Tarnowskie Góry "GWAREK"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Zapraszam biegaczy z Tarnowskich Gór do dołączenia do nowo powstałej grupki na fejsie. Tutaj link http://www.facebook.com/groups/GrupaBiegowaTG/
Pozdro
Pozdro
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kutfa, nie mam fejsa Dajcie znać tutaj jakbyście biegali
-
- Stary Wyga
Pochwal się wynikami
-
- Stary Wyga
Bardzo konsekwentne czasy Z ciekawości, jak się ma profil tyskiego do bytomskiego?
-
- Rozgrzewający Się
-
- Stary Wyga
Wiem jaki profil ma Bytomski Dwa razy startowałem. Bardziej chodziło mi o subiektywne porównanie tych dwóch tras
- zsuidakra
- Wyga
Ponawiam zaproszenie. Grupa się rozrasta, ale im nas więcej tym lepiej.bleez pisze:Zapraszam biegaczy z Tarnowskich Gór do dołączenia do nowo powstałej grupki na fejsie. Tutaj link http://www.facebook.com/groups/GrupaBiegowaTG/
Szykuje się także spotkanie w środę w Kałamarzu o 19
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 0:39,25
- Życiówka w maratonie: 3:20,02
a na początku chciałem podziękować za podwiezienie Arkowi do Tarnowskich Gór w niedziele po biegu który był w Żorach tj 14.10.2012
Czytam i się cieszę że i tutaj cos się dzieje,chętnie bym do was tam wskoczył tzn do Kałamarza ale w tygodniu pracuje i jak na razie mieszkam w Jastrzębiu Zdroju ale w weekendy jestem i mieszkam w Tarnowskich Górach u mojej kochanej dziewczyny która też biega którą poinformuje aby tam do was zajrzała.
A tak na marginesie czy ktoś wybiera się na bieg na Górę św Anny 21.10.2012 tj niedziela szukam transportu dla mnie i dziewczyny oczywiście zapłacę za paliwo.
Pozdrawiam i jak ktoś jechał to podaj e mój telefon 693051584 Arek.
Czytam i się cieszę że i tutaj cos się dzieje,chętnie bym do was tam wskoczył tzn do Kałamarza ale w tygodniu pracuje i jak na razie mieszkam w Jastrzębiu Zdroju ale w weekendy jestem i mieszkam w Tarnowskich Górach u mojej kochanej dziewczyny która też biega którą poinformuje aby tam do was zajrzała.
A tak na marginesie czy ktoś wybiera się na bieg na Górę św Anny 21.10.2012 tj niedziela szukam transportu dla mnie i dziewczyny oczywiście zapłacę za paliwo.
Pozdrawiam i jak ktoś jechał to podaj e mój telefon 693051584 Arek.
-
- Rozgrzewający Się
Witam
Biegam,ale nie tyle co Panowie/Panie tutaj, bardziej rekreacyjnie dla siebie,dla kondychy, czasem dla wyników, chciałam się pojawić dzisiaj ale stwierdziłam,że skoro nie biegam w maratonach to chyba nic tam po mnie?:)
Uwielbiam biegać po naszym parku zazwyczaj po pracy pare kółeczek, kilka podbiegów pod góreczki, na naszym stadionie biegałam duuużo, bardzo przyjemnie jednak wole leśne ścieżki.
Pozdrawiam bardzo wszystkich biegających z Tarnowskich Gór i okolic!
Bardzo proszę o info kiedy następne spotkanie!
aa małe pytanie, można kiedyś zrobić spotkanie np.w piątek?Tak żeby Arek mógł się załapać?
Biegam,ale nie tyle co Panowie/Panie tutaj, bardziej rekreacyjnie dla siebie,dla kondychy, czasem dla wyników, chciałam się pojawić dzisiaj ale stwierdziłam,że skoro nie biegam w maratonach to chyba nic tam po mnie?:)
Uwielbiam biegać po naszym parku zazwyczaj po pracy pare kółeczek, kilka podbiegów pod góreczki, na naszym stadionie biegałam duuużo, bardzo przyjemnie jednak wole leśne ścieżki.
aa małe pytanie, można kiedyś zrobić spotkanie np.w piątek?Tak żeby Arek mógł się załapać?
- zsuidakra
- Wyga
Witam. Bardzo sie ciesze że Arek przekazał informacje o grupie dalej i się rozrastamy. Jeśli chodzi o stopień zaawansowania biegowego jest on u nas zróżnicowany więc bez obaw. Co do spotkania w Kałamarzu narazie było tylko jedno, ale nie wykluczone, że jeszcze się tam kiedyś spotkamy może być i w piątek. W chwili obecnej najłatwiejszy kontakt z grupą jest przez FB, ale jak pisał tu Marcin czasem tutaj też podzielimy się informacjami i wydarzeniami.karla76 pisze:Witam