buty nike revolution w lidlu
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
- Życiówka w maratonie: brak
od 27.09
ponoc dobre buty dla początkujących... ale ja sie nie znam

- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
z tego co się orientuję to jedyny system amortyzacji zastosowany w tych butach to pianka EVA, zatem pod tym względem nie różnią się choćby od najtańszych Ekidenów z Decathlonu, które kosztują 59,00 PLN. Niestety nie miałem z nimi do czynienia.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Zaprawiony W Bojach
nie samą amortyzacją but żyje, zresztą moim zdaniem pianka Eva to najfajniejszy system amortyzacyjny. normalny, prosty but, kilka dych taniej niż zazwyczaj. dla początkującego niezła opcja.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
oczywiście, zgadzam się w 100%, że but to nie tylko amortyzacja dlatego napisałem, że nie miałem z nimi do czynienia i tym samym trudno mi je porównywać
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 70 min
http://fanlidla.pl/gazetka/2012.09.27.s ... gania,Nike
też się zastanawiam. Cena jak Joma Carrera. Szału raczej nie robią, ale firmowe, może wolniej się ubiją (Joma dość szybko się uklepują - z 500km i są jak kapcie)
I jeszcze pytanie - czy to buty z podparciem, czy raczej neutralne?
też się zastanawiam. Cena jak Joma Carrera. Szału raczej nie robią, ale firmowe, może wolniej się ubiją (Joma dość szybko się uklepują - z 500km i są jak kapcie)
I jeszcze pytanie - czy to buty z podparciem, czy raczej neutralne?
-
- Zaprawiony W Bojach
zależy jaki rozmiar
42 na stopę w rozmiarze 42, dla przykładu.

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
ja jutro po nie lecę. Z rana biegam więc nie zdążę być na otwarcie. Boje się, że stare babcie wraz z dziadkami wykupią je bardzo szybko. Ostatnio jak były buty do biegania za bodaj 69zł to się prawie bili o nie;/. Teraz może cena odstraszy starsze osoby.
Pobiegałbym w godzinach późniejszych, ale po pracy nigdy mi się nie chce;/
Pobiegałbym w godzinach późniejszych, ale po pracy nigdy mi się nie chce;/