Kanas78 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy ten Meryl Skinlife w Waszych bluzach też tak grzeje, jak w tej mojej? Bo to genialna sprawa jest, cały czas jestem pod wrażeniem ;)

No i fajnie, że biegasz, niefajnie, że boli, ale myślę, że to przejdzie :) Rolki na pewno pozwalają jako tako utrzymać się w formie, chociaż to oczywiście inne mięśnie pracują, nie wspominając o tym, że stopy nie są tak eksploatowane ;) Czekam na kolejne dobre wieści! :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Kiprun
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Martyna_K pisze:Kanas, bluza pierwsza klasa :taktak: Jest jakiś stacjonarny sklep tej firmy, czy przez internet zamawiałaś?
Mają Martyno tylko sklep na allegro :hej:
kachita pisze:Czy ten Meryl Skinlife w Waszych bluzach też tak grzeje, jak w tej mojej? Bo to genialna sprawa jest, cały czas jestem pod wrażeniem ;)

No i fajnie, że biegasz, niefajnie, że boli, ale myślę, że to przejdzie :) Rolki na pewno pozwalają jako tako utrzymać się w formie, chociaż to oczywiście inne mięśnie pracują, nie wspominając o tym, że stopy nie są tak eksploatowane ;) Czekam na kolejne dobre wieści! :taktak:
Kachita nie wiemy, będziemy je testować, jak przyjdą, kupiliśmy je z myślą (m.in) o październikowych zawodach wrotkarskich, jak przetestujemy, damy znać :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
scieslik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 obejrzałam film polecany na twoim blogu, ale że roki mam dopiero od kilku dni to jest dla mnie jakiś kosmos.
Problemy ze stawem skokowym zmuszają mnie do szukania mniej obciążających sportów. Rady dla początkujących rolkarzy wygrzebałam w sieci, ale jak masz pod ręką jakieś ciekawe linki dla takich zielonych początkujących to poproszę :taktak:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jasne, ponieważ nie znam Twojego stopnia zaawansowania, polecam Ci to forum wortkarskie:

http://www.wrotkarstwo.pl/forum/

Między innymi w dziale "bezpieczeństwo", czy też w pytaniach dla początkujących znajdziesz wiele. jakby co, pisz na pw :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
scieslik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciężko mówić w moim przypadku o jakimś poziomie. Miałam dwa razy rolki na nogach i po tym zakwasy jakich dawno nie miałam - na plecach i tricepsach :hahaha:
Poczytam sobie to wrotkowe forum, dzięki.
Obrazek
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dlatego powinnas wykonywac od poczatku przez całą zimę ćwiczenia z końca filmu. Mi też ciężko je robić, ale wysiłek zaprocentuje na wiosnę :taktak: No i mocne nogi, kostki, plecy pomogą także w bieganiu czy rowerowaniu. Wytrwałości!
Awatar użytkownika
scieslik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Póki co walczę o utrzymanie równowagi :bum:
Obrazek
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

scieslik pisze:Póki co walczę o utrzymanie równowagi :bum:
No to zimą proponuję łyżwy. Jest łatwiej :bum:
Awatar użytkownika
scieslik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obawiam się, że mój budżet nie wytrzyma zmian dyscyplin co 2 m-ce :hahaha:
Łyżwy to moje marzenie z dzieciństwa, ale jakby nie udało mi się wrócić do biegania do zimy mam w domu sprawdzony rowerek stacjonarny :taktak:
Obrazek
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rolki czy łyżwy kupujesz i masz (zakładam, że noga Ci nie rośnie). Koszt zakupu jest tylko jednorazowy i nie kaleczysz stóp w łyżwach z wypożyczalni :ojnie: Nikt też nie mówi o zmianie dyscypliny. Masz wybór niezależnie od pogody i nastroju :taktak:

Z innej bajki... Dzisiaj idąc na trening widziałem mamusię, która prowadząc rower ciągnęła dziecko na rolkach, po nierównym chodniku... Oczywiście dziewczynka bez kasku. Nie byłbym sobą gdybym nie zwrócił Pani uwagi :wrrwrr: Mama beztrosko stwierdziła, że to taka prędkość mała... Osz k..... A jeździsz w kasku?
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Niestety, rolki i łyżwy są dla mnie niedostępne z uwagi na budowę stóp.
Fajnie, że macie czym zastąpić/uzupełnić bieganie. Gratuluję biegu fabrykanta - dobrze czytać, że zdrowie wraca na swoje miejsce.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Te wasze stroje wyglądają ful profeszynal i w ogóle mega :taktak: Gratuluję okrągłych przebiegów rolkowych i czekam na biegowe ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Masz rację Kachita, prezentują się wspaniale.
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Te wasze stroje wyglądają ful profeszynal i w ogóle mega :taktak: Gratuluję okrągłych przebiegów rolkowych i czekam na biegowe ;)
Najwazniejsze, ze dobrze sie w nich jezdzi. Ja mam wrazenie, ze nawet szybciej :) Robbur polecam na rower !
Co do przebiegow biegowych... Hmmmm... dlugie dystanse biegowe sa cholernie nudne i ja jakos do nich szczegolnie nie tesknie :taktak: Jakas dyszka czy cos to tak. Moze w przyszlosci cos dluzszego.
A bluzy z meryla sa milutkie i cieplutkie :hejhej:
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Znalazłam nowy kierunek rozwoju dla nieustraszonego Wolfteamu. Kanasek? Wolf? Co Wy na TO? :bum:
ODPOWIEDZ