Waga
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:14
- Życiówka w maratonie: 2:57:08
- Kontakt:
Witam,
chciałbym się dowiedzieć, ile powinienem ważyć mając 194 cm wzrostu.
Jestem biegaczem długodystansowym, który ma w planach dość ambitne cele.
W chwili obecnej waże 86-86 kg.
Pozdrawiam
chciałbym się dowiedzieć, ile powinienem ważyć mając 194 cm wzrostu.
Jestem biegaczem długodystansowym, który ma w planach dość ambitne cele.
W chwili obecnej waże 86-86 kg.
Pozdrawiam
Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:14
- Życiówka w maratonie: 2:57:08
- Kontakt:
W chwili obecnej najbardziej zależy mi na dystansie 10 km
Teraz biegam w granicach 38 minut, a chciałbym zejść poniżej 35 i myślę, że zrzucenie kilku kilogramów mogłoby mi nieco pomóc 

Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jasne że pomorze ,myślę ,że po prostu powinienes patrzec na to co jesz trenowac trenowac i jeszcze raz trenować
Powodzenia życzę sukcesów i mam nadzieje że na jakimś biegu 10km sie spotkamy !
Pozdrawiam

Powodzenia życzę sukcesów i mam nadzieje że na jakimś biegu 10km sie spotkamy !

Pozdrawiam
- scouser
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:03
Ja mam taki wzrost, no może z cm więcej i ważę 59, biega mi się komfortowo, mało tego uważam, że jeżeli przytyłbym 2 lub więcej kg to czułbym się ociężale. Ale tu dochodzi kwestia ciężaru kości i innych czynników, więc uważam, że każdy powinien wiedzieć najlepiej jaka waga jest dla niego najbardziej odpowiednia.IXOF pisze:to i ja się podczepię, myślę że mam cele podobne jak kolega z pierwszego postu i mam 178cm wzrostu, ile wg Was powinienem ważyć żeby było wygodnie biegać ??:)
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
JM! Chcecie ze wszystkich facetów nieapetyczne sucharki zrobić! Po co? Spójrzcie na biegaczy tri, ważą średnio kilka kilogramów więcej od biegaczy długodystansowych, ale wygladają jak prawdziwi faceci. A wyniki robią często na znacznie wyższym poziomie od wysuszonych człapaczy.
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Kontakt:
Myślimy podobnie.DOM pisze:JM! Chcecie ze wszystkich facetów nieapetyczne sucharki zrobić! Po co? Spójrzcie na biegaczy tri, ważą średnio kilka kilogramów więcej od biegaczy długodystansowych, ale wygladają jak prawdziwi faceci. A wyniki robią często na znacznie wyższym poziomie od wysuszonych człapaczy.
Nie wolno na siłę zrzucać wagi! Organizm sam spali zbędne mięśnie i tłuszcz i pozostawi tyle ile trzeba. Tylko trzeba skupić sie na treningu i około 2 latach mamy optymalne warunki.
Ja jestem tego dobrym przykładem. Zresztą sami oceńcie moje zdjęcia (poniżej podaje linka do strony z moimi fotkami). Wzrost 183cm a waga 83kg i wyniki w bieganiu są.
http://sportacademy.pl/smf/index.php?topic=225.0
Ps. Żeby zobaczyć fotki trzeba sie wcześniej zalogować, ale i tak warto! Służę tez fachowa pomocą z zakresu treningu i suplementacji.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
Sorry za offtop ale masz jakies narcystyczne zapedy. To juz kolejny raz kiedy wklejasz ten sam link do swoich zdjec jako wzor prawidlowej budowy ciala...apaczo pisze:Myślimy podobnie.DOM pisze:JM! Chcecie ze wszystkich facetów nieapetyczne sucharki zrobić! Po co? Spójrzcie na biegaczy tri, ważą średnio kilka kilogramów więcej od biegaczy długodystansowych, ale wygladają jak prawdziwi faceci. A wyniki robią często na znacznie wyższym poziomie od wysuszonych człapaczy.
Nie wolno na siłę zrzucać wagi! Organizm sam spali zbędne mięśnie i tłuszcz i pozostawi tyle ile trzeba. Tylko trzeba skupić sie na treningu i około 2 latach mamy optymalne warunki.
Ja jestem tego dobrym przykładem. Zresztą sami oceńcie moje zdjęcia (poniżej podaje linka do strony z moimi fotkami). Wzrost 183cm a waga 83kg i wyniki w bieganiu są.
Ps. Żeby zobaczyć fotki trzeba sie wcześniej zalogować, ale i tak warto! Służę tez fachowa pomocą z zakresu treningu i suplementacji.
Co do tematu to przy takim samym wzroscie jak tworca tematu chcialbym wazyc w granicach 88-90 kg i uwazam ze bylaby to idealna dla mnie waga.
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
I tu muszę sie z Tobą zgodzić. Kolejny raz zresztą. Jestem po części narcyzem i potrafię sie do tego przyznać.fantom pisze:Sorry za offtop ale masz jakies narcystyczne zapedy. To juz kolejny raz kiedy wklejasz ten sam link do swoich zdjec jako wzor prawidlowej budowy ciala...apaczo pisze:Myślimy podobnie.DOM pisze:JM! Chcecie ze wszystkich facetów nieapetyczne sucharki zrobić! Po co? Spójrzcie na biegaczy tri, ważą średnio kilka kilogramów więcej od biegaczy długodystansowych, ale wygladają jak prawdziwi faceci. A wyniki robią często na znacznie wyższym poziomie od wysuszonych człapaczy.
Co do tematu to przy takim samym wzroscie jak tworca tematu chcialbym wazyc w granicach 88-90 kg i uwazam ze bylaby to idealna dla mnie waga.
Muszę nad tym popracować bo w moim wieku już nie wypada.
Uważam również , że przy twoim wzroście waga 88 kg ładnych mięśni to optimum
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
Wystarczy ze nie bede mial zbyt duzo tluszczu, ladne miesnie raczej mi nie groza.apaczo pisze:
Uważam również , że przy twoim wzroście waga 88 kg ładnych mięśni to optimum

- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Roznica miedzy ciezkimi i lekkimi kosciami wynosi max 2kg.scouser pisze:Ja mam taki wzrost, no może z cm więcej i ważę 59, biega mi się komfortowo, mało tego uważam, że jeżeli przytyłbym 2 lub więcej kg to czułbym się ociężale. Ale tu dochodzi kwestia ciężaru kości i innych czynników, więc uważam, że każdy powinien wiedzieć najlepiej jaka waga jest dla niego najbardziej odpowiednia.IXOF pisze:to i ja się podczepię, myślę że mam cele podobne jak kolega z pierwszego postu i mam 178cm wzrostu, ile wg Was powinienem ważyć żeby było wygodnie biegać ??:)
To chyba mokre wlosy maja na wage wiekszy wplyw jak te kosci.