![:ojoj:](./images/smilies/ojoj.gif)
![:niewiem:](./images/smilies/niewiem.gif)
ja już wczoraj chciałem iść biegać, ale rozum wygrał z sercem,ale dzisiaj już nie wytrzymałem i poszedłem :DJacek L pisze:Wg regulaminu czas jest rejestrowany dla zawodników, którzy przebiegną przynajmniej dwie pętle.Lukas75 pisze:A może sobotni trening zrobić na Muchowcu:
3. Dystans od 4181 m do maratonu.
4. Kolejne punkty do naszej rywalizacji BBL.
Ja w każdym razie, do Mikołowskiego biegu odpuszczam inne startydopiero dziś dopadło mnie zmęczenie ;P. Wczoraj wszystko było super, rano pobudka bez problemu i ogólnie nic nie bolało, a dziś??? wstać z łóżka nie potrafiłem, taki śpiący byłem a położyłem się spać o 22 !!
![]()
i od razu poczułem jakieś bóle w kolanach, udach, stopach i oogólne zmęczenie. Wy też tak macie, że dopiero po dwóch dniach wychodzi zmęczenie po zawodach?![]()
wycieczka na sośnią górę brzmi fajnie, zobaczymy, może uda mi się do Was dołączyć i jakoś pokustykać
nie wiem, coś mi się pomyliło z tą niedzielą :PAsiula pisze:w niedziele biegniesz gdzies?Wapel pisze:ja w sobotę znowu w pracytrening robię dzisiaj, potem w czwartek piłka i w niedzielę atak na życiówkę na 10 km :D
tak jest! machniemy to! tylko z tymi urodzinami to mogłaś nie mówić, bo szampan bezpośrednio po biegu jest chyba niewskazanyAsiula pisze:Na razie w przeciwieństwie do innych jestem niewyspana i zmeczona... stopy mam w masakrycznym stanie... Stad pewnie moje marudzeniemppietia pisze:
Dlaczego? Znowu marudzimy? A już była nadzieja![]()
![]()
Ale pobiegnę (o ile do tego czasu znajde buty), bo to urodziny Pawła i 5 rocznica ślubu, a bieg leci obok naszej sali weselnej![]()
![]()
A na mete wbiegamy razem z Pawłem ponizej 50'![]()
![]()
my też wysłaliśmy zgłoszeniejackma pisze:http://www.biegambolubie.com.pl/torun-n ... uunto.html
Panie i Panowie, wysłane wszystkie straty do Piotrka? Na oficjalnej liście coś nas mało.
Adam_W pisze:No to teraz 29.09 w Mikołowie aż strach się bać - co to będzie. Wszyscy pozytywnie nakręceni.
Rzucam propozycję na biegową środę - godz.18:30 pod basenem lub stadionem, tak jak przez ostatnie dwa tygodnie. Znowu jakaś dyszka.
Co wy na to?
No proszę, Mikołów jest drugi :D - naprawdę mamy szansę wygrać ten konkursjackma pisze:http://www.biegambolubie.com.pl/torun-n ... uunto.html
Panie i Panowie, wysłane wszystkie straty do Piotrka? Na oficjalnej liście coś nas mało.
Asiula was uprzedziła i wczorajszego popołudnia napisała do treneiro, wyczułam co się święciJacek L pisze:a niektórzy (czytaj Asiula i Wapel) deklarowali wysłanie zbiorczego zestawienia pod koniec miesiąca.
ehhh tak kobieca intuicja...Asiula pisze:Asiula was uprzedziła i wczorajszego popołudnia napisała do treneiro, wyczułam co się święciJacek L pisze:a niektórzy (czytaj Asiula i Wapel) deklarowali wysłanie zbiorczego zestawienia pod koniec miesiąca.![]()