻNA znaleźć rzeczy w sklepie.Piechu pisze:ze święcą szukać sportowej odzieży w sklepie stacjonarnym. Trzeba
chodzi o użycie właściwych kwantyfikatorów

herson, ale byłeś w Tchibo ot tak czy przez te dwa, trzy tygodnie w roku kiedy jest tydzień biegowy?
crigi - w tchibo co tydzień zmienia się kolekcja, która jest dostępna przez max 3 tygodnie a jeżeli jest chodliwa to wcześniej. trzeba na stronie sprawdzać kiedy jest kolekcja biegowa i wtedy albo kupować na www albo liczyć, że dostanie się towar w sklepie stacjonarnym. kupowałem ciuchy i inne gadżety biegowe dla siebie i dla żony w tchibo przynajmniej 3 razy, zawsze udawało mi się dostać to co chciałem w sklepie stacjonarnym.
- herson
- Zaprawiony W Bojach
co do buffa, osobiście polecam również wersję w 1/3 z polara
przydaje się w duże mrozy, oczywiście w połączeniu z czapką
Qba nie chce mi się w dawać z Tobą w jałowe dyskusje, bo z tego co zauważyłem od dawna, ZAWSZE/NAJCZĘŚCIEJ/ZAWSZE ( właściwe skreślić ) masz rację. Przeczytaj uważnie co napisałem, a odpowiesz na swoje pytanie.
przydaje się w duże mrozy, oczywiście w połączeniu z czapką
Qba nie chce mi się w dawać z Tobą w jałowe dyskusje, bo z tego co zauważyłem od dawna, ZAWSZE/NAJCZĘŚCIEJ/ZAWSZE ( właściwe skreślić ) masz rację. Przeczytaj uważnie co napisałem, a odpowiesz na swoje pytanie.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
do Tchibo zaglądam regularnie bo mam pod nosem wychodząc z pracy i tyle w temacie
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- kisio
- Zaprawiony W Bojach
Poza tym można się trochę pogubić z terminami w tchibo bo to co na stronie jest na ogół tydzień wcześniej niż w sklepach. Więc jeśli na stronie zobaczysz, że pojawiły się rzeczy dla biegaczy albo dostaniesz newsletter to w sklepach stacjonarnych pojawi się to dopiero za tydzień. Więc i codzienne wizyty na nic się zdadzą 
A rękawiczki potwierdzam, podobnie jak ciepłe spodnie, służą całkiem nieźle
Choć spodnie mają dziurę od czasu wirtuozerskiej gleby na lodzie :D

A rękawiczki potwierdzam, podobnie jak ciepłe spodnie, służą całkiem nieźle

-
- Zaprawiony W Bojach
herson, ale ja nie twierdzę, że zawsze wszystko leży tygodniami. po prostu w moim przypadku kilkakrotnie na przestrzeni prawie trzech lat udało mi się dostać to co chciałem. stąd nie uważam, by można było tak kategorycznie twierdzić, że trzeba kupowac przez stronę, że w sklepach nic nie ma itd.
przepraszam za formę mojej wypowiedzi - ani nie chcialem nikogo urazić ani nie uważam bym miał monopol na rację, przepraszam
herson, odpowiedz mi tylko, czy byłeś tam w ciągu tych 2-3 tygodni z kolekcją biegową czy ot tak wpadłeś?
przepraszam za formę mojej wypowiedzi - ani nie chcialem nikogo urazić ani nie uważam bym miał monopol na rację, przepraszam

herson, odpowiedz mi tylko, czy byłeś tam w ciągu tych 2-3 tygodni z kolekcją biegową czy ot tak wpadłeś?
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 50'31''
- w tchibo - małych tchibo faktycznie nie za wiele [ prawie nic nie ma ] : np real M1 i inne w okolicy
- w tchibo nieco większym - np Fa**ry Ursus - byłem tam 3 razy - i za każdym razem w końcu sklepu na lewo przy przymierzalni obok lustra jest dział sportowy - full wypas
- powyższe chyba nieco godzi/łagodzi nerwową sytuację
______
pawson
- w tchibo nieco większym - np Fa**ry Ursus - byłem tam 3 razy - i za każdym razem w końcu sklepu na lewo przy przymierzalni obok lustra jest dział sportowy - full wypas
- powyższe chyba nieco godzi/łagodzi nerwową sytuację

______
pawson
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Qba, nie należę do ludzi pędzących do sklepu za każdą okazją i prawie nigdy lecę, tylko dlatego, że coś się pojawiło. W sklepach tchibo zdarzyło mi się być kilka razy, przy okazji innych zakupów i jak napisałem, nie było nic związanego z bieganiem ( w factory Piaseczno, sklep wcale nie jest mały jak ten w realu ).
-
- Zaprawiony W Bojach
no to zupełnie nie rozumiem twojego wpisu.
sklep Tchibo funkcjonuje w taki sposób, że co tydzien pojawia się nowa kolekcja, która z półek znika mniej więcej w 3 tygodnie. czasami coś co zostanie można dostać na stronie www. nie dotyczy to tylko ciuchów biegowych ale każdej kolekcji, taka jest zasada.
to nie jest tak, że Tchibo wprowadza do sklepów rzeczy biegowe, po czym można je kupować przez ileś miesięcy. podobnie np. jak w Lidlu pojawiają się np. buty zimowe dziecięce (były w zeszłym tygodniu) i nie leżą do wiosny... zżymanie się na brak ciuchów biegowych w sklepach Tchibo to jak narzekanie na Lidla, że w kwietniu nie mają kozaków.
ergo: taka specyfika sklepu.
dziękuję, pozdrawiam, co złego to nie ja.
sklep Tchibo funkcjonuje w taki sposób, że co tydzien pojawia się nowa kolekcja, która z półek znika mniej więcej w 3 tygodnie. czasami coś co zostanie można dostać na stronie www. nie dotyczy to tylko ciuchów biegowych ale każdej kolekcji, taka jest zasada.
to nie jest tak, że Tchibo wprowadza do sklepów rzeczy biegowe, po czym można je kupować przez ileś miesięcy. podobnie np. jak w Lidlu pojawiają się np. buty zimowe dziecięce (były w zeszłym tygodniu) i nie leżą do wiosny... zżymanie się na brak ciuchów biegowych w sklepach Tchibo to jak narzekanie na Lidla, że w kwietniu nie mają kozaków.
ergo: taka specyfika sklepu.
dziękuję, pozdrawiam, co złego to nie ja.
-
- Dyskutant
ok kupiłem tego buffa. Hmm jest dość cienki. Na opakowaniu jest skala izolacji termicznej i mój ma najniższą wartość. W sklepie było z 30 wzorów i wszystkie niestety z najniższą wartością izolacji termicznej. Wy macie jakieś cieplejsze?( nie mówię o tym z fragmentem polaru). Zrobiłem sobie z tego czapkę i dziś latałem z tym po mieście i z rana ( 6 rano) było mi brrrr zimno! Potem jak wyszło słoneczko było już przyjemnie. Ale do biegania chyba będzie w sam raz:)