Póki można, to trzeba korzystaćdont_ask pisze:kręcą się te studenty ....
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: beata
Tompoz, ludzie oprócz biegania czasem chcą się pośmiać, pożartować ale przy Tobie nie ma szans. Musisz wejść i puścić bąka. Stary, Ciebie polubić to większa sztuka niż polubić Jarka,...tompoz pisze:kolego jakie ty bzdury opowiadasz w okolicy masz kupę ustawek kolarskich.dont_ask pisze:W mojej okolicy spotkanie innej biegającej, rowerującej czy kijkującej osoby to taka rzadkość, że prawie rozpłakać się można i w ramiona rzucać... W każdym razie zawsze jest jakiś serdeczny, choć zasapany gest.
1. ustawka na Retkini na maratońskiej ( 30-40 chłopa )
2. ustawka kolarska w aleksandrowie ł ( 10-15 chłopa )
its. itd.
Tompoz
To niby śmieszne miało być? Nie ma to jak wytykac paluchami i hipokryzją zalatywać..Ryszard N. pisze: Po za tym Twoje określenie. "30-40 chłopa", zalatuje trochę gumofilcami,...
eee.. dramatyzujesz! Myślę , że gdybyś tylko chciała to koleś do biegania by sie znalazłpaulinka88 pisze:Też bym była za, niekoniecznie jakieś randki od razuale jakiś miły kolega by się przydał - lubię biegać wieczorami, a w parku bywa ciemno i straszno wtedy
![]()
A to, że ciężko znaleźć biegającego partnera życiowego - niestety zgadzam się.
Nawet niejedenapaczo pisze: eee.. dramatyzujesz! Myślę , że gdybyś tylko chciała to koleś do biegania by sie znalazł![]()
Zresztą po co ci zawalidroga
znam to doznanie. Najgorzej jest na takim biegu ulicznym gdzie jest kilka pętli i przeważnie na ostatniej zaczynasz dublować i często są to zgrabne dziewczyny w obcisłych spodenkach.paulinka88 pisze:Nawet niejedenapaczo pisze: eee.. dramatyzujesz! Myślę , że gdybyś tylko chciała to koleś do biegania by sie znalazł![]()
Zresztą po co ci zawalidroga![]()
Ale fajnie też popatrzeć na coś przyjemnego dla oka przy tym bieganiu