Pewnie nie było by to tak istotne, ale wracam do biegania zamiast zaczynać od nowa, więc po cichu liczę na nieco szybsze efekty

Nie było by pytania, gdyby nie to, że lubię przegiąć a to się kończy przerwą... Dodam, że nie startuję w zawodach.
Nic nie rozumie... Poukladaj twoje pytania na nowo.Plague pisze:Jestem w 3 tyg. planu http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=129 jednak nie jestem pewny co do tempa jakim powinienem biegać - zwłaszcza 'easy'. Bardzo mi podchodziły kiedyś tempa z kalkulatora Macmillan'a. Czy jak w czwartek zrobię sprawdzian na 5km i w sobotę te 4km przetruchtam regeneracyjnie to będzie ok? Co jakiś czas i tak chciałbym zobaczyć w jakim miejscu jestem, np. co miesiąc i skorygować prędkości treningowe. Szczerze to ciekaw jestem czy w ogóle dałbym radę 25' złamać![]()
Pewnie nie było by to tak istotne, ale wracam do biegania zamiast zaczynać od nowa, więc po cichu liczę na nieco szybsze efektyJak Wy aktualizujecie tempo wybiegań? Tylko na czuja?
Nie było by pytania, gdyby nie to, że lubię przegiąć a to się kończy przerwą... Dodam, że nie startuję w zawodach.