Jak nabrać masy,...

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Santiago pisze:kolega wyżej nie wie co napisał,
kolega wyżej powinien nabrać nieco dystansu do słowa pisanego, do życia chyba też ;)
Go Hard Or Go Home
PKO
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

apaczo pisze:Ryszard N. przyznasz chyba , że jak miałeś te 135 w klacie to dziewczyny sie same kleiły do ciebie? :spoko:
Wiesz, bardziej ten okres wspominam jako notoryczny kłopot z zakupem ciuchów a jednak bardzo często musiałem dygać w garniturku,... :hahaha:
I do kompletu, 103 kg.
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

apaczo pisze:Ryszard N. przyznasz chyba , że jak miałeś te 135 w klacie to dziewczyny sie same kleiły do ciebie? :spoko:
nie, jeżeli była to ginekomastia :bum:

ps - urażonych powyższym, grubo ciętym dowcipem - gorąco przepraszam
Go Hard Or Go Home
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dowcip, za który się przeprasza, traci połowę śmieszności... :(
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

w takim razie cofam przeprosiny
Go Hard Or Go Home
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

...
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 08:08 przez Ryszard N., łącznie zmieniany 1 raz.
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zaobserwowałem od pewnego czasu, że zamiast życzliwej dyskusji zaczyna na forum królować dęte pierdolenie, napinanie i lans,...
adam77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Zaobserwowałem od pewnego czasu, że zamiast życzliwej dyskusji zaczyna na forum królować dęte pierdolenie, napinanie i lans,...
Aaaha racja niestety

Panowie dlaczego od razu polecacie gainery i białko w prochu? Ryszard napisał, że chłopak jest młody po co od razu odżywki? Pierwsze co trzeba to zabrać się za trening na siłowni, dograć dietę (nadwyżka kalorii, bez śmieciowego jedzenia), odpoczywać i uzbroić się w cierpliwość.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

adam77 pisze: Panowie dlaczego od razu polecacie gainery i białko w prochu? Ryszard napisał, że chłopak jest młody po co od razu odżywki? Pierwsze co trzeba to zabrać się za trening na siłowni, dograć dietę (nadwyżka kalorii, bez śmieciowego jedzenia), odpoczywać i uzbroić się w cierpliwość.
Pozdrawiam.
i to właśnie nieśmiało zaproponowałem - więcej kalorii (i to smacznych, a nie w jakichś badziewnych odżywkach) i siłownia.
Go Hard Or Go Home
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:54
Kontakt:

Nieprzeczytany post

WojtekM pisze:
adam77 pisze: Panowie dlaczego od razu polecacie gainery i białko w prochu? Ryszard napisał, że chłopak jest młody po co od razu odżywki? Pierwsze co trzeba to zabrać się za trening na siłowni, dograć dietę (nadwyżka kalorii, bez śmieciowego jedzenia), odpoczywać i uzbroić się w cierpliwość.
Pozdrawiam.
i to właśnie nieśmiało zaproponowałem - więcej kalorii (i to smacznych, a nie w jakichś badziewnych odżywkach) i siłownia.
To prawda. zawsze powtarzam, że najważniejsza jest pełna micha kilka razy dziennie, mądry trening oraz odpoczynek a dopiero na końcu odżywki które są tylko dodatkiem. Pamiętajmy , że mięśnie rosną po treningu gdy je nakarmimy i zregenerujemy.
Również uważam , że lepiej mieć nieco miej masy a ładne mięśnie , niż być wielkim karkiem napompowanym wodą.
Po trzecie kulturystyka (sam uprawiałem ja ponad 10 lat) to nie jest sport ! i hodowanie góry mięśni do idiotyzm totalny. Zawsze musi być zachowana rozwaga.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
Awatar użytkownika
aro05
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To prawda. zawsze powtarzam, że najważniejsza jest pełna micha kilka razy dziennie, mądry trening oraz odpoczynek a dopiero na końcu odżywki które są tylko dodatkiem. Pamiętajmy , że mięśnie rosną po treningu gdy je nakarmimy i zregenerujemy.
Również uważam , że lepiej mieć nieco miej masy a ładne mięśnie , niż być wielkim karkiem napompowanym wodą.
Po trzecie kulturystyka (sam uprawiałem ja ponad 10 lat) to nie jest sport ! i hodowanie góry mięśni do idiotyzm totalny. Zawsze musi być zachowana rozwaga.
Z pierwsza opinia zgadzam sie w 100%.
Co do drugiej, to zdanie moze byc subiektywne (ja osobiscie, jak apaczo nad mase przekladam rzezbe).
Natomiast, co do trzeciej opini mam duzo wiecej watpliwosci. Twierdzenie, ze kulturystyka nie jest sportem jest chyba lekka przesada.
I znow zgadzam sie z ostatnim zdaniem, dorzucajac do rozwagi rownowage.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ