![:tonieja:](./images/smilies/tonieja.gif)
![:ojnie:](./images/smilies/ojnie.gif)
![:ojnie:](./images/smilies/ojnie.gif)
Miałem na myśli zdjęcie, a nie wynikkadil pisze:Ja się cieszę jeszcze stratami w których docieram do mety przed Pietią, ale coś czuję że już niedługo![]()
![]()
.
Hej.Lukas75 pisze:Hej,
dziękuję wszystkim za wspólny wstęp pogaduchy w takcie i po biegu ale co najważniejsze to to że wszyscy osiągnęli swoje cele i życiówki, nawet organizator w prezencie trochę zaniżył czas całe szczęście ze nie miało to wpływu na wynik końcowy a więc nieoficjalny wynik: 1h58m59s (oficjalny: 1h56m59s).
Jeszcze dzięki i do znowu
Ja bym wysyłał wszystkie osoby (mamy nawet zdjęcia na potwierdzenie) a na zapisy i humory organizatorów chyba nie mamy przełożenia np. Asia ma klub a Paweł już nie o Orzeszu już nie wspominamJacek L pisze:P.S. są już wyniki na stronie zawodów, ale nie ma wpisanych klubów, no i co teraz?![]()
![]()
Być może pojawią się, gdy zostaną udostępnione oficjalne wyniki??
w Tychach mi nie wpisali? jeżeli mówisz o liście przed zawodami to ok, bo jak zgłaszałem sie online to nie podałem, ale przed startem w biurze zawodów byłem żeby mi wpisali i niby powiedzieli, że jest poprawione...Lukas75 pisze:Ja bym wysyłał wszystkie osoby (mamy nawet zdjęcia na potwierdzenie) a na zapisy i humory organizatorów chyba nie mamy przełożenia np. Asia ma klub a Paweł już nie o Orzeszu już nie wspominamJacek L pisze:P.S. są już wyniki na stronie zawodów, ale nie ma wpisanych klubów, no i co teraz?![]()
![]()
Być może pojawią się, gdy zostaną udostępnione oficjalne wyniki??.
A Piotrek, Ola co wy o tym myślicie?
...ale luźno, bardzo luźnoAdam_W pisze:No to teraz 29.09 w Mikołowie aż strach się bać - co to będzie. Wszyscy pozytywnie nakręceni.
Rzucam propozycję na biegową środę - godz.18:30 pod basenem lub stadionem, tak jak przez ostatnie dwa tygodnie. Znowu jakaś dyszka.
Co wy na to?
Już kiedyś pisaliśmy cos o Tobie...jackma pisze:Fajnie widzieć się kilkadziesiąt metrów przed metą połówki z uśmiechem na twarzy i brakiem zmęczenia.