To też fakt...misthunt3r pisze:Asiula ja bym się trzymał teorii, że to producenci ubrań powariowali
Czy tylko mi sie wydaje czy rozmiarówka też poszła w górę?
mam wrażenie, że np. dzisiejsze 36 to jak kiedys 38...
Moderator: beata
To też fakt...misthunt3r pisze:Asiula ja bym się trzymał teorii, że to producenci ubrań powariowali
Z męskiego punktu widzenia pozwolę sobie zauważyć, że to prawdopodobnie i tak "pikuś" w porównaniu z kupowaniem garnituru. Spodnie to jeszcze pół biedy - można obciąć, ale spróbuj znaleźć dobrze leżącą marynarkę w komplecie ze spodniami wymagającymi jedynie skrócenia, a nie dodatkowych kombinacji w pasie.strasb pisze:Kupno spodni pasujących naraz w łydkach, biodrach i w pasie (+ odpowiednia długość, pomarzmy sobie), to niemal mission impossible, u mnie te wymaga spełniają jeansy jednej marki. Poza tym klapa.
no tego akurat nigdy nie ukrywałamklosiu pisze:Okazuje się że joanna jest szowinistą, a ti ti
ależ może może a nawet powinien chcieć się dobrze ubrać ... a mnie rozbawiło że kilka wątków pod rząd się pojawiło że nie macie się w co ubraćQba Krause pisze:to mężczyzna nie może chcieć się dobrze ubrać? zarezerwowane dla kobiet?